Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
κπρ διπλο
ντερμπι διπλο
τοτεναμ ασσος
επαιξα τα διπλα της κπρ και της ντερμπι
τωρα απλα θα περιμενω
κπρ διπλο
ντερμπι διπλο
τοτεναμ ασσος
η παλερμο ειναι στο 0-1
οι τουριστες με ταξι κανουν βολτες δεν θα παω για τους μονιμους κατοικους Θα κανω τα κονε μου κτλ και θα ειμαι πρωτος μαγκας ολη την αφροκρεμα θα παιρνω στο ταξι μουΔεν εχει φραγκα ταριφας εκει τυπε , μεχρι και οι τυφλοι εχουν αυτοκινητο
οι τουριστες με ταξι κανουν βολτες δεν θα παω για τους μονιμους κατοικους Θα κανω τα κονε μου κτλ και θα ειμαι πρωτος μαγκας ολη την αφροκρεμα θα παιρνω στο ταξι μου
την ειχα για τεταρτη επιλογη,η κπρ δυσκολα σημερα δεν θα παιξει και παλι ο αουστιν.παω το πονταρω στο underναι αλλα την εβγαλες , σε ρωτησα και πριν
την ειχα για τεταρτη επιλογη,η κπρ δυσκολα σημερα δεν θα παιξει και παλι ο αουστιν.παω το πονταρω στο under
μακαρι να βαλει κανα γκολ ο χοιλετ τυπετωρα το πονταρα το διπλο :S
δεν μου αρεσει το στιλ τις καλιφορνια νιπλ μαιαμι ειναι πικο οικογενειακα απο κατω μπαχαμες κτλ καλιφορνια δεν την παω πρεπει να εχει και πολυ καυσωνα ενω στο μαιαμι εχει ιδανικο καιρο γκομενες και ειναι πιο ησυχαΤραβα Καλιφορνια να χεστεις στο ταληρο
δεν μου αρεσει το στιλ τις καλιφορνια νιπλ μαιαμι ειναι πικο οικογενειακα απο κατω μπαχαμες κτλ καλιφορνια δεν την παω πρεπει να εχει και πολυ καυσωνα ενω στο μαιαμι εχει ιδανικο καιρο γκομενες και ειναι πιο ησυχα
Ειναι τιγκα στους γερους εκει , σαν ενα μεγαλο καπι ...σαν να πηγαινεις στα λουτρα της Αιδηψού εδω
δεν πηραζει να παιρνουν ταξι να βγαζω κανα φραγκοΕιναι τιγκα στους γερους εκει , σαν ενα μεγαλο καπι ...σαν να πηγαινεις στα λουτρα της Αιδηψού εδω
εχει πολλες μαυρες και γουσταρω στιν καλιφορνια ειναι ρατσιστεςναι αλλα εχει σκληρους που δεν μασανε εκει
εχασε μια ευκαιρια η Αρσεναλ γαμησε τα !!!!!!