Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    988

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον...

Δυσκολο το κουπονι οχι γιατι ειναι δυνατες οι ομαδες αλλα γιατι καποιες θα κατεβουν να παιξουν αδιαφορες με οτι συνεπαγεται αυτο

Ο Γαυρος θα κερδισει For sure αλλα ειναι μικρη η αποδοση
Η Γιουβε και με Χ στην Γαλατα προκρινεται στην επομενη φαση
Η Παρι κατεβαινει με δευτεροτριτα αλλα τα δευτεροτριτα θελουν να παιξουν καλα για να δειξουν οτι μπορουνε να γινουνε πρωτα (τον Γαυρο σκυλιασαν να τον κερδισουν παντως)
Η Μανσεστερ ειναι αδιαφορη και αν δωσει ενα Χ στην Σαχταρ την περναει στην επομενη φαση και αποκλειει την Λεβε
Η οποια Λεβε παιζει με τα δευτεροτριτα της Σαραγοσα εκτος και Θελει διπλο για να ελπιζει προκριση (θελει και νικη της Μανσεστερ για να περασει την Σαχταρ)
Μπαγερν και Σιτυ ειναι αδιαφορες αλλα ο ασσος ειναι πολυ μικρος σε αποδοση
Η Βικτορια θελει μονο νικη επι της ΤΣΣΚΑ (η ΤΣΣΚΑ και με ισσοπαλια προκρινεται Γιουροπα) για να προκριθει αυτη εις βαρος της ΤΣΣΚΑ
Η Κοπεγχαγη θελει μονο νικη επι τα δευτεροτριτα της Ρεαλ για να ελπιζει σε προκριση (περιμενει νικη της Γαλατα)
Η Γαλατα θελει μονο νικη επι της Γιουβε για να ελπιζει στην επομενη φαση (περιμενει και ισοπαλια η νικη της Ρεαλ επι της Κοπεγχαγης)

Οποτε τυποι οπως βλεπετε θα παιξουνε ρολο σημερα και αποτελεσματα αλλων αγωνων, αποδοση δεθτεροτριτων, δημοσιες σχεσεις, παρασκηνιο κτλ κτλ
Διαλαχτε και παρτε... εγω δεν αποφασισα ακομα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
ρε ρεντμαν, δεν μπορω να καταλαβω  :think: εισαι ολυμπιακος, θα πας γηπεδο και το χεις παιξει διπλο?  :think:
ας μην το επαιζες καθολου ρε τυπε ή να μην πας καθολου  :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ρε ρεντμαν, δεν μπορω να καταλαβω  :think: εισαι ολυμπιακος, θα πας γηπεδο και το χεις παιξει διπλο?  :think:
ας μην το επαιζες καθολου ρε τυπε ή να μην πας καθολου  :grin:

Ο ρεντ οτι και να γινει σημερα θα χαρει
Αν κερδισει ο Γαυρος θα χαρει προκριση
Αν χασει θα χαρει φραγκα

Οποτε οτι και να γινει κερδισμενος ειναι...  :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Οβερ γιουναιτεντ

νικη για λυτρωση ,και η σαχταρ θελει νικη

αρα θα εχει καποια γκολ

γενικα θα εχει αρκετα οβερ αυτην την αγωνιστικη διοτη ειναι τελευταια οποτε..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
λοιπον θα παιξω με γκολ (οπως τις περισσοτερες φορες) και να πα να γαμηθουν τα σημεια...ααααμα πια

γαλατα-γιουβε γκολ/γκολ και για τους καυλιαριδες ρισκαδορους σκορ 1-1, 2-2

μπαγερν-σιτι οβερ και σκορ 3-1

μαν γιου 2-3 γκολ

για την ιστορια, παιζεται ο γαυρος (οβερ), η ρεαλ, και περιεργως η σοσιεδαδ ......(για οβερακιδες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Αν χασει θα χαρει φραγκα

δεν το χα σκεφτει ετσι μαν  :think:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
τελευταιος αγωνας στο champion league σημερα , καποιοι εχουν προκριθεί και θα παιξουν με πολλους παγκιτες π.χ. Ρεαλ, Παρι καποιοι αλλοι εχουν κινητρο π.χ. Ολυμπιακος, Μπενφικα αρα τα ρεστα μου στον Ολυμπιακο και κατι ψιλα κανα 30αρι στους πορτογαλλους
Καλα κερδη να εχουμε ολοι μας , αλλα το τελευταιο καιρο με δερνει η γκινια το λεω για να μην επηρεάσω καποιο συναγωνιστη

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αν χασει θα χαρει φραγκα

Μου θυμίζει τον τελικο Μπαρτσα - Μαν Γιου στο Λονδίνο
Έβαλα ενα χιλιάρικο στην Μπάρτσα και σαν οπαδός της Μαν Γιου πηγα στο γήπεδο
Απο και να το έπιανες κερδισμένο το είχα :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον θα παιξω με γκολ (οπως τις περισσοτερες φορες) και να πα να γαμηθουν τα σημεια...ααααμα πια

γαλατα-γιουβε γκολ/γκολ και για τους καυλιαριδες ρισκαδορους σκορ 1-1, 2-2

μπαγερν-σιτι οβερ και σκορ 3-1

μαν γιου 2-3 γκολ

για την ιστορια, παιζεται ο γαυρος (οβερ), η ρεαλ, και περιεργως η σοσιεδαδ ......(για οβερακιδες)
καλοσηρθες στο κλαμπ τον οβερακιδων..

συντομα θα γευτεις στο πετσι σου τι παει να πει να χανεις οβερ που ειναι 1-1,2-0,0-2 απο το 20  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
καλοσηρθες στο κλαμπ τον οβερακιδων..

συντομα θα γευτεις στο πετσι σου τι παει να πει να χανεις οβερ που ειναι 1-1,2-0,0-2 απο το 20  :grin:
τυπε ειμαι παλια καραβανα στα οβερ
εχω γευτει τετοιες πανωλεθριες με το κουταλι  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τελευταιος αγωνας στο champion league σημερα , καποιοι εχουν προκριθεί και θα παιξουν με πολλους παγκιτες π.χ. Ρεαλ, Παρι καποιοι αλλοι εχουν κινητρο π.χ. Ολυμπιακος, Μπενφικα αρα τα ρεστα μου στον Ολυμπιακο και κατι ψιλα κανα 30αρι στους πορτογαλλους
Καλα κερδη να εχουμε ολοι μας , αλλα το τελευταιο καιρο με δερνει η γκινια το λεω για να μην επηρεάσω καποιο συναγωνιστη
Εγω δεν παιζω παντως τιποτα σημερα..Πολλες ομαδες θα παιξουν με τα δευτερα,που ομως θα θελουν να αποδειξουν οτι αξιζουν..Οι ομαδες που θα εχουν το αγχος για το αποτελεσμα,συνηθως δεν τα καταφερνουν.Ειναι καρμανιολες τα ματς.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω δεν παιζω παντως τιποτα σημερα..Πολλες ομαδες θα παιξουν με τα δευτερα,που ομως θα θελουν να αποδειξουν οτι αξιζουν..Οι ομαδες που θα εχουν το αγχος για το αποτελεσμα,συνηθως δεν τα καταφερνουν.Ειναι καρμανιολες τα ματς.
φυσικά  :2on1:

αφου θα κανεις βουντου την ιδια ωρα να χασει ο γαυρος  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω θελω να κερδισει ρε.Για να παιζω ομιλους το 16-17  :grin:
και εγω θελω..

θα βαλω οτι εχω και δεν εχω απο λεφτα να μην περάσει

εαν περασουμε κατι μου λεει οτι θα παιξουμε με ατλετικο μαδριτης  :)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η Άντερλεχτ θα δώσει τα πάντα σήμερα....νομίζω έδωσαν πριμ οι Πορτογάλοι και έχουν και 2 πολύ καλούς παίκτες που δεν ήταν στον προηγούμενο αγώνα.....προσέχτε το, θα είναι ζόρικο το αποτέλεσμα.....

ΥΓ Αυτόν τον Μίτροβιτς στο μάνατζερ τον έχει ως τεράστιο ταλέντο...τι διάολο, εγώ δεν είδα τίποτα τέτοιο στο προηγούμενο παιχνίδι.....

ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν 17χρονο μαζί του στην Ολλανδία που ακούγεται οτι είναι τρομερός παίκτης και θα αφήσει εποχή....αξίζει να δούμε Παοκ την Πέμπτη!!!

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Η Άντερλεχτ θα δώσει τα πάντα σήμερα....νομίζω έδωσαν πριμ οι Πορτογάλοι και έχουν και 2 πολύ καλούς παίκτες που δεν ήταν στον προηγούμενο αγώνα.....προσέχτε το, θα είναι ζόρικο το αποτέλεσμα.....

ΥΓ Αυτόν τον Μίτροβιτς στο μάνατζερ τον έχει ως τεράστιο ταλέντο...τι διάολο, εγώ δεν είδα τίποτα τέτοιο στο προηγούμενο παιχνίδι.....

ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν 17χρονο μαζί του στην Ολλανδία που ακούγεται οτι είναι τρομερός παίκτης και θα αφήσει εποχή....αξίζει να δούμε Παοκ την Πέμπτη!!!
Σεβαστη η αποψη σου αλλα θυμαμαι οτι στην αρχη της χρονιας σε φιλικο στο Καραισκακη απραξαν 2 τεμαχια και ο καλυτερος τους παικτης ειναι τραυματιας, ασε που στο Καραισκακη με την ατμοσφαιρα που θα εχει σημερα θα τα παιξουν οι τυποι.
Τελος παντων εκτος απο το στοιχημα καλο να κερδιζουν ο Ολυμπιακος και ο Παοκ για να φερουν βαθμους
Λοιπον την κανω για το καραισκακη καλα κερδη σε ολους και Ολυμπιακος να νικησει (εκτος απο τους βαθμους εγραψα λιγο πιο πανω οτι εριξα τα ρεστα μου)
Καλο βραδι

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Το διπλο στην Λεβε δεχεται τρελο φορτωμα και η αποδοση συνεχως πεφτει
Δεν μας φτανουν οι πουστιες των μπουκηδων που δινουν χαμηλες αποδοσεις για να μην πονταρουμε ευκολα σημεια (βλεπε νικη Γαυρου, Οβερ Μπαγερν - Σιτυ)... αλλα πρεπει να παιζουμε και νωρις ρε πουστη !!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ   1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ              2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ            1

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Το διπλο στην Λεβε δεχεται τρελο φορτωμα και η αποδοση συνεχως πεφτει
Δεν μας φτανουν οι πουστιες των μπουκηδων που δινουν χαμηλες αποδοσεις για να μην πονταρουμε ευκολα σημεια (βλεπε νικη Γαυρου, Οβερ Μπαγερν - Σιτυ)... αλλα πρεπει να παιζουμε και νωρις ρε πουστη !!!!

Προσοχή με τη λέβερ παίκτη, δεν είναι μαλάκες οι μπουκ κι ο οπαπ να δίνουν 1.85 (έπεσε λίγο, αλλά πάλι παραμένει λουκούμι) σε ομάδα με κίνητρο έναντι ομάδας αδιάφορης, δεν κάνουν δώρα όπως έλεγε κι ένας φίλος σου :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Προσοχή με τη λέβερ παίκτη, δεν είναι μαλάκες οι μπουκ κι ο οπαπ να δίνουν 1.85 (έπεσε λίγο, αλλά πάλι παραμένει λουκούμι) σε ομάδα με κίνητρο έναντι ομάδας αδιάφορης, δεν κάνουν δώρα όπως έλεγε κι ένας φίλος σου :grin:

Την επαιξα τωρα παει .... την φοβαμαι να σου πω την αληθεια αλλα τι αλλο να παιξω ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom