ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.550
- Πόντοι
- 5.006
καλη επιτυχια... ;)ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ 1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1
καλη επιτυχια... ;)ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ 1
καλη επιτυχια... ;)
ασο την μαρσειγρε μαγκες πειτε κανενα ματς κοντα στο 2.00 αποδοση να πονταρουμε
ασο την μαρσειγ
Φιλε πιπη καλοφαγωτα ευκολο ταμειο πηγαμε.....για παναιτωλικο το ειπα απο χθες οποιος ακολουθησε δεν εχασε.....σε καλη μερια και παλι ;)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ 1
2 ημιχρονο 2 τελικο θα επαιζα την man u μπορει και να την παιξωρε μαγκες πειτε κανενα ματς κοντα στο 2.00 αποδοση να πονταρουμε
καλησπερα σε ολα τα παιδια για σου αντζελο αδερφε μου παιχταρα μαζι με τον πιπη εχετε σηκωσει ολη την καβα ΥΓ.. Μολις ξυπνησα παω για κακαο ζεστο απαντηση θα παρεις μετα τις 10 αν μου πεις κατι τωρα γιατι στο προποτζηδικο δεν μπορω να μπω μπουρδελα κομ εχει απαγορευτικο σιγιου λετερΚατι θα εχουμε και την αλλη αγωνιστικη ;)
ολυμπιακός no goal,διπλο παοκ,λυον ασσος
τυπε επειδη σε συμπαθω μια συμβουλη....ΜΗΝ ξανακουμπησεις ελληνικες ομαδες σε δελτιο στοιχηματος....και γενικα για ολα τα παιδια εδω μεσα που παιζουνε στοιχημα ισχυει το ιδιο....μακρια τα λεφτα σας απο την ποδοσφαιρικη ζιμπαμπουε της δυσης(και γενικα απο τα υποβαθμισμενα πρωταθληματα) γιατι απο τον κουβα θα βαλετε υποθηκη και τα σπιτια σας :S
Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και σταματήστε να ασχολείστε με το Ελληνικό πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Κόψτε το γήπεδο, κόψτε την Νοβα, μην μαθαίνετε καν τα αποτελέσματα της ομάδας σας.
Όλα είναι σάπια από τον πιο πλούσιο πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο πετσετα
τυπε ο ολυμπιακος επαιξε καλα; το ειχα ξεχασει οτι ειχαμε πρωταθλημα σημερατυπε επειδη σε συμπαθω μια συμβουλη....ΜΗΝ ξανακουμπησεις ελληνικες ομαδες σε δελτιο στοιχηματος....και γενικα για ολα τα παιδια εδω μεσα που παιζουνε στοιχημα ισχυει το ιδιο....μακρια τα λεφτα σας απο την ποδοσφαιρικη ζιμπαμπουε της δυσης(και γενικα απο τα υποβαθμισμενα πρωταθληματα) γιατι απο τον κουβα θα βαλετε υποθηκη και τα σπιτια σας :S
3-2 τυπε με επικη ανατροπητυπε ο ολυμπιακος επαιξε καλα; το ειχα ξεχασει οτι ειχαμε πρωταθλημα σημερα
παλι θρυλο εβλεπες ; δυο πεναλτυ παλι αλλα δεν τα εκτελεσε ο σαβιολα3-2 τυπε με επικη ανατροπη
Eμας πως μας βλεπεις με την Στοουκ;Το εχω παιξει διπλο.Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και σταματήστε να ασχολείστε με το Ελληνικό πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Κόψτε το γήπεδο, κόψτε την Νοβα, μην μαθαίνετε καν τα αποτελέσματα της ομάδας σας.
Όλα είναι σάπια από τον πιο πλούσιο πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο πετσετα
ναι και ειχα χεστει πανω μου,αλλα τελος καλο ολα καλαπαλι θρυλο εβλεπες ; δυο πεναλτυ παλι αλλα δεν τα εκτελεσε ο σαβιολα