master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Καλα και εσυ πως το επαιξες ρε;στην τυχη;Ακριβως , σαν ομαδες υπαρχουν απλα ειναι λαθος τα ονοματα , αρα αυτες που εγραψαν δεν υπαρχουν
Καλα και εσυ πως το επαιξες ρε;στην τυχη;Ακριβως , σαν ομαδες υπαρχουν απλα ειναι λαθος τα ονοματα , αρα αυτες που εγραψαν δεν υπαρχουν
Καλα και εσυ πως το επαιξες ρε;στην τυχη;
τους εχεις γαμησει και εσυ παντου τους πιανεις μεχρι και στο ταμ τουμ....,,κοιτα τα γαμιολια απαντηση
Γεια σας xxxxxx
Επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με η επιλογή KS3518597520I το οποίο τοποθετήθηκε σε αποδόσεις 1.40, (Under 2.5 - Σύνολο Γκολ - Ironi Bat Yam v Ιρόνι Κιργιάτ Γκάτ). Έχουμε εξακριβώσει ότι αυτό το γεγονός είχε αναρτηθεί εσφαλμένα και γι' αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες μας, η επιλογή έχει ακυρωθεί.
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες για όποια αναστάτωση προκληθεί.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα της bet365
μου πληρωσαν την 7αδα σε χρονο dt
κανονικα επρεπε να σου πληρωσουν και αυτο,οι μαλακες.κοιτα τα γαμιολια απαντηση
Γεια σας xxxxxx
Επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με η επιλογή KS3518597520I το οποίο τοποθετήθηκε σε αποδόσεις 1.40, (Under 2.5 - Σύνολο Γκολ - Ironi Bat Yam v Ιρόνι Κιργιάτ Γκάτ). Έχουμε εξακριβώσει ότι αυτό το γεγονός είχε αναρτηθεί εσφαλμένα και γι' αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες μας, η επιλογή έχει ακυρωθεί.
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες για όποια αναστάτωση προκληθεί.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα της bet365
μου πληρωσαν την 7αδα σε χρονο dt
κανονικα επρεπε να σου πληρωσουν και αυτο,οι μαλακες.
για αυριο εχουμε
φουλαμ διπλο ή under
γαλατα διπλό
σουονσι x ή 2
γουεστ χαμ under ή x
αυριο θα δωσω τις τελικες προβλεψεις
εχεις φιλιππινεζα ρε τυπε;αυριο θελω να κερδισουμε τυπε , δωσε καλες προβλεψεις , εχω να πληρωσω το δωρο και την αδεια της φιλιππινεζας , και βαριεμαι να παω τραπεζα να βγαζω λεφτα
εχεις φιλιππινεζα ρε τυπε;
εχεις φιλιππινεζα ρε τυπε;
αυριο θελω να κερδισουμε τυπε , δωσε καλες προβλεψεις , εχω να πληρωσω το δωρο και την αδεια της φιλιππινεζας , και βαριεμαι να παω τραπεζα να βγαζω λεφτα
....με redman και Παιχτουρα.........θα βγάλουμε τρελά φράγκα..........
παιζει να ειναι και πιο ψηλη απο εσενα ;)
Της κάνω όρθιος γλειφομουνι
περιμενω να βοηθησει και ο παιχτουρας με το γαλλικο πρωταθλημα που ειναι εξπερ
21 του μηνος επρεπε να δωσεις το δωρο.....αυριο θελω να κερδισουμε τυπε , δωσε καλες προβλεψεις , εχω να πληρωσω το δωρο και την αδεια της φιλιππινεζας , και βαριεμαι να παω τραπεζα να βγαζω λεφτα