ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
το πλατανι ειναι νιαου....Αντζελο παιχταρα μου δεν ξερω αν φταιει ο κουβας που εχω μπει τις τελευταιες ημερες... αλλα σε πλατανι και καλλονη βλεπω να σκαει απο κανενα Χ
το πλατανι ειναι νιαου....Αντζελο παιχταρα μου δεν ξερω αν φταιει ο κουβας που εχω μπει τις τελευταιες ημερες... αλλα σε πλατανι και καλλονη βλεπω να σκαει απο κανενα Χ
μην ανακατευεσαι στα οικογενειακα μας....Ελεος ρε μαλακες πια,καλα σας τα ειπε ο γουρουνακης η αδελφουλα.Αφηστε το κλαμα και παιξτε μπασκετ.
το πλατανι ειναι νιαου....
και εσυ να γραφεις ιταλια γιατι εχεις γνωσεις πολλες απο ολες τις κατηγοριες...φιλε του τα ειπε ο Πιπης σωστα
ο Σταμουλης δεν δινει ουτως η αλλως σημεια , αρα δεν εχει να κανει.
Απο εκει και μετα θελουμε ενα θρεντ να γραφει μονο ο Ρεντ και ο Αντζελο , και εσυ οταν ολα πανε στραβα , γιατι ο μονος που κερδιζει οταν παει κουβα ολος ο κοσμος εισαι..
και εσυ να γραφεις ιταλια γιατι εχεις γνωσεις πολλες απο ολες τις κατηγοριες...
ωραια τετραδα και με καλες αποδοσεις....Φιορεντίνα @ 1,90
Εργοτέλης @ 2,12
Έβερτον @ 2,375
Σταντάρ Λ. @ 2,12
4-άδα 1 × 50,00 € (id: 16215009)
22/12/13, 02:38 50,00 € 1010,40 €
Kι αν κατσει εκατσε
η περιοδος ειναι θα περασει...αλλα τις γνωσεις τις εχεις....α ρε που ειναι ο νικ που τους γαμαγαμε γαλλια και η βραζηλια που τους γαμαγα....θυμασαι το δεκα στα δεκα?κουβα συνεχεια παω :'(
η περιοδος ειναι θα περασει...αλλα τις γνωσεις τις εχεις....α ρε που ειναι ο νικ που τους γαμαγαμε γαλλια και η βραζηλια που τους γαμαγα....θυμασαι το δεκα στα δεκα?
για σημερα εχουμε τα διπλα των αντερλεχτ
φιορεντινα εβερτον και εργοτελη
ολα ξερα διπλα τυπεΤα έπαιξα τύπε......θα φάμε ψωμάκι μάλλον............
ολα ξερα διπλα τυπε
Ελεος ρε μαλακες πια,καλα σας τα ειπε ο γουρουνακης η αδελφουλα.Αφηστε το κλαμα και παιξτε μπασκετ.
για σημερα εχουμε τα διπλα των αντερλεχτ
φιορεντινα εβερτον και εργοτελη
4 διπλά σου έδωσε ο τύπος redmanftw......παίξε να πληρωθείς....... :-*Βοηθήστε τον συναγωνιστη ρε μόναχοφαηδες
άλλο ρώτησα εγώ μπιλυ,τι μου στέλνεις φιλάκια?4 διπλά σου έδωσε ο τύπος redmanftw......παίξε να πληρωθείς....... :-*