You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Φιλε λεοντα καυλαντα κανουμε με τα πμ μην αρπαζεσαι.
αρπαζεται ο μαλακας , ειναι και κοντος και του πηγαινει το αιμα στο κεφαλι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.528
- Πόντοι
- 5.006
:S :S : :Sαρπαζεται ο μαλακας , ειναι και κοντος και του πηγαινει το αιμα στο κεφαλι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 606
καλησπερα. Μολις ηρθα απο εξω ηρθα απο εξω. Με εβγαλε ο φιλος ο πακετος.. Τι δεν εφαγα τι δεν ηπια το κρασι που ηπιαμε αν θυμαμαι καλα στον λογαριασμο ειχε 80 ευρω μονο το κρασι φαγαμε σαν βοδια εντομεταξει θα κανω να χονεψω 2 βδομαδες ηπια 3 σοδες με παει στο καπακι σε ενα μπαρακι μπουκαλι ανοιγει με λεει κερνα οποια γκομενα θες οσο θες οτι θες κερασα κανα 5-6 ποτα ηπια ξανα οι γκομενες μονο που δεν μας το πηραν στο στομα Τηλεφωνα με εδωσαν μονο που δεν γαμησα μπροστα στον κοσμο παμε σε ενα αλλο μπαρ του λεω εχω σκασει στο φαγητο εδω και 4 μηνες ειχα να πιω να κανω κρεπαλι με λεει κατσε ρε μαλακα μεχρι το πρωι του λεω δεν παει αλλο τι θες να αρχισω τους εμετους φαγαμε παιδια στο εστιατοριο 210 ευρω πληρωσε στο φαγητο και τους αφησε 250 και μπουρμπουαρ. τεσπα μολις μπηκα σπιτι δεν λεει και τοση κρεπαλι ενταξει παιζει ρολο και η συνηθεια 4 μηνες αποτος και χαλαρος. Με λεει μια μερα θα κανονισω να γαμησουμε 3 ρωσιδες μαζι του λεω μολις χονεψω το φαγητο θαλασινα φαγαμε αλλα ενα τονο τι γαριδες τι και τι ψαρια ουτε ηξερα τι τρωγαμε.. Τεσπα το μονο ασχημο οτι εχασα 40 ευρω στην μπεσικτας και σε ενα αραβικο ματς σημερα κατα τα αλλα ολα καλα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα. Μολις ηρθα απο εξω ηρθα απο εξω. Με εβγαλε ο φιλος ο πακετος.. Τι δεν εφαγα τι δεν ηπια το κρασι που ηπιαμε αν θυμαμαι καλα στον λογαριασμο ειχε 80 ευρω μονο το κρασι φαγαμε σαν βοδια εντομεταξει θα κανω να χονεψω 2 βδομαδες ηπια 3 σοδες με παει στο καπακι σε ενα μπαρακι μπουκαλι ανοιγει με λεει κερνα οποια γκομενα θες οσο θες οτι θες κερασα κανα 5-6 ποτα ηπια ξανα οι γκομενες μονο που δεν μας το πηραν στο στομα Τηλεφωνα με εδωσαν μονο που δεν γαμησα μπροστα στον κοσμο παμε σε ενα αλλο μπαρ του λεω εχω σκασει στο φαγητο εδω και 4 μηνες ειχα να πιω να κανω κρεπαλι με λεει κατσε ρε μαλακα μεχρι το πρωι του λεω δεν παει αλλο τι θες να αρχισω τους εμετους φαγαμε παιδια στο εστιατοριο 210 ευρω πληρωσε στο φαγητο και τους αφησε 250 και μπουρμπουαρ. τεσπα μολις μπηκα σπιτι δεν λεει και τοση κρεπαλι ενταξει παιζει ρολο και η συνηθεια 4 μηνες αποτος και χαλαρος. Με λεει μια μερα θα κανονισω να γαμησουμε 3 ρωσιδες μαζι του λεω μολις χονεψω το φαγητο θαλασινα φαγαμε αλλα ενα τονο τι γαριδες τι και τι ψαρια ουτε ηξερα τι τρωγαμε.. Τεσπα το μονο ασχημο οτι εχασα 40 ευρω στην μπεσικτας και σε ενα αραβικο ματς σημερα κατα τα αλλα ολα καλα
αφου πηρες τα ω3 σου μην το συζητηας καθολου , φινα περασες
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 606
