Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
117 1χ
107 2
115 2
122 χ
101 χ2
114 χ
104 χ
119 χ2
συστημα 2.3.4 και βαζω και ενα παππά
όποιος με αολουθησε σημερα στο συστημα χεστηκε στο χρημα!αν μ περασει και τοχ μιλαμε για μεγαλο χρημα!το συστημα ειναι 2 σελιδεσ πισω!το ειχα αναρτησει πριν!2,3,4 στα 7 ζητουσα!
Και ποσα σου δινει πισω;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
180px-Frappe.jpg
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ναι ακριβως ετσι πω η σελιδα του στοιχηματος ειναι πολυ μπροστα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
πω παιδια θα πεινασω και θα σηκωθω να παω να φαω κατι απο την κουζινα αλλα δεν ειναι αυτο θα ξηπνησω και τον γατο που κοιματε στο χολ και στο χολ δεν εχω θερμανση και το εχει δαγκωσει :grin: :grin: ενταξει ειναι  σε κουβερτα πανω χοντρη απλα δεν εχει καλοριφερ α καλο ε :grin: αλλα αν ξυπνησει κοιματε στο καπακι ετσι ειναι οι γατες κοιμουντε ολη την ημερα και ξυπνανε αν κλασει μια μυγα :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
χρησταρα χρωστας κερασμα να ξερεις

%25CE%2595%25CE%2592%25CE%2593%25CE%2591+%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%259D.jpg
τωρα εχασα 15 ευρω στο live με την μπενφικα σε αποδωση 2,75 και εχω ξεχασει τι χρωστουσα και που :grin: Παλι καλα που εχασα 15 και δεν εβαλα περισοτερα :grin: :) :) Μα κανω κατι μακακιες τεσπα υγεια και αυριο μερα ειναι.. α καλο ε Μπενφίκα @ 2.75
Μονό: 15  @ €1 06/12/2013 21:59:34 15,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FR2368426510F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  06/12/2013 21:59:34 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπενφίκα Μπενφίκα v Αρούκα
(Τελικό αποτέλεσμα) 06/12/2013 Κανένα 2.75 Χαμένο
Σύνολο:  15 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  για του λογο του αληθες το βαζω παιδια οχι για φιγουρα απλα γιατι το ανεφερα τωρα α καλο ε κουβας :grin: :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πω παιδια θα πεινασω και θα σηκωθω να παω να φαω κατι απο την κουζινα αλλα δεν ειναι αυτο θα ξηπνησω και τον γατο που κοιματε στο χολ και στο χολ δεν εχω θερμανση και το εχει δαγκωσει :grin: :grin: ενταξει ειναι  σε κουβερτα πανω χοντρη απλα δεν εχει καλοριφερ α καλο ε :grin: αλλα αν ξυπνησει κοιματε στο καπακι ετσι ειναι οι γατες κοιμουντε ολη την ημερα και ξυπνανε αν κλασει μια μυγα :cheesy:
τι γατα εχεις περσιας? :think:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
7 νο γκολ συνεχωμενο η γιουβεντους μπορω να πω οτι την ειχα να κανει και γκελα κατα καποιον τροπο οντος ο μπουφον ειναι πιο φορμαρισμενος και απο μια φορμα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: α καλο ε :cheesy: :cheesy: :cheesy: Μετα το 4-2 απο την φιορεντικα εσφυξαν οντως οι κωλοι παιδια τις γιουβεντους δηλαδη εκεινο το 4-2 που κερδιζε 2-0 και εχασε 4-2 ηταν το αποτελεσμα σαν να ηταν τελευτεα αγωνιστικη και το ματς ηταν αδιαφορο και για τις 2 και κερδισε η μικρη ομαδα αν μπορουμε να το πουμε αυτο.. :grin: 7 νικες 7 νο γκολ παιδια αφου κερδισε μεσα στην μπολονια ενταξει δεν κερδισε μεσα στην ρεαλ μαδριτης :grin: αλλα  οντως η Γιουβε ειναι καλα δεν ειναι τιποτα τυχαιο δεν καταλαβενει απο εδρες (εδω την εσφαξαν μεσα στην ρεαλ μαδριτης) ο κοντε την πηγαινει με υβριδικο αμαξι κανει οικονομια δυναμεων κτλ κτλ  :grin:τζαμπα λογια να αγαπιομαστε η ρομα δεν το βλεπω να παρει πρωταθλημα ουτε αν βαλει κανα παπα οπως βαζουμε και εμεις εδω :grin:  :grin: Τεσπα υγεια.. ΥΓ..   Σημερα καθομουν στο καφενειο στο προποτζηδικο καπνηζαν 10 ατομα ο καθενας με το που εσβινε το ενα αναβε το αλλο απο την καπνα λες και το προποτζηδικο ηταν μεσα σε ηφαιστειο :grin:.. Μπενω μεσα για 1 δευτερολεπτο σε κοιτανε και στραβα αν καθυστερισεις λιγο να κλησεις την πορτα που εχει εξω 5 βαθμους  :grin: :grin: :grin: Ρε παιδια πραγματικα καπνιζα 9 χρονια 2 πακετα αλλα δεν καταλαβενα ποσο ενοχλητικος ειναι ο καπνος του τσιγαρου σε αυτους ου δεν καπνιζουν μεχρι να το βιωσω ο ιδιος που σαν καπνιστης που το εχω κοψει με πηραζει αφαντατα τωρα.. Μονο αν το κοψει ενας που κανει 2 πακετα την ημερα η 3 που ξερω ατομα θα καταλαβει οταν θα το νιωσει αυτος τον καπνο ποσο πηραζει ο καπνος του τσιγαου ε καποιον που δεν καπνιζει α καλο ε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
τι γατα εχεις περσιας? :think:
οχι  τι περσιας τι ειμαι ο σουλτανος του μπρουνει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: α καλο ε :grin: :grin: :grin:  οχι γατα απλη ειχε ερθει μικρουλα  μονη τις στη πολυκατικια.. Απο εξω δηλαδη οχι περσιας αλλα αδεσποτιας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: α καλο ε :grin: πολυ φιλικη οπως ολα τα μικρα γατακια :grin: και σιγα σιγα λογο χαρακτηρα τις γατας την αγαπησα την ταισα την εκανα ολα τα εμβολια χαπια για τα ενδοπαρασιτα εξωπαρασιτα και τωρα την εχω μεσα στο σπιτι αλλα οχι μεσα στο δωματιο γιατι αν την βαλω στο δωματιο θα μου αφησει στο κρεβατι πανω 1 τρισεκατομυριο τριχες δηλαδη θα ανεβει με την μια στο κρεβατι και την εχω εξορια στο χολ πανω σε μια κουβερτα αλλα χωρις θερμανση ενταξει απο το να ηταν εξω στο μπαλκονι και να παθενε πνευμονια :grin: μια χαρα ειναι στο χολ  εγω βεβαια ειμαι το αφεντικο ειμαι μεσα σε ενα παπλωμα 2πλο και εχω και αναμενη μια ηλεκτρικια θερμαστρα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: α καλοε :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Βλέποντας τα αυριανά αγγλικά φαβορί το μόνο σίγουρο που πιστεύω δε θα σπάσει είναι η τότεναμ(κι η λίβερπουλ), κι έχει και καλή αποδοση. Και παίζουν μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστικη.
Η ντορντμουντ 1.45 με την λεβερκουζεν;  :new_shocked:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα!σήμερα το κουπόνι μ φαίνεται δύσκολο και τα ματς είναι λίγο περίεργα!
153 1χ
150 1
230 χ2
217 1χ
211 χ2
221 1χ
151 2
244 χ2
2,3,4 πραγματικα το κουπονι ειναι δυσκολο και πιστευω εχει φακες πολλές!γενικα στην αγγλια δεν εχουν γινει πολλα ακομα και περιμενω να δωσει χρημα :grin: παντως εγω για φαν μπετ και μονο θα κοντραρω σε ενα δελτιο και μπαγιερν και ολυμπιακο αλλα σε συστημα παντα!ο ολυμπιακος δεν χανει αλλα αν χασει απο τισ αποδοσεις π δινει πραγματικα το ποσο ειναι πολυ δυνατο!υ.γ βλεπω και καλλονη να κοβεις βαθμους απο παο?το διαβασε κανεις το ματς?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τσελσι 2
αρης διπλο
νοβαρα ασος

