x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Χριστο δεν θελω νσ σε απογητευσω αλλα βλεπω να το πσιρνει ο "φονεας των γιγαντων" ΦΩΣΤΗΡΑΣ3 ευρω οβερ 1,5 το παιχνιδι αχαρναικος φωστηρας στην αθηνα ειμαι αχαρναικος καργα![]()
![]()
Χριστο δεν θελω νσ σε απογητευσω αλλα βλεπω να το πσιρνει ο "φονεας των γιγαντων" ΦΩΣΤΗΡΑΣ3 ευρω οβερ 1,5 το παιχνιδι αχαρναικος φωστηρας στην αθηνα ειμαι αχαρναικος καργα![]()
![]()
μαλλον αρεσωαντε δεν κερδας που δεν κερδας θα γαμησεις το μαρακι τουλαχιστον
μια ζωη μενιδιΧριστο δεν θελω νσ σε απογητευσω αλλα βλεπω να το πσιρνει ο "φονεας των γιγαντων" ΦΩΣΤΗΡΑΣ
Over 1.5 @ 3.253 ευρω οβερ 1,5 το παιχνιδι αχαρναικος φωστηρας στην αθηνα ειμαι αχαρναικος καργα![]()
![]()
Ρε γαμώ την Inter μου γαμώ...
Έπαιξα εχθές ένα δελτιάκι στον κλΟΠΑΠ και έχασα μόνο την Inter. Την είχα πάιξει και Χ2... ΈΛεος ρε πούστη.. 280 Ευρώ θα τους έπαιρνα.. Πιο μετά θα το σκανάρω να δείτε και την γκαντεμιά μου.. Ήμαρτον...
o ran ta plan που ειναι ρε μαγκες να μας καμια τετραδουλα ημιχρονα τελικα ετσι στο χαλαρο![]()
o ran ta plan που ειναι ρε μαγκες να μας καμια τετραδουλα ημιχρονα τελικα ετσι στο χαλαρο![]()
ε δεν εχει και πολλα πραγματα να παιξεις σημερα
μεταναστευσε στην αυστραλια.... :S :SΧαθηκε αυτος , και ο Νικ χαθηκε ...
Αντζελο τι εγινε ο Νικ ???
μακαρι να πηγε αδελαιδα εκει εχει ωραιες γκομενεςμεταναστευσε στην αυστραλια.... :S :S
εκει πηγε....μακαρι να πηγε αδελαιδα εκει εχει ωραιες γκομενες![]()
σοβαρα ειναι η αγαπημενη μου πολη στην αυστραλια μπραβο το αλανιεκει πηγε....![]()
![]()
ο νιπλ ειναι μαγκας και καραμπουζουκληςo νιπλ εχει παει....![]()
![]()