Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το πρωταθλημα παει η σιτυ η αρσεναλ..
Περίμενε την Τσέλσι....η Μουρίνιος δεν θα παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα και βλέπω σύντομα να φορμάρετε και η Γιουνάιτεντ....πόλεμος θα γίνει στην Αγγλία φέτος....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Περίμενε την Τσέλσι....η Μουρίνιος δεν θα παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα και βλέπω σύντομα να φορμάρετε και η Γιουνάιτεντ....πόλεμος θα γίνει στην Αγγλία φέτος....
το καλυτερο πρωταθλημα τυπε...καθε χρονο οι μεγαλοι κανουν γκελες με ομαδες τυπου χαλ και νοριτς....θυμαμαι τοτε που ειχε χασει μεσα στην εδρα της η γιουναιτεντ απο την μπλακμπερν ενω ηταν τελευταια στην βαθμολογια  :rockon: :rockon:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Στο δεύτερο δελτίο με τριάδες Η/Τ είχα προτείνει-και είχα παίξει- ανατροπή την Αϊντχόφεν 2/1.Ήρθε τελικά Χ/1.Η Φέγενορντ ισοφάρισε στο Α΄ημίχρονο στο 45ο λεπτό  :headbang: :headbang:

Στο πρώτο δελτίο είχα προτείνει την Τότεναμ με τη Μάντσεστερ-το στάνταρ 2πλο για πολλούς-1/Χ.Τελικά ήρθε Χ/Χ αν και η προηγήθηκαν τα σπιρούνια!Και στο Νόρτζελαντ-Ραντερς έπιασα το τελικό σημείο το Χ...Ελπίζω να ισοφαρίσει η Γουίγκαν αν και το 0-3 είναι δύσκολο σκορ,και να έρθει το 293 1/Χ να πάρω 54€...Αλλά και να μην έρθουν δεν έγινε τίποτα.2 χαμένα δελτία μόνο 2,40€...Αν είχα παίξει διπλό τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ θα είχα χάσει περισσότερα!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Η γιουνάιτεντ δεν έχει προπονητή, ο γουρλομάτιας για καμιά έβερτον και πολύ του είναι

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η γιουνάιτεντ δεν έχει προπονητή, ο γουρλομάτιας για καμιά έβερτον και πολύ του είναι
Δεν νομίζω οτι θα τον διάλεγε ο Σερ Τσίχλας αν δεν ήταν καλός.....και 0-5 στο Λεβερκούζεν την Τετάρτη....οπότε περιμένω να δω τι δουλειά θα κάνει και στα επόμενα χρόνια.....γιατί έτσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες, αφήνουν τον προπονητή να δείξει αυτά που έχει να δείξει, όχι όπως εδώ κάθε μήνα καινούριος προπονητής.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δεν νομίζω οτι θα τον διάλεγε ο Σερ Τσίχλας αν δεν ήταν καλός.....και 0-5 στο Λεβερκούζεν την Τετάρτη....οπότε περιμένω να δω τι δουλειά θα κάνει και στα επόμενα χρόνια.....γιατί έτσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες, αφήνουν τον προπονητή να δείξει αυτά που έχει να δείξει, όχι όπως εδώ κάθε μήνα καινούριος προπονητής.....

Εγώ είχα ακούσει ότι ο σερ άλεξ είχε προτείνει το μουρίνιο αλλά αυτός τελικα πήγε στη τσέλσι και προτίμησαν το άλιεν.
Όλη η γιουνάιτεντ φέτος είναι ο ρούνει, την έχει πάρει απ' το χέρι και στη σώζει πριν πέσει στο γκρεμό

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.950
Πόντοι
216
τσελσι 0-1

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ είχα ακούσει ότι ο σερ άλεξ είχε προτείνει το μουρίνιο αλλά αυτός τελικα πήγε στη τσέλσι και προτίμησαν το άλιεν.
Όλη η γιουνάιτεντ φέτος είναι ο ρούνει, την έχει πάρει απ' το χέρι και στη σώζει πριν πέσει στο γκρεμό
Εγώ νομίζω οτι η διοίκηση είχε διαλέξει τον Μουρίνιο και ο Τσίχλας τον Γουρλομάτη....τέσπα....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.691
Πόντοι
6.035
και σημερα πηρα τ'αρχιδια του οπαπ
μοναδικη μου ελπιδα το τζοκερ τωρα  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1-2 λεβαδειακος  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom