Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τι παιζεις ρε φιλαρακι εχασες τι ριζεσπορ αυριο παλι...οτι ακους παιζεις...ξερεις αφου εισαι τζογαδορος θελει καλμα και οχι πλακωμα....
αδελφε καλα τα λες, αλλα ποιος σ ακουει
ηταν λαθος πονταρισμα η ριζεσπορ εξ αρχης....επαιξα για να καλυψω αμεσα κι επεσα πανω στο βιασμο!!!
δεν πειραζει...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
αδελφε καλα τα λες, αλλα ποιος σ ακουει
ηταν λαθος πονταρισμα η ριζεσπορ εξ αρχης....επαιξα για να καλυψω αμεσα κι επεσα πανω στο βιασμο!!!
δεν πειραζει...
ρε συ επειδη εισαι ζορικος τυπος γι αυτο στα λεω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εληξε 0-1 η γιουναιτεντ. :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ρε συ επειδη εισαι ζορικος τυπος γι αυτο στα λεω...
να σαι καλα τυπε...σ ευχαριστω...

στο στοιχημα, οπως εχω πει εχω χασει πολλα λεφτα..εχω παθει ομως ανοσια απ τον κουβα.....μπορει να βγαλω κανα 1000αρι το σκ και τη δευτερα να το χασω γιατι θα παιξω κατι ασχετο..αυτος ειμαι...εμπνευσεις που και που εχω καλες...αλλα δεν εχω υπομονη.....το κακο ειναι οτι τωρα δεν εχω και τολμη για να χτυπαω οταν πρεπει...κι αυτο ειναι που με χαλαει πιο πολυ...γιατι αυτο ειναι που επιφερει και τις λαθος επιλογες...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μου το χρωσταγε ακομα "κλαιω"  κατι χαμενα απο ΠΑΟΚ -ΑΠΟΛΛΩΝ , ΠΑΟΚ-ΑΛΚΜΑΡ αλλα ετσι ειναι το στοιχημα δεν κερδιζεις παντα
τα γκολ φιλε μου ειναι "σκετος" τζογος
ειδικα οταν ζητας γκολ για σκορ που ηδη εξασφαλιζουν τη νικη, οπως εκανες για παραδειγμα με τη φουλαμ...ειμαι κι εγω αυτης της νοοτροπιας...(η αδραναλινη του λαϊβ)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
να σαι καλα τυπε...σ ευχαριστω...

στο στοιχημα, οπως εχω πει εχω χασει πολλα λεφτα..εχω παθει ομως ανοσια απ τον κουβα.....μπορει να βγαλω κανα 1000αρι το σκ και τη δευτερα να το χασω γιατι θα παιξω κατι ασχετο..αυτος ειμαι...εμπνευσεις που και που εχω καλες...αλλα δεν εχω υπομονη.....το κακο ειναι οτι τωρα δεν εχω και τολμη για να χτυπαω οταν πρεπει...κι αυτο ειναι που με χαλαει πιο πολυ...γιατι αυτο ειναι που επιφερει και τις λαθος επιλογες...
ακριβως αυτο...εδω μπορει να λενε και να πανε να τα παιζουνε 1 ευρω και εσυ 100...  ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η σίτυ μου βγάζει σκορ 1-0 αλλά σημείο χ
Τι γίνεται εδώ?

Προφανως το ματσακι ειχε χαντικαπ 1 γκολ υπερ της Κρυσταλ Παλλας οποτε το σημειο στο συγκεκριμενο δελτιο προσμετρα σαν Χ
Επρεπε να βαλει ενα ακομα η Μ.Σ. για να γινει ασσος

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Προφανως το ματσακι ειχε χαντικαπ 1 γκολ υπερ της Κρυσταλ Παλλας οποτε το σημειο στο συγκεκριμενο δελτιο προσμετρα σαν Χ
Επρεπε να βαλει ενα ακομα η Μ.Σ. για να γινει ασσος
Δηλαδή το έχασα? :cussing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom