Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μια αλλη μαλακια 2,80 εδινε στη 365 να περασουν τα γαλλακια κριμα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Αντζελο, τους εχεις σκισει ρε τυπε!!! :sunglasses:

σε ανακηρρυσω σε "παιχτη" του μηνα!!!  :grin:

Την καλημερα μου  :coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Αντζελο, τους εχεις σκισει ρε τυπε!!! :sunglasses:

σε ανακηρρυσω σε "παιχτη" του μηνα!!!   :grin:

Την καλημερα μου  :coffee:
καλημερα φιλε μου να εισαι καλα...μακαρι να τα παιρνουμε ολοι μας...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Φωτιες αναβεις τωρα , φωτιες !!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:  Ποιος τον ακουει τωρα τον Λιονταρο .... του εστειλες τα πμ ?  :grin: :grin: :grin: :grin:
καλημερα φιλτατε...βεβαιως και εστειλα πμ αλλα μου ειπε θα παιξει αλλα...οπως και επιασε...το ειχε στειλει σε σενα μου.ειπε.... :cheesy: :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
καλημερα φιλτατε...βεβαιως και εστειλα πμ αλλα μου ειπε θα παιξει αλλα...οπως και επιασε...το ειχε στειλει σε σενα μου.ειπε.... :cheesy: :cheesy:

:'( :'( :'(  ψεματα σου ειπε το μουνακι .. :'( :'( :'(

μονο το γκολ γκολ της Ελλαδας ειχα παιξει

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
"Όλες οι ανθρώπινες πράξεις έχουν ως αίτιο ένα από τα εξής επτά: τύχη, φύση, παρόρμηση, συνήθεια, λογική, πάθος, πόθο." - Αριστοτέλης :grin:

Καλησπέρα...Καλησπέρα...
Τι Έγραψες Πάλι Ρε Χρηστάρα ??? Αυτά Κάνεις & Μου Γίνεσαι Συμπαθής Όλο Και Περισσότερο !!!

Οι Αρχαίοι Έλληνες Χρηστάρα Τα Έχουν Πεί Όλα ! Όλος Ο Κόσμος Μας Βασίζεται Σε Αυτά Που Έχουν Σκεφτεί Πεί & Γράψει Οι Αρχαίοι Έλληνες !!!  

& Έχεις & Τους Ευρωπαίους Να Μας Κουνάνε Το Δάχτυλο, Που Αν Μας Πλήρωναν Πνευματικά Δικαιώματα Για Όλα Αυτά Που Χρησιμοποιούν & Προέρχονται Από Τους Αρχαίους Έλληνες Δεν Θα Δουλεύαμε Ποτέ Θα (Ξανά)Φιλοσοφούσαμε & Θα Βρίσκαμε Καινούργιες Αρχές, Θεωρίες & Τέχνες !!!  ;)  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
20/11/2013 21:45 133 ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ Over 1.70 -
20/11/2013 21:45 135 ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ 2 2.70 -
20/11/2013 01:50 137 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Over 2.00 -

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Καλησπέρα...Καλησπέρα...
Τι Έγραψες Πάλι Ρε Χρηστάρα ??? Αυτά Κάνεις & Μου Γίνεσαι Συμπαθής Όλο Και Περισσότερο !!!

Οι Αρχαίοι Έλληνες Χρηστάρα Τα Έχουν Πεί Όλα ! Όλος Ο Κόσμος Μας Βασίζεται Σε Αυτά Που Έχουν Σκεφτεί Πεί & Γράψει Οι Αρχαίοι Έλληνες !!!  

& Έχεις & Τους Ευρωπαίους Να Μας Κουνάνε Το Δάχτυλο, Που Αν Μας Πλήρωναν Πνευματικά Δικαιώματα Για Όλα Αυτά Που Χρησιμοποιούν & Προέρχονται Από Τους Αρχαίους Έλληνες Δεν Θα Δουλεύαμε Ποτέ Θα (Ξανά)Φιλοσοφούσαμε & Θα Βρίσκαμε Καινούργιες Αρχές, Θεωρίες & Τέχνες !!!  ;)  :cheesy:
:grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι ευρωπαιοι δεν μας κουνανε απλα το δαχτυλο....μας το βαζουν και στον κωλο τα τεσσερα τελευταια χρονια δυστυχως....ειμαστε εμεις τωρα στην ηλικια μας στα προθυρα της αρτηριοσκληρυνσης παρα τα ω3 που παιρνουμε για τετοιες συγκινησεις; :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
χρησταρα καλησπερα γιουβε παοκ ολυμπιακος τριαδα για φορτωμα....τι λες? ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
χρησταρα καλησπερα γιουβε παοκ ολυμπιακος τριαδα για φορτωμα....τι λες? ;)
καλησπερα αδερφουλη ναι  συμφωνω   :grin: ΥΓ..  Παντως το καθαρα αγωνιστικο δηλαδη κινητρο ειναι στην γιουβεντους ειναι ενα βαθμο πισω απο την ρομα και παιζει μεσα στο λιβορνο Ο ολυμπιακος ειναι 6 βαθμους πανω απο τον 2 ΠΑΟΚ ο παοκ 6 βαθμους κατω απο τον πρωτο ολυμπιακο και δεν νομιζω οτι οι παιχτες του παοκ εχουν στο μυαλο τους μεσα οτι μπορει να κερδισουν το πρωταθλημα ο αρης ειναι στην θεση του υποβιβασμου ασχετως αν μπορει να θελουν η οχι να πεσουν Γ εθνικη για να διαγραφτουν τα χρεη τους :grin: Αν το εχουν αυτο στην ακρη του μυαλου τους :grin: Οσο και να πεις ειναι ντερμπι και να κανουν προγραμματισμο για β εθνικη το παιχνιδι θα το χτυπησουν λογο γοητρου και μισους μεγαλου οπαδικου.. Δηλαδη αν ημουν ανετος στα λεφτα απο κερδη η απο οτι ειμαι πακετος :grin:  Θα επαιζα μονο γιουβεντους  Γιατι γιατι η γιουβεντους ειναι καλα εφτασε στον ενα βαθμο απο την ρομα ξεκουραστηκε εχει την προιστορια μαζι της με καλα σκορ μαλιστα εχει και την τεραστια φανελα :grin:  ο ολυμπιακος οχι οτι δεν θα κερδισει θα κερδισει μπορει και περπατοντας αλλα ειναι 6 βαθμους μπροστα ας ερθει και σβηστα 0-3 που μπορει να ερθει και 0-4 αλλα ειναι 6 βαθμους του ερηξε τον παοκ 4 γκολ για πλακα οποτε δεν τον απασχολει τιποτα - τις ευρωπης :grin:  Τωρα και τα 3 θα βγουν γιατι αν δεν κερδισει ο παοκ τον ηδη χαλια αρη οι παιχτες τους δεν ξερω πως θα την βγαλουν καθαρη απο τον κοσμο και τον σαββιδη αλλα κυριως απο τον κοσμο θα πεσουν μαπες δεν το θελω αλλα θα γινει και νομιζω οτι ο κοσμος θελει και μεγαλο σκορ για να καπως ηρεμισει απο το ντορτι  :grin:  Ειναι και τα 3 πολυ δυνατα σημεια πιστευω θα βγουν αλλα πρεπει να τα λεμε ολα οπως ειναι τα πραγματα  :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
αν ειναι να το παιξουμε απο τωρα γιατι θα το παρει χαμπαρι ο αλλος και θα αρχισει τις δεσμιδες....... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom