redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμφιροπο παιχνιδι,ισοδυναμες ομαδες για x το κοβω και οι δυο δεν εχουν βλεψεις για ανοδοΜπράιτον 2 το βλέπεις; Επειδή ασχολείσαι με 1 αγγλίας
αμφιροπο παιχνιδι,ισοδυναμες ομαδες για x το κοβω και οι δυο δεν εχουν βλεψεις για ανοδοΜπράιτον 2 το βλέπεις; Επειδή ασχολείσαι με 1 αγγλίας
μονακο διπλο,γαλατα διπλο,κπρ διπλο,ρεντινγκ διπλο ή x2
σήμερα στις 7η Γαλατα παιζει την κυριακη
σήμερα στις 7
στο σαιτ του ΟΠΑΠ την εχει αυριο
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)να το σιγουρακι του ΟΠΑΠ , το βλεπεις σημερα βλεπεις τι ερχετε και το παιζεις αυριο
αρχιδια κουπονι
περα το διπλο της μονακο δεν βρισκω κατι αλλο
το διπλο της ντοτμουντ το φοβαμε για να εφτιαχνα δυαδα :'(
καλημερα αδελφε καλες προβλεψεις....καλημερα again 131=Πλατανιας-Ξανθη=1, 146=Χοφενχαιμ-Ντορτμουντ=2, 139=Παντοβα-Τερνανα=1, 165=Κοβεντρι-Κρου=οβερ, 155=Μπαρνσλει-Γεοβιλ=1 Καρφωτα στον Οπαπ ΥΓ.. Για τον πιπη τα πρωγνοστικα ειναι του πατερα του προποτζη
καλημερα αδελφε καλες προβλεψεις....
καλως τον φιλο μου.μακαρι να ειμαι να παμε παρεα να παρουμε και το λεοντα...τα περισσοτερα εξοδα εσυ θα τα κανεις που εισαι πιο φορτομενος... οσο για το μασαζ καλα που ξερει η δικια μου και κατι γινεται με το τριτο ποδι....το 146 να προσεξει
βραζιλιανε μου θα εισαι ετοιμος για το καρναβαλι στο Ριο ? πως πανε τα μασαζ ?
καμια μουναρα επρεπε να βρεις να σου κανει να της πεις οτι θελεις και στο τριτο ποδι λιγο μασαζακι
αρχιδια κουπονι
περα το διπλο της μονακο δεν βρισκω κατι αλλο
το διπλο της ντοτμουντ το φοβαμε για να εφτιαχνα δυαδα :'(
Κούταρε.. εδώ εμένα θ ακούς
128 2-3 γκολ
146 4-6 γκολ
147 over
151 2-0 ακριβες σκορ
189 1-5 ακριβες σκορ
221 Χ
194 3-0 ακριβες σκορ
213 4-6 γκολ
237 2-3 γκολ
Και καλά κέρδη προσφορά από τον άρχοντα.
καλησπερα αδερφε μου οι προβλεψεις ειναι του πατερα του προποτζη Και φυσικα τις επαιξα οι δικες μου ειναι λιγο πιο πισω με τον νευμαρ ΥΓ.. Παρτε και εμενα βραζιλια παιδια κριμα ειμαικαλημερα αδελφε καλες προβλεψεις....