Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βραζιλια βλεπω και εγω, Λανους φοβαμαι, ισως με ρισκο στο 4-6, Σαντος ναι.Απο μικρα Ουρακαν με Μολντε, Σογκνταλ..Και της βραζιλιας το οβερ δεν ειναι κακο! Για βουτια θα παμε;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Βραζιλια βλεπω και εγω, Λανους φοβαμαι, ισως με ρισκο στο 4-6, Σαντος ναι.Απο μικρα Ουρακαν με Μολντε, Σογκνταλ..Και της βραζιλιας το οβερ δεν ειναι κακο! Για βουτια θα παμε;
σε πισινα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σκοπός είναι να κάνουμε τέτοια βουτιά! :rockon:

Συνημμένα

• s4.jpg
    s4.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 21

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
εγω βλεπω χαουγκεσουντ 2,1 ουρακαν,χ2 οντ γκρεναλντ,οβερ μολντε

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι,γεια και χαρα σας. Μετα απο (σχεδον) 24 ωρες αγρυπνιας, επιστρεφω περιχαρης στη βαση μου! Υστερα απο αρκετο καιρο,ειχα τη διαθεση να παιξω στοιχημα και το επραξα πριν απο λιγο. Εχοντας πιει λιγα ποτα παραπανω και με τα ματια μου πινακα αγωνιας σε κοκκινο,εκανα μια σταση σε ομορο Προποτζιδικο (ελεω αδειασματος του λογαριασμου μου στην αγαπημενη Betfair). Παιρνω μια εφημεριδα στα χερια και προσπαθω να βγαλω σημεια. Ειμαι ετοιμος να ριξω χαλαρο πονταρισμα στην ταπεινη τριαδα Μολντε 1, Σταμπαεκ 1, Σαντος 1. Εχοντας σχεδον ολοκληρωσει τη γραφη του δελτιου,μπουκαρει επεκτατικος τυπος που καλησπεριζει την ομηγυρη με μουλωχτο ρεψιμο και φωναζει στον ιδιοκτητη "Παρανομο φιλε στη Μολντε. 5 (πεντε) χιλιαρικακια τα παιζει ο δικος σου?" Ο τυπος βρωμοκοπαγε σκορδαλια η τζατζικι,αλλα φαινοταν σοβαρος ανθρωπος... Ο πρακτορας επικοινωνει με τον δικο του,δεχεται το πονταρισμα και εξαφνα μου τη "βιδωνει" ενα flash να ακολουθησω το οραμα του βρωμιαρη... Παω στον πρακτορα και του λεω "Να παιξω κι 'εγω το 1 στη Μολντε?" "Αν θελεις" μου λεει. Ετσι τωρα, εκτος απροοπτου, παω να κοιμηθω,ελπιζοντας οτι οταν ξυπνησω, το καμαρι της Νορβηγιας θα εχει κανει το χρεος του! Αν ολα πανε καλα μπορω να κερασω τον βρωμιαρη τις σκορδαλιες ενος μηνα. Καλη μας επιτυχια. Au Revoir!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η βουτια που λεγαμε :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Κυριοι,γεια και χαρα σας. Μετα απο (σχεδον) 24 ωρες αγρυπνιας, επιστρεφω περιχαρης στη βαση μου! Υστερα απο αρκετο καιρο,ειχα τη διαθεση να παιξω στοιχημα και το επραξα πριν απο λιγο. Εχοντας πιει λιγα ποτα παραπανω και με τα ματια μου πινακα αγωνιας σε κοκκινο,εκανα μια σταση σε ομορο Προποτζιδικο (ελεω αδειασματος του λογαριασμου μου στην αγαπημενη Betfair). Παιρνω μια εφημεριδα στα χερια και προσπαθω να βγαλω σημεια. Ειμαι ετοιμος να ριξω χαλαρο πονταρισμα στην ταπεινη τριαδα Μολντε 1, Σταμπαεκ 1, Σαντος 1. Εχοντας σχεδον ολοκληρωσει τη γραφη του δελτιου,μπουκαρει επεκτατικος τυπος που καλησπεριζει την ομηγυρη με μουλωχτο ρεψιμο και φωναζει στον ιδιοκτητη "Παρανομο φιλε στη Μολντε. 5 (πεντε) χιλιαρικακια τα παιζει ο δικος σου?" Ο τυπος βρωμοκοπαγε σκορδαλια η τζατζικι,αλλα φαινοταν σοβαρος ανθρωπος... Ο πρακτορας επικοινωνει με τον δικο του,δεχεται το πονταρισμα και εξαφνα μου τη "βιδωνει" ενα flash να ακολουθησω το οραμα του βρωμιαρη... Παω στον πρακτορα και του λεω "Να παιξω κι 'εγω το 1 στη Μολντε?" "Αν θελεις" μου λεει. Ετσι τωρα, εκτος απροοπτου, παω να κοιμηθω,ελπιζοντας οτι οταν ξυπνησω, το καμαρι της Νορβηγιας θα εχει κανει το χρεος του! Αν ολα πανε καλα μπορω να κερασω τον βρωμιαρη τις σκορδαλιες ενος μηνα. Καλη μας επιτυχια. Au Revoir!
Ρε Ντραμπουϊ άσε τα στοιχήματα και κάνε τις βουτιές σου...ο Αυγουστος είναι κοντά για να αρχίσουμε πάλι τα στοιχήματα :rockon:
Ευχομαι να μην έριξες κι εσύ κάνα τρελό ποσό στους ξυλοκόπους... :tickedoff:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Για τους γνωστες, θεωρειτε καλη ευκαιρια στο πονταρισμα σε κατακτηση του Γουμπλετον για Φεντερερ ή/και Βινους Γουιλιαμς; Ειδικα για τις γυναικες φαινεται οτι αυτη δεν εχει αντιπαλο και για τους αντρες, Ναδαλ δεν υπαρχει. Προβληματιζομαι..και τι ποσο να βαλω..  :think: :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Βλεπω ασο της Σταμπαεκ,
η οποια εχει ευκαιρια να ανακαμψει,
κ την Τεταρτη παιζει με τη Ροζεμποργκ.

Στανταρ ο ασος της Κονγκσβινγκερ,
αφου η Σκέιντ ειναι σακος του μποξ.

Στο μονο αποδεκτο βλεπω Βραζιλια .

Το διπλο της Χαουγκερσγκουντ εχει πιεστει πολυ,
και εκτος αππροοπτου θα κατσει,
οσοι το επαιξαν σε μεγαλη αποδοση ειναι τυχεροι,
διοτι απο 2,10 εχει φτασει 1,90.

Ο ασος της Τρομσνταλεν στο 1,80
ειναι καλη ευκαιρια, εφοσον η Σπαρτα
εκτος εδρας συνηθως εχει ρολο θεατη.

Το ιδιο ισχυει και για τον ασσο της Μος,
απο 2 εφτασε 1,80.

Στις χτεσινες τετραδες χασαμε ενα παιχνιδι απο
την καθεμια , και ετσι πηραμε την αποδοση 3. :2funny:
επαληθευση των προγνωστικων,
καθως ολες οι προτασεις περασαν ,
και περιμενουμε τη Βραζιλια...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι,νενικηκαμεν! Ο γυφτος με τη σκορδαλια ειχε τελικως δικιο και βυθισε στο πενθος (για λιγο βεβαιως) τον book. Τον φανταζομαι αυτη τη στιγμη που σας γραφω, να χαιδευει (πανω απο κανενα σκισμενο T shirt) την κοιλια του γεματος ευδαιμονια... Ας ειναι καλα ο τυπακος...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερες! Καλο το ΣΚ μου φαινεται, ηρθε και το χτεσινο Χ των Αγγλογερμανων που τους βολευε, ολο και καποιος θα το εβαλε φανταζομαι! Και τωρα.. παμε για Φεντερερ και Βινους; ;-)

undesirable

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
χμμμμ.....βαζετε στοιχημα οτι η μπαιτ θα επιστρεψει; :rockon:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος..Για πες αποδοσεις κ βλεπουμε! :cheesy:

undesirable

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ολο το φορουμ,θα κερδισει πολλα...δε θα χασει τπτ! :rockon:

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αζαρένκα-Ολαρου σε λίγο στο Γουιμπλεντον και εριξα κάτι ψιλά στη νεαρά Ρουμάνα..
Αυτή η Αζαρενκα ένα σχετικά καλό τουρνουα έκανε και δεν πιστεύω ότι της αξίζουν τόσο χαμηλές αποδόσεις.
Αν και για καλύτερο bet, θεωρώ το πρώτο σετ στην Ολάρου (δίνει γύρω στο 6), μια που έρχεται από μεγάλη ανατροπή και το έχουμε ξαναδεί το σκηνικό με τέτοιου είδους αουτσάιντερ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χάκα 1 , Τορόντο 1 για σήμερα!  :sunglasses:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
παιξε χοφναφιοντουρ σημερα!!  λεφτα στην τραπεζα... :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στρατηγέ παίξε Βέσνινα...είναι ωραίο μωρό!  :boobies:

Συνημμένα

• elenavesnina3.jpg
    elenavesnina3.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 58

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε τους μακακες τους ισπανους τι παθανε  :2funny:
ημουνα ετοιμος να παιξω μια χηνα σε παρολι :headbang:
αυτους και τους βραζιλιανους αυριο
αλλα ευτυχως λογω δουλειας δεν προλαβα!
:rockon: :rockon:
πρεπει να κλεισαν πολλα σπιτια αποψε.....
:'( :'(
παντως το χαρηκα που κερδισαν τα αμερικανακια :rockon:
γιατι ειχαν παρει πολυ αερα οι σπανιολοι... :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom