baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.717
- Πόντοι
- 6.035
ο κριστιανομπορειτε να μου πειτε ποιος μαλακας εχασε το πεναλντι της ρεαλ στο 90 και δεν πληρωθηκα γαμω το σπιτι του
ο κριστιανομπορειτε να μου πειτε ποιος μαλακας εχασε το πεναλντι της ρεαλ στο 90 και δεν πληρωθηκα γαμω το σπιτι του
Απο τις αδιαφορες μονο η Μανσεστερ δεν χαρισε καστανα (αν και αυτη το εβαλε οταν το καρφωσε η Λεβε)
Ολες οι αλλες ξεβρακωθηκανε κανονικα... οι αδιαφορες !!!
Ελα να παμε ταμειο και αυριο
Ωραίος ο πιπης, διαψεύστηκα με τη λέβερ
Με την Ζενιτ την πουτανα την αμπαλη ομαδα να κληρωθειτε να φορτωσω Γαυρο παλι !!!!!
Πηγες ταμειο εσυ σημερα τι εκανες? Για την Μανσεστερ διαβασα οτι ειχες πει ασσο και το επιασες
Είχα βάλει άσσο από ημίχρονο το γαύρο αλλά δεν πειράζει σήμερα
Σημερα πηγε καλα η βραδια και ο Ολμπιακος καθάρισε, με μικρή απόδοση στο στοιχημα, και η Μπενφικα ταμειο σημερα μετα απο καιροΤελος παντων εκτος απο το στοιχημα καλο να κερδιζουν ο Ολυμπιακος και ο Παοκ για να φερουν βαθμους
Λοιπον την κανω για το καραισκακη καλα κερδη σε ολους και Ολυμπιακος να νικησει (εκτος απο τους βαθμους εγραψα λιγο πιο πανω οτι εριξα τα ρεστα μου)
Καλο βραδι
Η Ζενίτ μόνο δεύτερη μπορεί να βγει οπότε αποκλείεται να κληρωθεί με τους gay!Με την Ζενιτ την πουτανα την αμπαλη ομαδα να κληρωθειτε να φορτωσω Γαυρο παλι !!!!!
Πηγες ταμειο εσυ σημερα τι εκανες? Για την Μανσεστερ διαβασα οτι ειχες πει ασσο και το επιασες
παρα ενα δεν βγηκε η τετραδα...........Ημερομηνία ΔΙΟ ΩΡΑ ΚΩΔ Αγώνας Σκορ Πρόβλεψη Απόδοση +/- Διαγραφή
10/12/2013 21:45 100 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Goal 1.45 -
10/12/2013 21:45 102 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ No Goal 2.00 -
10/12/2013 21:45 103 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ Over 1.55 -
10/12/2013 21:45 106 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Goal 1.70 -
καλησπέρα μεγάλη προκριση του θρυλου μας
για αυριο εχουμε και λεμε ....
ζενιτ διπλο
βασιλεια διπλο
στεαουα no goal
πιστευω στην εκπληξη..η σαλκε χωρις τον χουντελαρ δεν..
Εισαι σιγουρος ρε ρεντ ?
3 το μεσημέρι συνεχίζεται από το 31'τελικα το γαλατα γιουβε θα γινει σημερα;
ωραια...γιατι εχω μια δυαδα την γιουναιτεντ και την γιουβε διπλο.....και περιμενω3 το μεσημέρι συνεχίζεται από το 31'