Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν συνεχίσεις να παίζεις έτσι, θα μπείς φυλακή....

Φιλικά στο λέω και μόνο...

Διάβασε διαφορετικά το στοίχημα...

Η αξία στις αποδόσεις παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο...

Το πόσους αγώνες παίζεις, επίσης...

Δες και την γκανιότα στον ΟΠΑΠ...

Το στοίχημα δεν είναι λόττο....
Τι εννοείες?Παίζω σιγουράκια για να βγάζω αυτά που παίζω και κάτι παραπάνω....και δεν παίζω παραπάνω απ' αυτά που βγάζω....γιατί να μπω φυλακή? :)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τι εννοείες?Παίζω σιγουράκια για να βγάζω αυτά που παίζω και κάτι παραπάνω....και δεν παίζω παραπάνω απ' αυτά που βγάζω....γιατί να μπω φυλακή? :)

Ολλανδε μην ακους κανεναν θα παιζεις οτι λεει το ενστικτο σου
Θα παιξεις και 15αδα.. και κοντρα...και φορτωμα... και οτι γουσταρεις στο στοιχημα ολα μπορουνε να ερθουνε.... ακομα και τα πολλα φραγκα αν σου την δωσει οπως εμενα σημερα με την 8αδα τρενο

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Το θα μπείς φυλακή , ήταν μεταφορά ρε συ...

Δεν υπάρχουν σιγουράκια στο στοίχημα...

Τις ξερές 4άδες-5άδες-6άδες ξέχνα τες...Σημείωνε τα "έσοδα-έξοδα" και θα δείς οτι στο τέλος της σεζόν αν συνεχίσεις να παίζεις έτσι, θα είσαι χαμένος και στο υπογράφω!!!

Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας αλλά διάβασε αυτά που σου είπα...Είναι για το καλό της τσέπης σου!!

Διάβασε για αξία στις αποδόσεις, γκανιότα, ROI και φυσικά να βλέπεις και τα γνωστά...(φόρμα, απουσίες κλπ)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επειδη πηρες 20 ευρω αφορολογητα γιαυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

αγαπητε χωρις μπετφερ δεν παμε μπροστα...  :-

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τις ξερές 4άδες-5άδες-6άδες ξέχνα τες...Σημείωνε τα "έσοδα-έξοδα" και θα δείς οτι στο τέλος της σεζόν αν συνεχίσεις να παίζεις έτσι, θα είσαι χαμένος και στο υπογράφω!!!

Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας αλλά διάβασε αυτά που σου είπα...Είναι για το καλό της τσέπης σου!!

Διάβασε για αξία στις αποδόσεις, γκανιότα, ROI και φυσικά να βλέπεις και τα γνωστά...(φόρμα, απουσίες κλπ)

Εχω πιασει 12αδα σε Μουντιαλ

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Μπράβο φίλε και καλοφάγωτα αλλά αυτά είναι οι εξαιρέσεις....

Δες τα άτομα που παίζουν 12άδες....

Πόσοι απο αυτούς είναι κερδισμένοι?

Ένας σου δέκα χιλιάδες??

Ίσως λέω και πολλούς!

Τεσπα, δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειχα πιασει 2 5αδες τον μην οκτωμβριο..

επειδη ειμαι υπερ πιθανοτητας λεω παιξε 10-20 ευρω γιατι ειναι δυσκολο να βγαλεις 5

εβγαλα συνολικα στης 2 5αδες 400-500 ευρω..

εκει ρε φιλε να παω το χερι σου να παιξεις 50-100 μετα δεν ξαναπαιζεις για καιρο

αλλα πρεπει για να παει το χερι σου 50-100 ευρω παρολι πολλα ματσ, να εχεις τεραστια καβα,να εισαι ηρεμος, και ν μην εχεις προβλημα οικονομικο, να παιζεις με ψυχολογια υπερ σου..  ;)

γιατι ξερεις οτι η πιθανοτητες ειναι εντελως εναντιων σου..

α ρε μπετφερ  :'( :'( :'( :'(

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Ήδη σημειώνω έσοδα-έξοδα μετά από συμβουλή φίλου, για να δω αν βγαίνω ή παίζω τσάμπα...επίσης διαβάζω στο ίντερνετ τα παιχνίδια ομάδων που δεν ξέρω....τώρα τις μεγάλες ομάδες τις παίζω μαζί μπας και βγάλω κέρδος....από κει πέρα, αν χάσουν, τι να πω....πχ αν έχανε σήμερα η Άρσεναλ ή αύριο η Ρεαλ, τι να πω...χάρισμά τους....
Φυσικά, ευχαριστώ γι' αυτό που είπες και θα το ψάξω!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επέστρεψες Σταμούλη?Welcome! :grin:
για εναν λογο επεστρεψα..  :grin:

παιδια να κανουμε ερανο για την μπετφερ να επιστρεψει στην ελλαδα.. ας στειλουμε ολοι ομαδικα μυνηματα στην εταιρια να κανει μια προσπαθεια να μπει στην γαμημενη ελληνικη αγορα ξανα να αρχησουμε να κλωτσαμε κωλους μπουκιδων

ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΤΦΕΡ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ  ;)  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

εγω και ο νιπλ ειμαστε μεχρι στιγμης, ας μαζευτουμε και αλλα ατομα...  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι ειχε η μπετφαιρ και κανετε ετσι, καλυτερες αποδοσεις?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ειχα πιασει 2 5αδες τον μην οκτωμβριο..

επειδη ειμαι υπερ πιθανοτητας λεω παιξε 10-20 ευρω γιατι ειναι δυσκολο να βγαλεις 5

εβγαλα συνολικα στης 2 5αδες 400-500 ευρω..

εκει ρε φιλε να παω το χερι σου να παιξεις 50-100 μετα δεν ξαναπαιζεις για καιρο

αλλα πρεπει για να παει το χερι σου 50-100 ευρω παρολι πολλα ματσ, να εχεις τεραστια καβα,να εισαι ηρεμος, και ν μην εχεις προβλημα οικονομικο, να παιζεις με ψυχολογια υπερ σου..  ;)

γιατι ξερεις οτι η πιθανοτητες ειναι εντελως εναντιων σου..

α ρε μπετφερ  :'( :'( :'( :'(

Εμενα αν μου ερθει να παιξω τρενο (8αδες και ανω) θα παιξω παραλληλα και δυαδες και συνδιασμους αφου νοιωθω σιγουρος για τις επιλογες μου
Και αν παω κουβα...καλη καρδια

Νευμαρ κουβεντα κανουμε ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι εγω θελω αντιπαραθεση μαζι σου?
Με εναν πουτανας γιο που θα του γαμαω το σπιτι ειμαι σε αντιπαραθεση τον Γεοπα με την πουτσα στον κολο και αυτος ξερει γιατι

Και τον περιμενω τον Γαμιολη να εμφανιστει να του γαμησω τον καρκινο !!!!

[move] :piss: Geopa[/move]

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Άρχισε Νιουκαστλ και Βαζελιακός....άντε να δούμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom