0-1 η 0-2.....
Τον εχω φορτωσει τον Γαυρο σε μονο αποδεκτο και θα τον φορτωσω και αλλο
1.60 αποδοση σε πρωταθλημα ελληνικο ο Γαυρος και με Μητρογλου να επιστρεφει ??? καλη !!!!
Ομαδαρα ο Ατρομητος αλλα δεν εχει τυχη !!!!!
0-1 η 0-2.....
ακριβως ετσι φιλε....αυριο θα βγαλουμε κατι....Τον εχω φορτωσει τον Γαυρο σε μονο αποδεκτο και θα τον φορτωσω και αλλο
1.60 αποδοση σε πρωταθλημα ελληνικο ο Γαυρος και με Μητρογλου να επιστρεφει ??? καλη !!!!
Ομαδαρα ο Ατρομητος αλλα δεν εχει τυχη !!!!!
Ο μητρογλου νομιζω οχι ακομα....θα καθαρισει ο τσορυ και ο σαβιολα
Αυτή η Μονακό τόσα λεφτά έχει, ομάδα δεν έκανε ακόμα?Ισοφάρισε η μονπελιέ. Ρεντ δεν πας να κάνεις κανά ευχέλαιο;![]()
Αυτή η Μονακό τόσα λεφτά έχει, ομάδα δεν έκανε ακόμα?
Γιατί απλά, λέω τώρα, δεν παίρνει έναν????Να έχεις Φαλκάο, τα πάντα όλα, φυσέκι και να μην πετάει 3 μπαλάκια σε ομάδες δευτεράτζες????Δεν έχει προπονητή
Γιατί απλά, λέω τώρα, δεν παίρνει έναν????Να έχεις Φαλκάο, τα πάντα όλα, φυσέκι και να μην πετάει 3 μπαλάκια σε ομάδες δευτεράτζες????
θα μας ματιαξουν ρε συ αν ειναι να βλεπουν ολοι.....Ρωτησα σημερα και μου ειπανε θα παιξει... αλλα και να μην παιξει παλι θα κερδισει ο Γαυρος !!!
Εσυ τις προβλεψεις σου ειπαμε νωρις νωρις να προλαβουμε ολοι![]()
Δεν έχει προπονητή
θα μας ματιαξουν ρε συ αν ειναι να βλεπουν ολοι.....![]()
οφη λειβαδι τι σου λενε?
α μπραβο..... ;)Ειδα που το ειχες γραψει και συμφωνω .. μαρεσουν και εμενα![]()
α μπραβο..... ;)
παει το εικοσαρικο παλι σημερα....το φαγε σουβλακια ο προποτζης μουΙσοφάρισε η μονπελιέ. Ρεντ δεν πας να κάνεις κανά ευχέλαιο;![]()
Οφη 1
Κπρ 2
γουιγκαν 1
παει το εικοσαρικο παλι σημερα....το φαγε σουβλακια ο προποτζης μου
αληθεια ρε ξερεις τι κερδος εχει ο πρακτορας απο καθε δελτιοπαει το εικοσαρικο παλι σημερα....το φαγε σουβλακια ο προποτζης μου
ειλικρινα δεν το χω ψαξειαληθεια ρε ξερεις τι κερδος εχει ο πρακτορας απο καθε δελτιο![]()