χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 606
καλησπερα 1,20 ευρω να το γυρισει η μαν γιου στην βετ365γρ
καλησπερακαλησπερα 1,20 ευρω να το γυρισει η μαν γιου στην βετ365γρ
καλησπερα
1-1 προλαβα και μπηκα στο 0-1, ειναι σαν να κλεβουμε εκκλησια
2-1 Χρισταρα δεν μας παει
την στοιχημαν που διαβασα στο καφενειο ελεγε οτι η μαν γιου ειχε μισο τονο ελλειψεις Μετα ολοι βλεπουμε οτι δεν παει καλα μετα ειναι 2πλοι αγωνες ε παραπανω απο 1,20 ευρω δεν μπορουσα να πονταρω Αν και πηγε το χερι μου στο 1-1 να βαλω κανα 20αρικο στο διπλο αλλα ειπα να κανω εγκρατεια2-1 Χρισταρα δεν μας παει
τα βιντεο που βαζεις ειναι μικρες οασεις δροσιας για να ξεδιψαμε μεσα στην πνευματικη ερημο του θρεντ και να πορευομαστε ακολουθως τον δρομο της κατανικησης του παθους μας για τζογο μεσα απο την αυτογνωσια και την αυτοσυγκρατηση....afieromeno στον αντζελο και στον gl
την στοιχημαν που διαβασα στο καφενειο ελεγε οτι η μαν γιου ειχε μισο τονο ελλειψεις Μετα ολοι βλεπουμε οτι δεν παει καλα μετα ειναι 2πλοι αγωνες ε παραπανω απο 1,20 ευρω δεν μπορουσα να πονταρω Αν και πηγε το χερι μου στο 1-1 να βαλω κανα 20αρικο στο διπλο αλλα ειπα να κανω εγκρατεια
λεον παιζω κατι ματς ρε φιλε και εγω δεν τα βγαζω εδω αλλα κατι παιχνιδια κατι ινδεζικα 80 λεπτων που πριν μια εβδομαδα το πεταξε ενα ματς στο 70 ενω ηθελε 10 λεπτα ακομα το εβαλα 5 ευρω το εβγαλα και εδω. και μου το εβγαλε χαμενο η βετ365 ενταξει βγαλτο χαμενο αλλα μην το βγαζεις 10 λεπτα πριν ληξει απο την κονσολα σου Μα φτεμε και εμεις που πεζουμε φιλε μου οτι στον πουτσο υπαρχει στο live καλα μας κανουν υγειακαλησπερα εγω εκει εβαλα 5ε στον ασσο και ηρθε με τα 1000 ζορια δεν την ξαναπαταω με μαν γιου τελος ! επισησ ειχα πεξει ρε παιδια ενα στοιχημα γυναικειο ποδοσφαιρο
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - TC7959635510F - Flash Ώρα στοιχήματος: 07/01/2014 18:27:01 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μακάμπι Χολόν Γυναίκες 12-0 Μακάμπι Χολόν Γυναίκες v Μακάμπι Μπέερ Σεβά Γυναίκες
(Τελικό σκορ) 07/01/2014 Κανένα 5.50 Άκυρο
το οποιο και ηταν 12-0 στο 86-87 και ξαφνικα γραφει τελικο σκορ λεω στην αρχη κανανε λαθος με τον χρονο !!! αλλα μετα βλεπω ακυρο το στοιχημα ρε ντροπη τους ελεος τι εγινε ?????? ποτε δεν θα μαθω !!!
Μάντσεστερ Γιουν. @ 4.75καλησπερα 1,20 ευρω να το γυρισει η μαν γιου στην βετ365γρ
με1-01,20 eyrw na kerdisei η βαλενθια
δεν σε θελει σημερα μαν1,20 eyrw na kerdisei η βαλενθια
ολυμπιακος under
φιορεντινα ασσος
καλοφαγωτα
ολυμπιακος under
φιορεντινα ασσος
καλοφαγωτα
δεν εχει τιποτα καλυτερο αυριο ρε τυπε...το under του θρυλου ποσο ειναι1,40
πλακα μας κανεις τυπε?
δεν εχει τιποτα καλυτερο αυριο ρε τυπε...το under του θρυλου ποσο ειναι