redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γκολ ο Παπάζογλου στο 40ο λεπτό: ΟΦΗ-Καλλονή 1-1Πολύ αργει ο όφη κι αγχώνομαι
Γκολ ο Παπάζογλου στο 40ο λεπτό: ΟΦΗ-Καλλονή 1-1Πολύ αργει ο όφη κι αγχώνομαι
Περίμενε την Τσέλσι....η Μουρίνιος δεν θα παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα και βλέπω σύντομα να φορμάρετε και η Γιουνάιτεντ....πόλεμος θα γίνει στην Αγγλία φέτος....το πρωταθλημα παει η σιτυ η αρσεναλ..
το καλυτερο πρωταθλημα τυπε...καθε χρονο οι μεγαλοι κανουν γκελες με ομαδες τυπου χαλ και νοριτς....θυμαμαι τοτε που ειχε χασει μεσα στην εδρα της η γιουναιτεντ απο την μπλακμπερν ενω ηταν τελευταια στην βαθμολογιαΠερίμενε την Τσέλσι....η Μουρίνιος δεν θα παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα και βλέπω σύντομα να φορμάρετε και η Γιουνάιτεντ....πόλεμος θα γίνει στην Αγγλία φέτος....
Γκολ ο Παπάζογλου στο 40ο λεπτό: ΟΦΗ-Καλλονή 1-1
το πρωταθλημα παει η σιτυ η αρσεναλ..
Περίμενε την Τσέλσι....η Μουρίνιος δεν θα παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα και βλέπω σύντομα να φορμάρετε και η Γιουνάιτεντ....πόλεμος θα γίνει στην Αγγλία φέτος....
"Ρε συ, έχεις δει κάτι τσιμπουκόχειλα που έχει?"Ο κυλότας θα το σηκώσει
Δεν νομίζω οτι θα τον διάλεγε ο Σερ Τσίχλας αν δεν ήταν καλός.....και 0-5 στο Λεβερκούζεν την Τετάρτη....οπότε περιμένω να δω τι δουλειά θα κάνει και στα επόμενα χρόνια.....γιατί έτσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες, αφήνουν τον προπονητή να δείξει αυτά που έχει να δείξει, όχι όπως εδώ κάθε μήνα καινούριος προπονητής.....Η γιουνάιτεντ δεν έχει προπονητή, ο γουρλομάτιας για καμιά έβερτον και πολύ του είναι
Δεν νομίζω οτι θα τον διάλεγε ο Σερ Τσίχλας αν δεν ήταν καλός.....και 0-5 στο Λεβερκούζεν την Τετάρτη....οπότε περιμένω να δω τι δουλειά θα κάνει και στα επόμενα χρόνια.....γιατί έτσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες, αφήνουν τον προπονητή να δείξει αυτά που έχει να δείξει, όχι όπως εδώ κάθε μήνα καινούριος προπονητής.....
Εγώ νομίζω οτι η διοίκηση είχε διαλέξει τον Μουρίνιο και ο Τσίχλας τον Γουρλομάτη....τέσπα....Εγώ είχα ακούσει ότι ο σερ άλεξ είχε προτείνει το μουρίνιο αλλά αυτός τελικα πήγε στη τσέλσι και προτίμησαν το άλιεν.
Όλη η γιουνάιτεντ φέτος είναι ο ρούνει, την έχει πάρει απ' το χέρι και στη σώζει πριν πέσει στο γκρεμό
Καλή τύχη τύπε!και σημερα πηρα τ'αρχιδια του οπαπ
μοναδικη μου ελπιδα το τζοκερ τωρα
εδω δε πιανω το 12χΚαλή τύχη τύπε!
θα παρει το πρωταθλημα τυπεΗ Τσέλσι γαμιέται.....αυτό έχω να πω μόνο!
Ας το γυρίσει σήμερα και βλέπουμε για το πρωτάθλημα....θα παρει το πρωταθλημα τυπε