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σίτυ 2
Λιβερπουλ 1
Χονεφχαιμ οβερ

:priest:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλησπερα σε ολα τα παιδια... :grin: για σου γιωργαρα που εχεις σπασει ολα τα γκραν φαβορι και θα σπασεις και την μπαγερν μοναχου και τον ολυμπιακο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Και ομως εχουν λογικη και τα 2 ο ολυμπιακος παιζει το ματς τις χρονιας με την αντερλεχτ και η μπαγερν μοναχα δεν παιζει ο ρομπεν και δεν ξερω αν δεν παιζει ο ριμπερι κτλ :grin:  αιντε να αρχισουν τα γλεντια παιδια καμια μερα να πιουμε κανα τσιπουρο στο σουβλατζιδικο εκει στην πλατεια στο καλαμακι α καλο ε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Ζητω η ελληνικη λεβεντια να καουν τα καρβουνα ας μαγειρεψω τωρα σαρδελα στον φουρνο με σαλατα μαρουλι με φρεσκο κρεμμυδακι α καλο ε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
kalhspera αγκεν.. Παιδια ξεχασα να σας πω οτι ειδα ενα κουπονι ενος γνωστου που εχουμε πιει και καφε πολλες φορες μαζι 14 ομαδες και εχασε μονο την φιγκεριενσε που ο οπαπ το εριξε στο 1,22 τις προαλες επαιρνε 21000 ευρω το παλικαρι αν δειτε τι επιασε τεσπα αν με το δωσει θα προσπαθησω να το σκαναρω αλλα που να βρω σκανερ α καλο ε :grin: τεσπα αυτα.. αλλα ολα ειναι και θεμα τυχης να εχθες η μπενφικα δεν θα γαμησε κοσμο και κοσμακι :grin: ολες οι ομαδες μπορει να καψουν κοσμο και ολες μπορει να κερδισουν δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο παιδια στο στοιχημα γιαυτο μονο η ηρεμια μας μεσα μας μπορει να μας στηλει ταμειο μην πεζεται με αγωνια αλλα με ψυχραιμια  :grin: αιντε ας μαγειρεψω τωρα :grin: οπας σβησε με κυρα μου απο τα τευτερια σου στα οπα οπα σε ειχα και σε ζυλευανε να βρουνε τετιον αντρα και αλλες γυρευανε τι μαγκας ειμαι ρε παιδια :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: α ακαλο ε :grin: :grin: να καουν τα καρβουνα  :grin: ζητω ο στουρναρας  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπέρα σε όλους,προσωπικά σήμερα σκεφτομαι να πονταρω στο under του ολυμπιακόυ και οπως θελει να ρισκάρει ας παει στο x2,το διπλο της μπιλμπάο και το διπλο της τοτεναμ επισης ο ασσος της κπρ ο ασσος της ρεντινγκ το διπλο της νοτινχαμ και το διπλο της μιλαν ειναι πολυ δυνατα σημεια καλα κερδη σε ολους :rockon:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολα τα παιδια... :grin: για σου γιωργαρα που εχεις σπασει ολα τα γκραν φαβορι και θα σπασεις και την μπαγερν μοναχου και τον ολυμπιακο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Και ομως εχουν λογικη και τα 2 ο ολυμπιακος παιζει το ματς τις χρονιας με την αντερλεχτ και η μπαγερν μοναχα δεν παιζει ο ρομπεν και δεν ξερω αν δεν παιζει ο ριμπερι κτλ :grin:   αιντε να αρχισουν τα γλεντια παιδια καμια μερα να πιουμε κανα τσιπουρο στο σουβλατζιδικο εκει στην πλατεια στο καλαμακι α καλο ε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Ζητω η ελληνικη λεβεντια να καουν τα καρβουνα ας μαγειρεψω τωρα σαρδελα στον φουρνο με σαλατα μαρουλι με φρεσκο κρεμμυδακι α καλο ε :grin:

Λογικα καποια στιγμη πρεπει να σπασουν κι αυτες.
Εγω παντως κοντραρα τη Μπαγερν σημερα στο Χ,για γαυρο θα το σκεφτω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
LIVE: ΓΚΟΛ, ισοφαρίζει σε 2-2 ο Άρης, απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι

Stories