You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Έχω χάσει φράγκα από τη sportingbet και μετά μου το'παιζαν κινέζοι.Να πάνε να γαμηθούν!Τα λεφτά μου τα βγάζω δουλεύοντας σκληρά και δε τα΄χω για να χάνονται στη διαδρομή εταιρία-τράπεζα.Δε ξανάπαιξα βεβαίως σ'αυτούς.
τι λες τωρα.............
Αektsis σταμάτα τη και άκου να μαθαίνεις. Έδωσα εντολή αποπληρωμής με κατάθεση στη πιστωτική μου και τα λεφτά ποτέ δε μπήκαν.Και αυτό γιατί η τράπεζα τα γύρισε πίσω προς την sportingbet.Η sportingbet ακόμα περιμένει να βρει τα φράγκα,και καλά.Πολλές φορές οι τράπεζες δε δέχονται τέτοιου είδους καταθέσεις για λόγους ασφαλείας.Σίγουρα έχει συμβεί και σε άλλους.Όμως τα λεφτά τα γυρίζουν πίσω με συνοπτικές διαδικασίες.Η τράπεζα δεν έχει κανένα λόγο να μη σε εξυπηρετήσει γιατί απο εσένα τα μαγκώνει σε κάθε συναλλαγή.Οι τυχοδιώκτες είναι είναι αυτοί που τους εμπιστεύεσαι ένα χ ποσό και πρέπει να σου επιστρέψουν διπλό και άμεσα.Δυσκολεύονται πολύ.
πολλές πιστωτικές δεν δέχονται καταθέσεις για λόγους ξεπλύματος χρήματος....οι μπουκ όμως ξέρουν ποιες είναι αυτές οι κάρτες,πατώντας τα αρχικά νούμερα της κάρτας...
έτσι αν δεν τα πάρει η κάρτα,δεν σημαίνει ότι τα λεφτά χάνονται φυσικά...πρέπει να δοθούν αλλιώς...
έτσι αν δεν τα πάρει η κάρτα,δεν σημαίνει ότι τα λεφτά χάνονται φυσικά...πρέπει να δοθούν αλλιώς...
Η Αγγλία δεν είναι για πολλά πονταρίσματα μάγκες...εκτός από τις 3-4 μεγάλες ομάδες μόνο ζητούμενα και Χηνάρια!
έτσι είναι...υπάρχουν πιο προβλέψιμα πρωταθλήματα όπως Ολλανδία,Ελβετία,Ελλάδα φυσικά...
ειδικα αυτες οι δυο. ολο περιμενουμε να.. ξυπνησουν. παντως πρωτη φορα επαιξα σημερα τοτεναμ. βλακεια μου παντως γιατι λιγο πριν το παιξω ακουγα σε ραδιοφωνο να προτεινουν +4 γκολ.τελικά μόνο μεγαθήρια αξίζει να ποντάρεις...Μπάρτσα,Μαν Γιουν,Ιντερ,Ρεάλ...μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε...
σαπάκια τύπου Παρί και Τότεναμ μακριά...
τι πεναλτυ χτυπησε ο ροναλντο!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν λέει και πολλά σήμερα το κουπόνι...για τον χαβαλέ Τσέστερφιλντ , Στιβενέιτζ , Ινβερνές , Φόλκερκ σε ζητούμενα 3-4!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K