redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν χανει με τιποτα η νοργουιτς καλο σημειο ο ασσος με 1x πιστευω εισαι 100% σιγουρος οτι θα περασειΝοργουιτς 1 πώς σου φαίνεται;
δεν χανει με τιποτα η νοργουιτς καλο σημειο ο ασσος με 1x πιστευω εισαι 100% σιγουρος οτι θα περασειΝοργουιτς 1 πώς σου φαίνεται;
Νοργουιτς 1 πώς σου φαίνεται;
oντως πολυ καλοι παικτες,θα παιξουν ομως;Προσοχή γιατί η Χάλ έκανε δύο ενδεκαδάτες μεταγγραφές!
Γέλαβιτς απο Έβερτον (άποψή μου οτι ταιριάζει στο παιχνίδι της) και τον Λονγκ απο την Γουέστ Μπρόμ.
oντως πολυ καλοι παικτες,θα παιξουν ομως;
μολις τωρα ηρθε το fax για τα παιχνιδια της κυριακης...
στανταρακια :
πας γιαννενα under
ουντινεζε under
αστερας τριπολης under
σημεια με πολλες πιθανοτητες :
σοσιεδαδ διπλο
λυων διπλο
ιντερ διπλο
ναπολι διπλο
φιορεντινα διπλο
ατρομητος διπλο ή under
βιγιαρεαλ ασσος
παναθηναικος διπλο
μιλαν ασσος
σαραγοσα ασσος
λα κορουνια ασσος
καντε τουρισμοοοοοοοοοο
να τα βαλω ολα μαζι bet365 μοας καιβγει καμια σαμπανια sto doors to sabbato??
Over 1.5 @ 2.75καλημερα. 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονο τον αγωνα ουελινκτον φοινιξ-μελμπουρν βικτορι πονταρισμα 3 ευρωμπας και φαω κουλουρι τζαμπα και κακαο ζεστο για πρωινο
μισο μια τον παπα παιδια
το παιχνιδι αρχιζει σε 4 λεπτα απο τωρα το 1 γκολ το εβλεπα πανω κατω τα 2 ειναι τζογος αν το βαλει 1 η φιλοξενουμενη νομιζω εχω περισοτερες ελπιδες
![]()
καλημερα χρηστο....ολο κερδη εισαι ρε μαν.....που τα βαζεις τοσα λεφτα;Over 1.5 @ 2.75
Μονό: 3 @ €1 18/01/2014 06:22:28 3,00 8,25
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - JB3005548710I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 18/01/2014 06:22:28 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Ουέλινγκτον Φοίνιξ v Μελμπουρν Βίκτορι
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 18/01/2014 Κανένα 2.75 Κερδισμένο
Σύνολο: 3 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 8,25![]()
καλημερακαλημερα χρηστο....ολο κερδη εισαι ρε μαν.....που τα βαζεις τοσα λεφτα;
αν μπορεις βαλε και 100 και παρε αλλα 100 πρεπει να παιξεις το μπονους συνολικα 3 φορες τα 50 να τα κανεις σε τζιρο 300 τα 100 600 δεν ειναι απατη ισα ισα αυτο ειναι και καπως διαχρονικο καλυτερο για εμας για να μην παιζουμε με ανυπομονισια μην αρνηθεις τιποτα παρε το μπονουςΚαλημερα αν γνωριζει καποιος συναγωνιστηε ας με πληροφορησει.
Στην bet365 αν ανοιξεις λογαριασμο σου δινουν bonus αναλογο της καταθεσης που εχεις κανει π.χ. 50eur καταθεση -->50eur bonus. Yπαρχει τρόπος να αρνηθείς το bonus; (Noμιζω οτι για το ποσο του bonus πρεπει να παιξεις στοιχηματα με αποδοση πανω απο 1,50 κλπ κλπ) Προσωπικα θεωρω τα bonus που δινουν μεγαλη απατη και θα επρεπε να τα ονομαζουν malus
Καλο ΣΚ και καλα κερδη
Mια ακομη ερωτηση και τελευταια αν κανω καταθεση με paysafe αναληψη μπορω να κανω με μεταφορα σε τραπζικο λογαριασμο;η πρεπει να εχω πιστωτικη καρτα για καταθεση και αναληψηαν μπορεις βαλε και 100 και παρε αλλα 100 πρεπει να παιξεις το μπονους συνολικα 3 φορες τα 50 να τα κανεις σε τζιρο 300 τα 100 600 δεν ειναι απατη ισα ισα αυτο ειναι και καπως διαχρονικο καλυτερο για εμας για να μην παιζουμε με ανυπομονισια μην αρνηθεις τιποτα παρε το μπονους![]()
![]()
αν μπορεις βαλε και 100 και παρε αλλα 100 πρεπει να παιξεις το μπονους συνολικα 3 φορες τα 50 να τα κανεις σε τζιρο 300 τα 100 600 δεν ειναι απατη ισα ισα αυτο ειναι και καπως διαχρονικο καλυτερο για εμας για να μην παιζουμε με ανυπομονισια μην αρνηθεις τιποτα παρε το μπονους![]()
![]()
to καλυτερο ειναι η πρωτη σου καταθεση να γινει με καρτακαλημερα σε όλους, αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με την paysafe...
εγω θα παρω την paysafe και μετα πρεπει να δηλωσω και σε ποιον τραπεζικο λογαριασμό θα πιστωνονται τα χρηματα?
ευχαριστω
αυτα ειναι της κυριακης εχω δωσει κ για σημερα σημειακαντε τουρισμοοοοοοοοοο
να τα βαλω ολα μαζι bet365 μοας καιβγει καμια σαμπανια sto doors to sabbato??
to καλυτερο ειναι η πρωτη σου καταθεση να γινει με καρτα
και μετα φορτωνε με πεισειφ