Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
παιξε ολυμπιακο x τυπε
η Καλλονη θα φερει Χ μεσα στο Καραισκακη τυπε μου ε?
παιξε ολυμπιακο x τυπε
στον οπαπ εχει αβατζο ενα γκολακι τυπε,επαγγελματικη νικη θα κανει ο ολυμπιακος σημεραη Καλλονη θα φερει Χ μεσα στο Καραισκακη τυπε μου ε?
παιξε ολυμπιακο x τυπε
η Καλλονη θα φερει Χ μεσα στο Καραισκακη τυπε μου ε?
καλα κοροιδευε εσυ το βραδυ θα κλαις που δεν με ακουσεςμην σου πω και κανα 2πλο να φερει μεσα εκει θα το πουν και στο CNN στις ειδησεις .
καλα κοροιδευε εσυ το βραδυ θα κλαις που δεν με ακουσες
ε ρε κατι βομβες που θα σκασουν σημερα
μασημενη τροφη σας δινω τυπεγιατι ρε τυπε πιστευεις θα μπει γκολ στο δευτερο ημιχρονο
O Μαρινακης και κατ επεκταση ο Ολυμπιακος θελει να τελειωσει το πρωταθλημα αηττητος (ισοφαριζει το ρεκορ του ΠΑΟ απο τη δεκαετια του 60) και να πετυχει νεο ρεκορ βαθμων - τερματων κλπ κλπ για να γραφει στην ιστορια.παιξε ολυμπιακο x τυπε
μιλαω για οπαπ τυπε γιατι ο ολυμπιακος εχει αβατζο ενα γκολO Μαρινακης και κατ επεκταση ο Ολυμπιακος θελει να τελειωσει το πρωταθλημα αηττητος (ισοφαριζει το ρεκορ του ΠΑΟ απο τη δεκαετια του 60) και να πετυχει νεο ρεκορ βαθμων - τερματων κλπ κλπ για να γραφει στην ιστορια.
Συνεπως αυτα που γραφονται σημερα για ισοπαλιες νομιζω (προσωπικη αποψη, και καθε αποψη στο forun ειναι σεβαστη) δεν ισχυουν.
Εκτιμηση ξερος 1 και σιγουρα πανω απο 2 με 3 τεμαχια η διαφορα. Η Καλλονη αν χρειαστει θα παρει βαθμους απο αλλα παιχνιδια.
Μπερδευτηκα γιατι τα ιδια ειχες γραψει για το παιχνιδι με το Απολλωνα στη Ριζουπολη.μιλαω για οπαπ τυπε γιατι ο ολυμπιακος εχει αβατζο ενα γκολ
νιπλ που εισαι;
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Χάντικαπ (περιλαμβ. Παράταση): Ilisiakos (Handicap: +23.5) ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός
A1 - Αγώνες 1,93 04/01, 16:00 -
μόλις έπαιξα το παραπάνω με το εξής σκεπτικό: πόσο καφενείο μπορεί να είναι μια ομάδα για να χάσει με 24 πόντους από τον ΠΑΟΚ;;; Να πω από ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ πιθανό. Αλλά από τον ΠΑΟΚ;;; Θέλει να πει κανείς τη γνώμη του;
αυτός θα είναι και γαμώ τους κουβάδες. Τελικά είναι μεγαλύτερο καφενείο απ' ό,τι περίμενα
Δεν τελείωσε ακόμα. 67-41 είναι (στους 26 πόντους η διαφορά). Συνήθως στο τέλος του αγώνα η διαφορά μειώνεται. Συνήθως είπα...Θέλει 8 λεπτά ακόμα.