Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
:grin: :grin: :grin: :grin:

εκπληξεις θελουμε , εκπληξεις  :sunglasses:

αυριο τι θα παιξουμε ??  :think: μονο οι Εβραιοι εχουν αγωνες ...και οι Τουρκοι , τι σου λεει η Κασιμπασα ?
αυριο θα παιξουμε καμια μπουκαλα στο κρεβατι που ειμαι θα ερθουν τρια κοριτσακια.., :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
totenam τσελσι και εβερτον με μικρες αποδοσεις σε τριαδα

και διπλο σαουθαμπτον μονο

χρονια πολλα σε ολα τα κουμαροσκυλα και στον χρησταρα υγεια ευτυχια και πολλα ω3

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέρφια. Για Πέμπτη προβλέψεις έχουμε;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
totenam τσελσι και εβερτον με μικρες αποδοσεις σε τριαδα

και διπλο σαουθαμπτον μονο

χρονια πολλα σε ολα τα κουμαροσκυλα και στον χρησταρα υγεια ευτυχια και πολλα ω3
να σε καλα επισης :) :) :)ΥΓ.. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους :)  ΥΓ2.. ο ΑΓΩΝΑς σαπα καρατζ-ζομπ αχαν αν προηγηθει η ζαμπον αχαν για το πρωταθλημα του ιραν νορις στο 1 ημιχρονο θα το παιξω οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο αν προηγηθει η σαπα καρατζ οχι  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να σε καλα επισης :) :) :)ΥΓ.. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους :)  ΥΓ2.. ο ΑΓΩΝΑς σαπα καρατζ-ζομπ αχαν αν προηγηθει η ζαμπον αχαν για το πρωταθλημα του ιραν νορις στο 1 ημιχρονο θα το παιξω οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο αν προηγηθει η σαπα καρατζ οχι  :)
ζαμπον με ω3; :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ποιο Ιραν, ποια Ζαμπον αχαν και Καρατζα-ζομπι ... που τα βρισκεις αυτα ρε χρησταρα ?
Καλα Χριστουγεννα σε ολους !!!

smiley-santa-claus-13042883.jpg

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Ποιο Ιραν, ποια Ζαμπον αχαν και Καρατζα-ζομπι ... που τα βρισκεις αυτα ρε χρησταρα ?
Καλα Χριστουγεννα σε ολους !!!

smiley-santa-claus-13042883.jpg
:grin: οτι εχει σχεση με ποδοσφαιρο για το στοιχημα το παιζω :grin:  :grin: πρωτα ο θεος να ειμαστε γεροι 18/1/2014 αρχιζει η μαλαισια εκεινο το πρωταθλημα μαρεσει πολυ :)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
:grin: οτι εχει σχεση με ποδοσφαιρο για το στοιχημα το παιζω :grin:  :grin: πρωτα ο θεος να ειμαστε γεροι 18/1/2014 αρχιζει η μαλαισια εκεινο το πρωταθλημα μαρεσει πολυ :)

Μαλαισια ε ? Εκει καλα ειναι να διακοπαρεις σαν τον Λιαππη... για στοιχημα, πολλα λαμογια εχουν μαζευτει εκει...εχεις καμια inside information να μας λες και εμας ?  :grin:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μαλαισια ε ? Εκει καλα ειναι να διακοπαρεις σαν τον Λιαππη... για στοιχημα, πολλα λαμογια εχουν μαζευτει εκει...εχεις καμια inside information να μας λες και εμας ?  :grin:

Πίπη πως σου φαίνονται οι προγνώσεις για Πέμπτη: (για να ποντάρει κανείς ποσό 200 - 500 ευρώ λέω)

ΧΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 2
ΓΟΥΕΣΤΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΤΣΕΛΣΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ  1
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Μαλαισια ε ? Εκει καλα ειναι να διακοπαρεις σαν τον Λιαππη... για στοιχημα, πολλα λαμογια εχουν μαζευτει εκει...εχεις καμια inside information να μας λες και εμας ?  :grin:
εκει πεζουμε με την ροη του γκολ πιπη ειναι για μενα κατα την ταπεινη μου γνωμη το πιο  μι σκοπιμο πρωταθλημα τουλαχιστον περσι που το επαιζα τα οβερ βγαινουν σαν στραγαλια αλλα το θεμα μας δεν ειναι τα οβερ εκει αλλα στο δευτερο ημιχρονο πχ αν ειναι το σκορ  1-2 στο 1 ημιχρονο να πονταρουμε να μπουν αλλα 2 η και 3 θα δεις οταν ερθει εκεινη η ωρα και τα βαλουν για στοιχηματισμο ειναι πολυ καλο πρωταθλημα για την ροη τον γκολ αν μπει το 1 μετα δεν σταματαν :) Αλλα ενταξει και εκει οπως παντου πρεπει να περιμενουμε τις 3-4 αγωνιστικες να στρωσουν οι ομαδες να δουμε λιγο τις σιμπεριφορες των ομαδων κτλ γιατι εχει και πολλα ντερμπι απο την ιδια πολη κτλ οπως σε ολα τα πρωταθληματα θελει μελετη και σκεψη τα στατοστικα απλα εδω δεν υπαρχει η σκοπιμοτητα που υπαρχει σε καποια αλλα πεζουν πιο ελευθερα και μου ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια :) Υπομονη και τοτε θα τα λεμε :) Παντως περσι πιπη και σε ολα τα παιδια ειχα βγαλει καλα λεφτα στο να μπουν 2η και 3 γκολ στο 2 ημιχρονο  :) Αλλα και εκει το σκεφτοσουν το πραγμα το στοιχημα ειναι περιπλοκο γιατι αν πονταρεις πολλα λεφτα εχεις το αγχος τις αποτυχιας του μεγαλου ποσου και η σκεψη σου δεν ειναι καθαρη θελει αυτοσυγρατιση παντως οποιος θελει να παιζει μονο οβερ 3,5 κτλ ειναι καλο πρωταθλημα εγω το παιζω στο live mono :) :) :) :)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πίπη πως σου φαίνονται οι προγνώσεις για Πέμπτη: (για να ποντάρει κανείς ποσό 200 - 500 ευρώ λέω)

ΧΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 2
ΓΟΥΕΣΤΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΤΣΕΛΣΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ  1
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1

νορμαλ και λογικες ... αν θα σπασει καποιο θα ειναι το διπλο της Μανσεστερ λογικα αλλα και παλι δεν το βλεπω
Θα την παιξω και εγω αυτη την τετραδα μου αρεσει !!!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
νορμαλ και λογικες ... αν θα σπασει καποιο θα ειναι το διπλο της Μανσεστερ λογικα αλλα και παλι δεν το βλεπω
Θα την παιξω και εγω αυτη την τετραδα μου αρεσει !!!
Αδερφέ Πίπη επίσης σχολιάσέ μου σε παρακαλώ και τα εξής:

WATFORD - MILLWALL    1
BLACKBURN - SHEFFIELD WED  1

μαζί με τα άλλα πάνω βγάζουν συντελεστή [size=10pt]11 [/size]  μιλάμε για ΟΠΑΠ έτσι, που σημαίνει θα κατέβει λίγο ίσως

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ρεντμαν δωσε κανα στανταρακι να κανουμε καλες γιορτες :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αδερφέ Πίπη επίσης σχολιάσέ μου σε παρακαλώ και τα εξής:

WATFORD - MILLWALL    1
BLACKBURN - SHEFFIELD WED  1

μαζί με τα άλλα πάνω βγάζουν συντελεστή [size=10pt]11 [/size]

νορμαλ και αυτες αλλα εγω στην θεση σου δεν θα το γεμιζα το δελτιο με πολλους αγωνες και να το φορτωνα ταυτοχρονα
Θα σε ακολουθησω στην 4αδα που εβγαλες πρωτη, μου αρεσει !!!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
νορμαλ και αυτες αλλα εγω στην θεση σου δεν θα το γεμιζα το δελτιο με πολλους αγωνες και να το φορτωνα ταυτοχρονα
Θα σε ακολουθησω στην 4αδα που εβγαλες πρωτη, μου αρεσει !!!

οκ Πίπη ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα παίξω δύο δελτία. Ένα φορτωμένο με 10 ευρω και ένα με τετράδα με πολύ μεγαλύτερο ποσό μάλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom