ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.597
- Πόντοι
- 5.006
το πλατανι ειναι νιαου....Αντζελο παιχταρα μου δεν ξερω αν φταιει ο κουβας που εχω μπει τις τελευταιες ημερες... αλλα σε πλατανι και καλλονη βλεπω να σκαει απο κανενα Χ
το πλατανι ειναι νιαου....Αντζελο παιχταρα μου δεν ξερω αν φταιει ο κουβας που εχω μπει τις τελευταιες ημερες... αλλα σε πλατανι και καλλονη βλεπω να σκαει απο κανενα Χ
μην ανακατευεσαι στα οικογενειακα μας....Ελεος ρε μαλακες πια,καλα σας τα ειπε ο γουρουνακης η αδελφουλα.Αφηστε το κλαμα και παιξτε μπασκετ.
![]()
και εσυ να γραφεις ιταλια γιατι εχεις γνωσεις πολλες απο ολες τις κατηγοριες...φιλε του τα ειπε ο Πιπης σωστα![]()
ο Σταμουλης δεν δινει ουτως η αλλως σημεια , αρα δεν εχει να κανει.
Απο εκει και μετα θελουμε ενα θρεντ να γραφει μονο ο Ρεντ και ο Αντζελο , και εσυ οταν ολα πανε στραβα , γιατι ο μονος που κερδιζει οταν παει κουβα ολος ο κοσμος εισαι..![]()
και εσυ να γραφεις ιταλια γιατι εχεις γνωσεις πολλες απο ολες τις κατηγοριες...
ωραια τετραδα και με καλες αποδοσεις....Φιορεντίνα @ 1,90
Εργοτέλης @ 2,12
Έβερτον @ 2,375
Σταντάρ Λ. @ 2,12
4-άδα 1 × 50,00 € (id: 16215009)
22/12/13, 02:38 50,00 € 1010,40 €
Kι αν κατσει εκατσε![]()
![]()
![]()
η περιοδος ειναι θα περασει...αλλα τις γνωσεις τις εχεις....α ρε που ειναι ο νικ που τους γαμαγαμε γαλλια και η βραζηλια που τους γαμαγα....θυμασαι το δεκα στα δεκα?κουβα συνεχεια παω:'(
η περιοδος ειναι θα περασει...αλλα τις γνωσεις τις εχεις....α ρε που ειναι ο νικ που τους γαμαγαμε γαλλια και η βραζηλια που τους γαμαγα....θυμασαι το δεκα στα δεκα?
για σημερα εχουμε τα διπλα των αντερλεχτ
φιορεντινα εβερτον και εργοτελη
ολα ξερα διπλα τυπεΤα έπαιξα τύπε......θα φάμε ψωμάκι μάλλον............![]()
![]()
![]()
ολα ξερα διπλα τυπε![]()
Ελεος ρε μαλακες πια,καλα σας τα ειπε ο γουρουνακης η αδελφουλα.Αφηστε το κλαμα και παιξτε μπασκετ.
![]()
για σημερα εχουμε τα διπλα των αντερλεχτ
φιορεντινα εβερτον και εργοτελη
4 διπλά σου έδωσε ο τύπος redmanftw......παίξε να πληρωθείς....... :-*Βοηθήστε τον συναγωνιστη ρε μόναχοφαηδες![]()
![]()
άλλο ρώτησα εγώ μπιλυ,τι μου στέλνεις φιλάκια?4 διπλά σου έδωσε ο τύπος redmanftw......παίξε να πληρωθείς....... :-*