ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.740
- Πόντοι
- 5.006
μακαριΡε να χασει αλλα να βαλει 1 goal να κατσει η πενταδα
μακαριΡε να χασει αλλα να βαλει 1 goal να κατσει η πενταδα
Στο Βόλεϊ με το Φοινικα το 'παιξες; 1-1 set ειναι 1,50 αποδοση τωραμακαρι
Mεγαλη πετυχεσια πηρα παλι το κουβαΠΑΟΚ 1 goal (GG το παιξα)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ να νικήσει
καποιοι επαιξαν διπλο τον παοκ πολλοι τον επαιξαν γκολ-γκολ και οβερ.....καπιοι χασανε πολλα λεφτα....εσυ
καποιοι επαιξαν διπλο τον παοκ πολλοι τον επαιξαν γκολ-γκολ και οβερ.....καπιοι χασανε πολλα λεφτα....εσυ
για να μην παρεξηγειθω....ειμαι παοκσης....αν εβαζες τον υμνο του παοκ στο θεμα παοκ θα χαμογελουσα με συγκαταβαση....το εβαλες ομως στο θεμα στοιχημα....αλλο οπαδιλικι και αλλο βαζω λεφτα....εγω το εχω δηλωσει οτι δεν ακουμπαω πρωταθλημα που εχει κριθει απο τον Οκτωβρη...πρωταθλημα της μιας ομαδας=πεταμενα λεφτα
για να μην παρεξηγειθω....ειμαι παοκσης....αν εβαζες τον υμνο του παοκ στο θεμα παοκ θα χαμογελουσα με συγκαταβαση....το εβαλες ομως στο θεμα στοιχημα....αλλο οπαδιλικι και αλλο βαζω λεφτα....
Είναι και αυτοί στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ μετά τον Ροναλντίνιο, τον Ντρογκμπά και τον Μπερμπάτοφ????Όλα θα τα πάρει ο πρόεδρας??????Για την Λουζερπουλ αναμενομενο.Ο παοκ με μεσσι να κατεβει,ροναλτο φαν περσι και Σουαρεζ
στην αθηνα δεν θα κερδιζει.Εχει το συνδρομο του λουζερ που δεν θα αποβαλει ποτε.
με την λογικη οτι καποτε πρεπει να κερδισει... αλλαξε και προπονητη,,,το 1.33 της Μιλαν με ποια λογικη το δινει ο ΟΠΑΠ?
Θα ηταν ενδιαφερον να μοιραστουν μαζι μας την επιστημονικη μεθοδο που χρησιμοποιησαν για να δωσουν αυτην την αποδοση
με την λογικη οτι καποτε πρεπει να κερδισει... αλλαξε και προπονητη,,,
Ευτυχως το Βόλεϊ εσωσε τη παρτιδα τουλαχιστον δεν πηγαμε κουβα περισευει και κατι, τα σημερινα κερδη ισα ισια φτανουν για tip στον παρκαδοροΣτο Βόλεϊ με το Φοινικα το 'παιξες; 1-1 set ειναι 1,50 αποδοση τωρα
Eγω σαν καλος κουβανος φορτωσα
φανελα εδρα αλαγη προπονητη καλυτερο ροστερ στα χαρτια πιθανο μεγαλο πονταρισμα απο τον κοσμοτο 1.33 της Μιλαν με ποια λογικη το δινει ο ΟΠΑΠ?
Θα ηταν ενδιαφερον να μοιραστουν μαζι μας την επιστημονικη μεθοδο που χρησιμοποιησαν για να δωσουν αυτην την αποδοση