gamata νιπλ αμα σε παει ο αλλος και τον πας τα γαματε ολα.. ναι τα ομεγα 3 μαζι με τα σιβας μια χαρα τα περνω μωρε και σε καψουλες Αλλα τα παντα παιδια ειναι στο μυαλο 99,99 % μετα ειναι στην διατροφη γυμναστικηαφου πηρες τα ω3 σου μην το συζητηας καθολου , φινα περασες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
gamata νιπλ αμα σε παει ο αλλος και τον πας τα γαματε ολα.. ναι τα ομεγα 3 μαζι με τα σιβας μια χαρα τα περνω μωρε και σε καψουλες Αλλα τα παντα παιδια ειναι στο μυαλο 99,99 % μετα ειναι στην διατροφη γυμναστικη
Χρησταρα , καλη η γυμναστικη και η διατροφη αλλα καποια στιγμη πρεπει να βγαινεις και να γαμας ολα .. η ζωη ειναι μικρη για να εισαι συνεχεια σε προγραμμα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 606
μετρον αριστον γνωθι σαυτον μηδεν αγανΧρησταρα , καλη η γυμναστικη και η διατροφη αλλα καποια στιγμη πρεπει να βγαινεις και να γαμας ολα .. η ζωη ειναι μικρη για να εισαι συνεχεια σε προγραμμα
Xρησταρα δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω σημερα ειχα σπιτωμενη μια καβλιτσα την εσπρωχνα απο το απογευμα μεχρι πριν λιγο που την εδιωξα
Δεν ηξερε να γαμηθει η καρια και την ξεπατωσα στην πουτσα, την εχυσα στην μαπα στα βυζια της πιτσιλησα το μουνι (ελπιζω να μην γινει καμια στραβη) πηγα να της τον χωσω και στον κολο αλλα δεν με αφησε... επεσε πολυ πουτσα. Αυριο δεν θα σηκωνω καν το τηλεφωνο, θα με δει του αγιου πουτσου παλι !!!
Δεν ηξερε να γαμηθει η καρια και την ξεπατωσα στην πουτσα, την εχυσα στην μαπα στα βυζια της πιτσιλησα το μουνι (ελπιζω να μην γινει καμια στραβη) πηγα να της τον χωσω και στον κολο αλλα δεν με αφησε... επεσε πολυ πουτσα. Αυριο δεν θα σηκωνω καν το τηλεφωνο, θα με δει του αγιου πουτσου παλι !!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Xρησταρα δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω σημερα ειχα σπιτωμενη μια καβλιτσα την εσπρωχνα απο το απογευμα μεχρι πριν λιγο που την εδιωξα
Μονο κωλο επρεπε να την σκισεις τυπε ;)
Μονο κωλο επρεπε να την σκισεις τυπε ;)
Πηγα να της τον βαλω, στην αρχη εκατσε να τον φαει μετα τραβιοταν... δεν τρελενομαι για κολους, για να με θυμοται πηγα να της τον χωσω
Στο παρελθον γαμουσα την αδερφη της (πατρευτηκε αυτη τωρα) και σκεφτηκα σε καποια φαση να της πω να κανουμε καμια παρτουζα αλλα κρατηθηκα !!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Πηγα να της τον βαλω, στην αρχη εκατσε να τον φαει μετα τραβιοταν... δεν τρελενομαι για κολους, για να με θυμοταν πηγα να της τον χωσω
Στο παρελθον γαμουσα την αδερφη της (πατρευτηκε αυτη τωρα) και σκεφτηκα σε καποια φαση να της πω να κανουμε καμια παρτουζα αλλα κρατηθηκα !!!
επρεπε να το ριξεις τυπε και οτι γινει
επρεπε να το ριξεις τυπε και οτι γινει
Εχω κανονισει μετα την πρωτοχρονια με ενα μιλφακι τρελο να βγουμε... αν μου κατσει θα την φαει στον κολο αυτη δεν την γλυτωνει (θα παρω και ω3 να ειμαι ντουρος!!!)
