0-1 η 0-2.....
Τον εχω φορτωσει τον Γαυρο σε μονο αποδεκτο και θα τον φορτωσω και αλλο
1.60 αποδοση σε πρωταθλημα ελληνικο ο Γαυρος και με Μητρογλου να επιστρεφει ??? καλη !!!!
Ομαδαρα ο Ατρομητος αλλα δεν εχει τυχη !!!!!
0-1 η 0-2.....
ακριβως ετσι φιλε....αυριο θα βγαλουμε κατι....Τον εχω φορτωσει τον Γαυρο σε μονο αποδεκτο και θα τον φορτωσω και αλλο
1.60 αποδοση σε πρωταθλημα ελληνικο ο Γαυρος και με Μητρογλου να επιστρεφει ??? καλη !!!!
Ομαδαρα ο Ατρομητος αλλα δεν εχει τυχη !!!!!
Ο μητρογλου νομιζω οχι ακομα....θα καθαρισει ο τσορυ και ο σαβιολα
Αυτή η Μονακό τόσα λεφτά έχει, ομάδα δεν έκανε ακόμα?Ισοφάρισε η μονπελιέ. Ρεντ δεν πας να κάνεις κανά ευχέλαιο;
Αυτή η Μονακό τόσα λεφτά έχει, ομάδα δεν έκανε ακόμα?
Γιατί απλά, λέω τώρα, δεν παίρνει έναν????Να έχεις Φαλκάο, τα πάντα όλα, φυσέκι και να μην πετάει 3 μπαλάκια σε ομάδες δευτεράτζες????Δεν έχει προπονητή
Γιατί απλά, λέω τώρα, δεν παίρνει έναν????Να έχεις Φαλκάο, τα πάντα όλα, φυσέκι και να μην πετάει 3 μπαλάκια σε ομάδες δευτεράτζες????
θα μας ματιαξουν ρε συ αν ειναι να βλεπουν ολοι..... οφη λειβαδι τι σου λενε?Ρωτησα σημερα και μου ειπανε θα παιξει... αλλα και να μην παιξει παλι θα κερδισει ο Γαυρος !!!
Εσυ τις προβλεψεις σου ειπαμε νωρις νωρις να προλαβουμε ολοι
Δεν έχει προπονητή
θα μας ματιαξουν ρε συ αν ειναι να βλεπουν ολοι..... οφη λειβαδι τι σου λενε?
α μπραβο..... ;)Ειδα που το ειχες γραψει και συμφωνω .. μαρεσουν και εμενα
α μπραβο..... ;)
παει το εικοσαρικο παλι σημερα....το φαγε σουβλακια ο προποτζης μουΙσοφάρισε η μονπελιέ. Ρεντ δεν πας να κάνεις κανά ευχέλαιο;
Οφη 1
Κπρ 2
γουιγκαν 1
παει το εικοσαρικο παλι σημερα....το φαγε σουβλακια ο προποτζης μου
αληθεια ρε ξερεις τι κερδος εχει ο πρακτορας απο καθε δελτιοπαει το εικοσαρικο παλι σημερα....το φαγε σουβλακια ο προποτζης μου
ειλικρινα δεν το χω ψαξειαληθεια ρε ξερεις τι κερδος εχει ο πρακτορας απο καθε δελτιο