master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δεν ξαναπαιζω ελληνικα ματς,να παει να γαμηθει.Ευτυχως κερδισε η Φενερ και ρεφαραμε.τι σκατα την εβαλες?
Δεν ξαναπαιζω ελληνικα ματς,να παει να γαμηθει.Ευτυχως κερδισε η Φενερ και ρεφαραμε.τι σκατα την εβαλες?
εισαι γατα μεγαλη..... ;) τι εκανες εσυ?
πολυ ρισκαρεις τυπεΔεν ξαναπαιζω ελληνικα ματς,να παει να γαμηθει.Ευτυχως κερδισε η Φενερ και ρεφαραμε.
τα ελληνικα ειναι οτι να ναι.Δεν ξαναπαιζω ελληνικα ματς,να παει να γαμηθει.Ευτυχως κερδισε η Φενερ και ρεφαραμε.
Ρεντμαν εγώ στη θέση σου δε θα ξαναδινα προγνωστικα
πολυ ρισκαρεις τυπε
:o :o :oσπέρνεις διχόνοια μουνακι
thenks...... ;)ρε συ μαστερ το 1.25 της λαρισας τι το εβαλες ρε τυπε???? κριμα θα επαιρνες καλο χαρτζιλικι
συγχαρητηρια στους κερδισαντες!!!
μαν σε παει πολυ καλα το στοιχημα... φτου φτου...σε ολα ετσι!!!!thenks...... ;)
μακαρι αδελφε να παω και καλα με το ποδι μου τωρα το πιο σημαντικο ειναι αυτο.....μαν σε παει πολυ καλα το στοιχημα... φτου φτου...σε ολα ετσι!!!!
πλεον ειναι θεμα χρονου μαν, υπομονη και κουραγιο θελειμακαρι αδελφε να παω και καλα με το ποδι μου τωρα το πιο σημαντικο ειναι αυτο.....
καρφια απο εξω προς μεσα 8 και βιδες 4. Απο εξω προς μεσα ..και μια μεγαλη σιδηροκατασκευη θα την ελεγα..ολα να κρατανε το μοσχευμα του γονατου και επισης την κνημη......πλεον ειναι θεμα χρονου μαν, υπομονη και κουραγιο θελει
δεν θυμαμαι, σου βαλαν και βιδες εξωτερικες???
Πωπω τι επαθες ρε μεγαλε,τρομερη ζημια.Πως εγινε;καρφια απο εξω προς μεσα 8 και βιδες 4. Απο εξω προς μεσα ..και μια μεγαλη σιδηροκατασκευη θα την ελεγα..ολα να κρατανε το μοσχευμα του γονατου και επισης την κνημη......
αρκετα μεγαλη με χτυπησανε απο πισω με αμαξι εγω με μηχανη....αποτελεσμα διαλυσε γονατο και κνημη....Πωπω τι επαθες ρε μεγαλε,τρομερη ζημια.Πως εγινε;
τα λογια περιττευουνκαρφια απο εξω προς μεσα 8 και βιδες 4. Απο εξω προς μεσα ..και μια μεγαλη σιδηροκατασκευη θα την ελεγα..ολα να κρατανε το μοσχευμα του γονατου και επισης την κνημη......
Πωωωω θα τραβιεσαι πολυ καιρο...Περαστικα ευχομαι συντομα και να εισαι οπως πριν.αρκετα μεγαλη με χτυπησανε απο πισω με αμαξι εγω με μηχανη....αποτελεσμα διαλυσε γονατο και κνημη....
αρκετα μεγαλη με χτυπησανε απο πισω με αμαξι εγω με μηχανη....αποτελεσμα διαλυσε γονατο και κνημη....