Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
καλα η γερμανια σημερα μεγαλο ναυαγιο
σχεδον τα παντα αναποδα ηρθανε
καλα η γερμανια σημερα μεγαλο ναυαγιο
γιαυτο να παιζουμε ενα δελτιο ισιο και ενα αναποδο σαν τον χαλιφησχεδον τα παντα αναποδα ηρθανε
Καραμάνος ξανά γκολ και 2-1 ο Ατρόμητος!
πρεπει να τα παιζεις εξυπνα τυπεπαιζω ετσι γιατι μεσα σε ενα χρονο εχω χασει περιπου 1000 euro και εχω απελπιστει.....
γιαυτο παρακολουθω τις προβλεψεις σας μηπως γυρισει η πουτανα η τυχη μου...πρεπει να τα παιζεις εξυπνα τυπε
τυπε πρεπει να πηγαινεις συχνα ταμειο ;)γιαυτο παρακολουθω τις προβλεψεις σας μηπως γυρισει η πουτανα η τυχη μου...
τυπε πρεπει να πηγαινεις συχνα ταμειο ;)
λες να βγει τυπε ?? μηπως να κοιταγαμε και το γκολ γκολ ?θα προτιμησω το διπλο της σοσιεδαδ
ΚΠΡ - ΛΕΣΤΕΡ 1
ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1
θα μιλησει ο βελα και ο γκριεζμαν τυπελες να βγει τυπε ?? μηπως να κοιταγαμε και το γκολ γκολ ?
η αληθεια ειναι οτι εχω φαει κουβαδεξ ( που ελεγε ο μουστακας) και απο μερικους απο εσας.. αλλα σε γενικες γραμμες καλες προβλεψεις δινετε οι πιο πολλοι...
τυπε εγω εχω στειλει πολυ κουβα τον κοσμακη εδω μεσα :Sη αληθεια ειναι οτι εχω φαει κουβαδεξ ( που ελεγε ο μουστακας) και απο μερικους απο εσας.. αλλα σε γενικες γραμμες καλες προβλεψεις δινετε οι πιο πολλοι...
κοιτα εχω περασει ολα τα σαιτ με τους ειδικους .. και οταν λεω ολα ενοω ολα... για να εχω καταληξει εδω με τους απλους παιχτες κατι σημαινει αυτο.... οσον αφορα εσενα εισαι ενας απο αυτους που ακολουθω...τυπε εγω εχω στειλει πολυ κουβα τον κοσμακη εδω μεσα :S
παιζω ετσι γιατι μεσα σε ενα χρονο εχω χασει περιπου 1000 euro και εχω απελπιστει.....
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - ED2191898320I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 21/12/2013 16:19:06 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Χέρτα Βερολίνου Ντόρτμουντ v Χέρτα Βερολίνου
(Τελικό αποτέλεσμα) 21/12/2013 Κανένα 10.00 Κερδισμένο
2 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης v Λεβερκούζεν
(Τελικό αποτέλεσμα) 21/12/2013 Κανένα 5.00 Κερδισμένο
3 Μάιντζ Αμβούργο v Μάιντζ
(Τελικό αποτέλεσμα) 21/12/2013 Κανένα 3.75 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Trixie 4 0,2 0,80 58,75
Συνολικό στοίχημα: 0,80 Συνολικά κέρδη: 58,75