ειχα 5αδα με χ βαζελο,νιονιο,καλιαρι,χιρονα και μπαρτσα β'...γαμημενε βαζελε, κουβας απο το πρωτο ματς...
εχει κανεις να δωσει μια 5αδα βαριά για μετα?
4 στα 5 και 224€ ...αν ο γαμοβαζελος εβαζε ενα γκολ το κοντερ θα εγραφε 1596€...
ειχα 5αδα με χ βαζελο,νιονιο,καλιαρι,χιρονα και μπαρτσα β'...γαμημενε βαζελε, κουβας απο το πρωτο ματς...
εχει κανεις να δωσει μια 5αδα βαριά για μετα?
για αυτό τι λέτε ?
[size=20pt][size=10pt][size=10pt]γιούβε Χ/1
πάοκ Χ/2
σοσιεδαδ Χ/1
αμπερντιν X/2[/size][/size][/size]
για δευτερα
x2 απολλωνα σμυρνης
x2 ιντερ
η βερονα λες να φερει κανα διπλο τυπε ο λουκα τονι θα σκοραρειρεντ θα σε ακολουθήσω και θα προσθέσω ή Χ/1 μίλαν ή Χ/1 ράγιο για να έχω τριάδα.
η βερόνα κάνει για διπλό,ναι είμαι μαζί σου, αλλα φοβάμαι πολύ και το Χ οπότε το αφήνω στην απέξω.η βερονα λες να φερει κανα διπλο τυπε ο λουκα τονι θα σκοραρει
ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ μερικα γατακια πηγαν να παιξουν την ξανθουλα δεν θα μαθετε να παιζετε στοιχημα ΠΟΤΕ παρτε το χαμπαρι
x2 τοτεη βερόνα κάνει για διπλό,ναι είμαι μαζί σου, αλλα φοβάμαι πολύ και το Χ οπότε το αφήνω στην απέξω.
x2 τοτε
παιδια με βλεπει ο γνωστος μου ο πακετος στον δρομο στο ημιχρονο του παοκ με την ξανθη με λεει εχω ανατροπη την ξανθη αυριο θα φαμε καλα αν βγει Θα φαω και για σας τι κολοφαρδος τουλαχιστον κανα 30αρι θα το εβαλε
τυπε στο ημιχρονο πηγα στο καφενειο διπλα στο προπο περασε απο εκει και με ειπε το εχω ανατροπη αν το γυρισει ο παοκ αυριο θα σκασεις στο φαγητο με ειπε Κοιτα και σκετη αντροπη θα το εβαλε 30 ευρω το λιγοτερο δεν τον ρωτησα ποσα το εβαλε γιατι δεν πιστευα οτι θα το γυρισει ο παοκ αυριο που θα παμε στο εστιατοριο και θα φαω σαν αρκουδα θα μαθωτύπε άμα το παιξε και στο live μετά το 75 πρέπει να δινε μαλλιά
Over 1.5 @ 2.00καλημερα. 5 ευρω πονταρισμα 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονοτην γιουβεντους
χρησταρα τους γαμησαμε ..headbang3:Γιουβέντους 3-0 @ 3.75
Μονό: 2 @ €1 05/01/2014 21:05:18 2,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - FB1348337010F - Flash Ώρα στοιχήματος: 05/01/2014 21:05:18 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γιουβέντους 3-0 Γιουβέντους v Ρόμα
(Τελικό σκορ) 05/01/2014 Κανένα 3.75 Ανοικτό
Σύνολο: 2 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 7,50
Από μένα 3 underακια για σημερα: Κιεβο, Ναντ και Ρεαλ Χαεν.
παλι ταμειο οπως και χθες παραπροχθες και παει λεγοντας......πιπη καλοφαγωτα....Καλημερα στο πιπη και στο λεοντα....λοιπον 100 ευρω στη τριαδα φλωρεντια γιουβε παοκ....καλη τυχη σε ολους.....