You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
μην μου το θυμιζεις :Sμια αλλη μαλακια 2,80 εδινε στη 365 να περασουν τα γαλλακια κριμα
ετοιμος ημουν
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
Ο αλλος σου εστειλε πμ?
οχι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
καλημερα φιλε μου να εισαι καλα...μακαρι να τα παιρνουμε ολοι μας...Αντζελο, τους εχεις σκισει ρε τυπε!!!
σε ανακηρρυσω σε "παιχτη" του μηνα!!!
Την καλημερα μου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
καλημερα φιλε μου να εισαι καλα...μακαρι να τα παιρνουμε ολοι μας...
Φωτιες αναβεις τωρα , φωτιες !!!!! Ποιος τον ακουει τωρα τον Λιονταρο .... του εστειλες τα πμ ?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
καλημερα φιλτατε...βεβαιως και εστειλα πμ αλλα μου ειπε θα παιξει αλλα...οπως και επιασε...το ειχε στειλει σε σενα μου.ειπε....Φωτιες αναβεις τωρα , φωτιες !!!!! Ποιος τον ακουει τωρα τον Λιονταρο .... του εστειλες τα πμ ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
καλημερα φιλτατε...βεβαιως και εστειλα πμ αλλα μου ειπε θα παιξει αλλα...οπως και επιασε...το ειχε στειλει σε σενα μου.ειπε....
:'( :'( :'( ψεματα σου ειπε το μουνακι .. :'( :'( :'(
μονο το γκολ γκολ της Ελλαδας ειχα παιξει
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
θα σε γαμησει ο αλλος τωρα και με το δικιο του....:'( :'( :'( ψεματα σου ειπε το μουνακι .. :'( :'( :'(
μονο το γκολ γκολ της Ελλαδας ειχα παιξει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
θα σε γαμησει ο αλλος τωρα και με το δικιο του....
Στην απ εξω με εχει το μουνι ...παιρνει τα καλα τα πμ απο ολους και δεν τα πασάρει ...
θα τον
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
Στην απ εξω με εχει το μουνι ...παιρνει τα καλα τα πμ απο ολους και δεν τα πασάρει ...
θα τον
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
"Όλες οι ανθρώπινες πράξεις έχουν ως αίτιο ένα από τα εξής επτά: τύχη, φύση, παρόρμηση, συνήθεια, λογική, πάθος, πόθο." - Αριστοτέλης
Καλησπέρα...Καλησπέρα...
Τι Έγραψες Πάλι Ρε Χρηστάρα ??? Αυτά Κάνεις & Μου Γίνεσαι Συμπαθής Όλο Και Περισσότερο !!!
Οι Αρχαίοι Έλληνες Χρηστάρα Τα Έχουν Πεί Όλα ! Όλος Ο Κόσμος Μας Βασίζεται Σε Αυτά Που Έχουν Σκεφτεί Πεί & Γράψει Οι Αρχαίοι Έλληνες !!!
& Έχεις & Τους Ευρωπαίους Να Μας Κουνάνε Το Δάχτυλο, Που Αν Μας Πλήρωναν Πνευματικά Δικαιώματα Για Όλα Αυτά Που Χρησιμοποιούν & Προέρχονται Από Τους Αρχαίους Έλληνες Δεν Θα Δουλεύαμε Ποτέ Θα (Ξανά)Φιλοσοφούσαμε & Θα Βρίσκαμε Καινούργιες Αρχές, Θεωρίες & Τέχνες !!! ;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
Καλησπέρα...Καλησπέρα...
Τι Έγραψες Πάλι Ρε Χρηστάρα ??? Αυτά Κάνεις & Μου Γίνεσαι Συμπαθής Όλο Και Περισσότερο !!!
Οι Αρχαίοι Έλληνες Χρηστάρα Τα Έχουν Πεί Όλα ! Όλος Ο Κόσμος Μας Βασίζεται Σε Αυτά Που Έχουν Σκεφτεί Πεί & Γράψει Οι Αρχαίοι Έλληνες !!!