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκια μ καλησπέρα. Πολύ δύσκολο κουπόνι το αυριανό και το μεθαυριανό και κατα την άποψη μου με πολλές παγίδες. Μη ξεχνάμε και τη κούραση των φαβορί.
Βλέπω ένα καλό χ και να σκοράρουν και οι 2 στο Έβερτον Σαουθάμπτον με πιθανά σκορ 1-1 ή 2-2
επίσης πολύ καλό είναι το χ στον άστον βίλα με τη σουόνσι με πιθανά σκορ 0-0 ή 1-1
η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ δε χάνει με τίποτα στην έδρα της και ήρθε η ώρα η Άρσεναλ να γκελάρει σε μια έδρα που κανείς μεγάλος δε πέρασε. Απο προιστορία θα επιλέξω χ, ίσως και 1 με σκορ 2-1(για όσους παίζουν σκορ)
για το ντέρμπι της Τσέλσι χ το βλέπω με σκορ 1-1 ή 2-2 και μάλιστα προβλέπω΄πως θα προηγηθεί η λΊΒΕΡΠΟΥΛ.
Επειδή όμως κάτι πρέπει να παίξω έπαιξα ένα συστηματάκι
Νιουκαστλ- Άρσεναλ χ (3,7)
Τοτεναμ-στοουκ χ ημ, ΆΣΟ τελικό (3,75)
Αστον βίλα -σουόνσι χ και αντερ (3,75)
σύστημα 2-3 με πολλαπλαιαστές 1,7 ΚΑΙ 0,4 στο 2 και στο 3 αντίστοιχα. ΚΟΣΤΟΣ5,5ΕΥΡΏ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ 90 ΕΥΡΏ
καλή μας τύχη μάγκες και με ρέγουλα γτ θα γίνουν κηδείς αυτό το σκ
μετά τιμής ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ
Βλέπω ένα καλό χ και να σκοράρουν και οι 2 στο Έβερτον Σαουθάμπτον με πιθανά σκορ 1-1 ή 2-2
επίσης πολύ καλό είναι το χ στον άστον βίλα με τη σουόνσι με πιθανά σκορ 0-0 ή 1-1
η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ δε χάνει με τίποτα στην έδρα της και ήρθε η ώρα η Άρσεναλ να γκελάρει σε μια έδρα που κανείς μεγάλος δε πέρασε. Απο προιστορία θα επιλέξω χ, ίσως και 1 με σκορ 2-1(για όσους παίζουν σκορ)
για το ντέρμπι της Τσέλσι χ το βλέπω με σκορ 1-1 ή 2-2 και μάλιστα προβλέπω΄πως θα προηγηθεί η λΊΒΕΡΠΟΥΛ.
Επειδή όμως κάτι πρέπει να παίξω έπαιξα ένα συστηματάκι
Νιουκαστλ- Άρσεναλ χ (3,7)
Τοτεναμ-στοουκ χ ημ, ΆΣΟ τελικό (3,75)
Αστον βίλα -σουόνσι χ και αντερ (3,75)
σύστημα 2-3 με πολλαπλαιαστές 1,7 ΚΑΙ 0,4 στο 2 και στο 3 αντίστοιχα. ΚΟΣΤΟΣ5,5ΕΥΡΏ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ 90 ΕΥΡΏ
καλή μας τύχη μάγκες και με ρέγουλα γτ θα γίνουν κηδείς αυτό το σκ
μετά τιμής ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 606
πιπη εχω αναγουλα και μυριζει ψαριλα το δωματιο απο τα ψαρια και τις γαριδες απο το πολυ φαγητο και ποτο Ενταξει καλα περασα δεν εχω παραπονο ολα ειναι στο προγραμμα
πιπη εχω αναγουλα και μυριζει ψαριλα το δωματιο απο τα ψαρια και τις γαριδες απο το πολυ φαγητο και ποτο Ενταξει καλα περασα δεν εχω παραπονο ολα ειναι στο προγραμμα
εμενα βρωμαει το αρωμα της.. ανοιξα ολα τα παραθυρα να μπει αερας
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
εμενα βρωμαει το αρωμα της.. ανοιξα ολα τα παραθυρα να μπει αερας
πατηστε 2 κλανιες και οι δυο σας να καθαρισει η ατμοσφαιρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K