st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
μην λες τετοια γιατι μπορει να το γκαντεμιασειςΠες στους τύπους ότι στο 68 είναι άσσος, και μακάρι να συνεχιστεί έτσι
προσεχτικα και μετρημενα ;)
εντιτ: η εβερτον 0-1
μην λες τετοια γιατι μπορει να το γκαντεμιασειςΠες στους τύπους ότι στο 68 είναι άσσος, και μακάρι να συνεχιστεί έτσι
μην λες τετοια γιατι μπορει να το γκαντεμιασεις
μην λες τετοια γιατι μπορει να το γκαντεμιασεις
και με 10
πέναλτυ και αποβολή τερματοφύλακα, μάλλον
άρα δύσκολα θα ανατρέψει η Έβερτον?
κλαφτα χαραλαμπεάρα δύσκολα θα ανατρέψει η Έβερτον?
κλαφτα χαραλαμπε
την εχεις παιξει?
φιλε μου θα τα πουμε μετα τον αγωνα....Ναι αδερφέ την έχω παίξει. Η Έβερτον είχε πολλές πιθανότητες γιατί παίχτηκε μαλακία τώρα. Μακάρι να ανατραπεί
παλερμο και καρατσιολο ταμειο μπρεσια δηλαδη.... και με 10 ημπρεσια απο τις αρχες του αγωνα....νιπλ πιστευω να μου βγαζεις το καπελο για το ταμειο αυτο 4.2 συντελεστη.το βρηκα στο 1-70 και τη μπρεσια στο 2-50.....
1Χ το εδιναν , και μεχρι τωρα ειναι μεσα ;)
παλερμο και καρατσιολο ταμειο μπρεσια δηλαδη.... και με 10 ημπρεσια απο τις αρχες του αγωνα....νιπλ πιστευω να μου βγαζεις το καπελο για το ταμειο αυτο 4.2 συντελεστη.
ωραία πληροφορία έδιναν. Ομάδα που πάει για άνοδο εναντίον ομάδας που πάει να σωθεί. Πώς και δεν το έδιναν τριπλή;
βγαζω εγω, κι οχι μονο για αυτοπαλερμο και καρατσιολο ταμειο μπρεσια δηλαδη.... και με 10 ημπρεσια απο τις αρχες του αγωνα....νιπλ πιστευω να μου βγαζεις το καπελο για το ταμειο αυτο 4.2 συντελεστη.
Η πουτανα η Αρσεναλ Χ θα ερθει ??
επειδη γνωριζεις απο β ιταλιας γι αυτο στο λεω εσενα....τουλαχιστον πηγαινουμε συνεχεια ταμεια και μας απαλυνει λιγο τον πονο απο το ατυχημα.....
εισαι ωραιιος παιχτη
αρχίδια, φίλε. Το 'φαγε. Άντε ν' ανατραπεί αυτό τώρα