& Έχεις & Τους Ευρωπαίους Να Μας Κουνάνε Το Δάχτυλο, Που Αν Μας Πλήρωναν Πνευματικά Δικαιώματα Για Όλα Αυτά Που Χρησιμοποιούν & Προέρχονται Από Τους Αρχαίους Έλληνες Δεν Θα Δουλεύαμε Ποτέ Θα (Ξανά)Φιλοσοφούσαμε & Θα Βρίσκαμε Καινούργιες Αρχές, Θεωρίες & Τέχνες !!! ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οι ευρωπαιοι δεν μας κουνανε απλα το δαχτυλο....μας το βαζουν και στον κωλο τα τεσσερα τελευταια χρονια δυστυχως....ειμαστε εμεις τωρα στην ηλικια μας στα προθυρα της αρτηριοσκληρυνσης παρα τα ω3 που παιρνουμε για τετοιες συγκινησεις;
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
καλησπερα αδερφουλη ναι συμφωνω ΥΓ.. Παντως το καθαρα αγωνιστικο δηλαδη κινητρο ειναι στην γιουβεντους ειναι ενα βαθμο πισω απο την ρομα και παιζει μεσα στο λιβορνο Ο ολυμπιακος ειναι 6 βαθμους πανω απο τον 2 ΠΑΟΚ ο παοκ 6 βαθμους κατω απο τον πρωτο ολυμπιακο και δεν νομιζω οτι οι παιχτες του παοκ εχουν στο μυαλο τους μεσα οτι μπορει να κερδισουν το πρωταθλημα ο αρης ειναι στην θεση του υποβιβασμου ασχετως αν μπορει να θελουν η οχι να πεσουν Γ εθνικη για να διαγραφτουν τα χρεη τους Αν το εχουν αυτο στην ακρη του μυαλου τους Οσο και να πεις ειναι ντερμπι και να κανουν προγραμματισμο για β εθνικη το παιχνιδι θα το χτυπησουν λογο γοητρου και μισους μεγαλου οπαδικου.. Δηλαδη αν ημουν ανετος στα λεφτα απο κερδη η απο οτι ειμαι πακετος Θα επαιζα μονο γιουβεντους Γιατι γιατι η γιουβεντους ειναι καλα εφτασε στον ενα βαθμο απο την ρομα ξεκουραστηκε εχει την προιστορια μαζι της με καλα σκορ μαλιστα εχει και την τεραστια φανελα ο ολυμπιακος οχι οτι δεν θα κερδισει θα κερδισει μπορει και περπατοντας αλλα ειναι 6 βαθμους μπροστα ας ερθει και σβηστα 0-3 που μπορει να ερθει και 0-4 αλλα ειναι 6 βαθμους του ερηξε τον παοκ 4 γκολ για πλακα οποτε δεν τον απασχολει τιποτα - τις ευρωπης Τωρα και τα 3 θα βγουν γιατι αν δεν κερδισει ο παοκ τον ηδη χαλια αρη οι παιχτες τους δεν ξερω πως θα την βγαλουν καθαρη απο τον κοσμο και τον σαββιδη αλλα κυριως απο τον κοσμο θα πεσουν μαπες δεν το θελω αλλα θα γινει και νομιζω οτι ο κοσμος θελει και μεγαλο σκορ για να καπως ηρεμισει απο το ντορτι Ειναι και τα 3 πολυ δυνατα σημεια πιστευω θα βγουν αλλα πρεπει να τα λεμε ολα οπως ειναι τα πραγματαχρησταρα καλησπερα γιουβε παοκ ολυμπιακος τριαδα για φορτωμα....τι λες? ;)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
2.1 αποδοση.....καλησπερα αδερφουλη ναι συμφωνω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
αν ειναι να το παιξουμε απο τωρα γιατι θα το παρει χαμπαρι ο αλλος και θα αρχισει τις δεσμιδες.......
ειναι φορτωμενο ηδη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K