master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
stoiximanpou παιζεις ????
stoiximanpou παιζεις ????
αυτη την φιλοσοφια ακολουθω αυτη την σαιζον και πιστευω ειναι η καλυτερη για τον οπαπ και ξερεις παικτης στοιχηματος που καταφερνει και δεν ειναι μειον το ταμειο στον οπαπ ειναι ηρωας...φιλαράκι όπως θα είδες τουλάχιστον δε χάσαμε τα λεφτά μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό φίλε μ και ειδικά σε μια κακή μερα σα τη σημερινή. Πολύ το υποτιμούμε αλλά σκέψου να χάνεις 30 ευρώ το σκ άρα το μήνα 120 ευρώ. Εγώ ΄παίζω πια με τη λογική σε πρώτη φάση να διασφαλίζω τα λεφτά μου και σε δεύτερη να παίρνω μεροκαματάκι (50-80 ευρω) πιάνοντας 3/5 αγώνες. αν τώρα πιάσεις 4άδα ή 5 άδα όπως έγινε τα Χριστούγεννα τους παίρνεις κι ένα 200άρικο ή και παραπάνω. Στο στοίχημα ουσία δεν είναι να γίνεις πάμπλουτος, δεν είναι τζόκερ ή λαχείο, μεροκαματάκι και φασούλι το φάσούλι κρατώντας πάντα banka.
καλό μας βράδυ άυριο ελπίζουμε σε καλύτερη μέρα gl. Περιμένω κι απο σένα πρόταση να με βοηθήσεις στη σύνταξη 5άδας
Τα 3 απο τα 6 ηταν Αγγλια και συγκεριμενα η Μπολτον η Τρανμιρ και η Ακρινγτον τα υπολοιπα 3 ηταν οντως βραδυνα.Ποιανω συχνα Χναρια δουλευω με αλγοριθμους + καποια αλλα δικα μου...για να εχω μετρο συκρισης και να παιρνω τις τελικες αποφασειςσιγουρα θα ειχες πολλα βραδυνα που τελειωσανε πριν λιγο.εγινε χαμος με τα χηναρια.5-6 ηρθανε 0-0 και 2-3 ηρθανε 1-1.μιλαμε κοντα 10 ισοπαλιες ειχαν τα βραδυνα.φυσικα το συστημα αυτο ειναι λαθος για μενα και πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να πιασεις.
εδω το 1 παιχνιδι με δυσκολια να το πιασουμε ειδικα αν ειναι χ σκεψου τα 6 και βαλε...
υ.γ.:ασχετο αλλα προτιμω να πιασεις ομως εσυ που εχουμε μια κοινη αδυναμια...ειμαι λατρης του σινεμα της νοτιας κορεας και των ρομαντικων εργων που εχουν και πολυ απο την ποπ κουλτουρα τους αν και δεν την θεωρω κουλτουρα.εσυ θα ξερεις...σιγουρα θα εισαι και εσυ ερωτευμενος με πολλα νοτιοκορετικα κουκλακια.
περασαν ολα τα φαβορι σημερα εκτος απο βαλενθια οφη
Tον οφη απο που και ως που φαβορι.περασαν ολα τα φαβορι σημερα εκτος απο βαλενθια οφη
Πολυ καλη η τετραδα σου κοιταξε μονο λιγο την Ναπολι!Χετάφε @ 2,05
ΠΑΟΚ @ 1,26
Γιουβέντους @ 1,44
Νάπολι @ 2,02
4-άδα 1 × 100,00 Χετάφε @ 2,05
Οποις θελει ακολουθει,δινει πισω 750 ευρουδακια.
ωραιος...Τα 3 απο τα 6 ηταν Αγγλια και συγκεριμενα η Μπολτον η Τρανμιρ και η Ακρινγτον τα υπολοιπα 3 ηταν οντως βραδυνα.Ποιανω συχνα Χναρια δουλευω με αλγοριθμους + καποια αλλα δικα μου...για να εχω μετρο συκρισης και να παιρνω τις τελικες αποφασεις
Φιλε kostas_thai λατρευω τις ασιατισες και ειδικα τις Κορεατισες.Οντως ειμαι fun του cinema τους της kpop και μου αρεσει ή ολη κουλτουρα τους.Βεβαια τωρα για Σιγκαπουρη μερια με βλεπω...
Τωρα το επαιξα ρε,αλλα πιστευω θα την παρει την νικη.Πολυ καλη η τετραδα σου κοιταξε μονο λιγο την Ναπολι!
θελει γερα αντερα αυτο το παιχνιδι.μπορει ενα γκολ στο 90 να σου στερησει χιλια ευρω μπορει ενα αλλο να στα δωσει αλλα συνηθως συμβαινει το πρωτο.στον οπαπ δεν θα ξαναπαιξω περα απο την πλακα μου.ιντερνετ με καλυτερες αποδοσεις και μονα αποδεκτα και live score.ειδικα στο μουντιαλ δεν θα παιξω με την γκανιοτα του οπαπ.μεχρι εδω.παιδια αν συνδυασουμε την υπομονη με την εγκρατεια θα εχουμε καταφερει να μαθουμε να παιζουμε στοιχημα Παντου μπορουμε να κερδισουμε ακομα και στον οπαπ Τα παντα ειναι υπομονη και εγκρατεια πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια Παντα να παιζουμε οσο μπορουμε οχι απο αυτα που δεν μπορουμε τοσα οσα μας επιτρεπει το βαλαντιο μας χωρις αυτο το ποσο που θα παιξουμε να βγει απο το κοστος ζωης μας που ειναι για να τα βγαλουμε περα για την διαβιωση μας ΥΓ.. Αυριο αν προηγηθει η καλιαρι καταλαθος θα πονταρω 2πλο γιουβεντους 10000 ευρω
θελει γερα αντερα αυτο το παιχνιδι.μπορει ενα γκολ στο 90 να σου στερησει χιλια ευρω μπορει ενα αλλο να στα δωσει αλλα συνηθωςσυμβαινειθυμόμαστε μόνο το πρωτο.
περασε γουιγκαν και κπρ και δεν περασε ο οφη
και ο λεβαδειακος φαβορι ηταν σημεραTον οφη απο που και ως που φαβορι.
kvsta για τα 10000 ευρω φυσικα κανω πλακα Τωρα οσο για τον οπαπ φυσικα ειναι πολυ χειροτερα απο το ιντερνετ απλα εδω το ειπα σαν γενικη εννοια οτι παντου μπορουμε να κερδισουμε και εγω παιζω 95% στο ιντερνετ αυτο το κανω γιατι το παιχνιδι μου ειναι το live μπορω να πω οτι η αδρεναλινη μου εχει χτυπησει κοκκινο τεσπα Και ο τροπος του μαστερ21 μαρεσει γιατι το βλεπει απλα και η ευτιχια ειναι στην απλοτητα και οχι στο live στην πολυπλοκοτιτα ενταξει δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα και να κερδιζουμε αβερτα στο live και στα ματς απο νωρις Το καλυτερο απο ολα θα ελεγα ειναι να βρουμε αυτο που θα μας παει ταμειο Αυτο μονο εμεις μπορουμε να το βρουμε για εμας βλεποντας φυσικα και και τι κανουν αλλοι παιχτες που πηγαινουν πιο συχνα ταμειο να εχουμε ανοιχτο μυαλο και οχι προσωπικο εγωισμο να κοιταμε να ακουμε να σκεφτομαστε σιγα και οχι γρηγορα να παρατυρουμε να ειμαστε συζητησιμοι ανθρωποι Αν ο τροπος που μας αρεσει δεν μας αποφερει καρπους να τον αλλαζουμεθελει γερα αντερα αυτο το παιχνιδι.μπορει ενα γκολ στο 90 να σου στερησει χιλια ευρω μπορει ενα αλλο να στα δωσει αλλα συνηθως συμβαινει το πρωτο.στον οπαπ δεν θα ξαναπαιξω περα απο την πλακα μου.ιντερνετ με καλυτερες αποδοσεις και μονα αποδεκτα και live score.ειδικα στο μουντιαλ δεν θα παιξω με την γκανιοτα του οπαπ.μεχρι εδω.
Επειδη ειναι ακομα αρχη σε αυτα δεν παιζω μετα την 3η 4η αγωνιστικηχιλη και μεξικο τι εχετε παιξει?