gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Την έχω ποντάρει στο 2.70 ρε συ , το έγραψα πιο πριν...αλλά δεν είναι και για κάνα δυνατό χτύπημα!ναι, αλλα για την α.ε.κ δεν απαντας!
μαλλον δεν ε...?
Την έχω ποντάρει στο 2.70 ρε συ , το έγραψα πιο πριν...αλλά δεν είναι και για κάνα δυνατό χτύπημα!ναι, αλλα για την α.ε.κ δεν απαντας!
μαλλον δεν ε...?
Σόρρυ αδερφέ αλλά δεν κερδίζεις σήμερα που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω...Την έχω ποντάρει στο 2.70 ρε συ , το έγραψα πιο πριν...αλλά δεν είναι και για κάνα δυνατό χτύπημα!
Καλά κατάλαβα...πως μπορώ να ακυρώσω ένα στοίχημα?Σόρρυ αδερφέ αλλά δεν κερδίζεις σήμερα που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω...
Έχει πέσει αρκετά και στην Ιταλία το διπλό!Το κακό είναι ότι η ΜΙΛΑΝ βολεύεται ακόμα και με ήττα με 1 γκολ διαφορά...Παρατηρηση τωρα που μπηκα να παιξω σκορ τη Φιορεντινα.
Την ειχαν φραγμενη σε καποια σαιτ εξω μεχρι πριν λιγο και τωρα δινουν φαβορι τη Μιλαν και τον ασο πανω απο 2.7.
Στον ΟΠΑΠ ειναι 2.2-3.1-2.7 ακομα και παιζεται και μονο.
Ισως ευκαιρια για καλα κερδη για καποιους που σπρωχνουν γερα.
Να 'σαι καλα φιλε στρατηγε!οποιος γουσταρει να παιξει και κατι διαφορετικο στο live τωρα παιζει ο ναδαλ με τον σοντερλινγκ για τους 16 του ρολαν γκαρος, στο πρωτο σετ ειναι μπροστα ο σουηδος με 4-2 game και δειχνει πολυ δυνατος, η νικη του ειναι αυτην την στιγμη στο 6.70 οποιος θελει...
Mόλις μπουμπούνισα ένα 20αρικάκι στον Σουηδό,το πρόλαβα με απόδοση 5.00...στο καπάκι έπεσε στο 4.00...μάλλον φορτώνεται από αρκετό κόσμο...το πηραμε το πρωτο σετ!!!
Η κοπέλα έχει ρεπό...αύριο το πρωί θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει!Εμπιστεύομαι την κρίση σου στρατηγέ... :o
και πολυ καλα κανεις!Εμπιστεύομαι την κρίση σου στρατηγέ... :o
Η κοπέλα έχει ρεπό...αύριο το πρωί θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει!
Kαλά...ετοιμάσου εσύ για το σημερινό... που θες και Ch.L. αδέκαρεΗ κοπέλα έχει ρεπό...αύριο το πρωί θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει!
Το απόγευμα έχει ταυρομαχίες!Θα ρεφάρεις!
σκατο γκαντεμη!! το εκανε το break ο ισπανος :S