LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ηρθα ηρθα .οικονομισανε με το χ οι κουβαρνταδες εδω μεσα...
Τύπε ο γέοπας παρεξηγήθηκε :S
Είπε ότι δε μας παίζει πια
ηρθα ηρθα .οικονομισανε με το χ οι κουβαρνταδες εδω μεσα...
μεσα επεσες....δυο πραγματα ειναι σιγουρα σε αυτη τη ζωη, το διπλο της ναπολι και οτι δε θα κερδισει ο γαβρος σημερα.
ελα ρε τυπε!!!! που σαι???
και φιορεντινα...ελα ρε τυπε!!!! που σαι???
τι ελεγε το γηπεδακι??? εξελίχθηκε σε τσοντα το ματσακι...
ηθελε καμια 1000ρου πονταρισμα
τετοια αποδοση στο καραϊσκ για το ελλ πρωταθλημα δεν προκειται να ξαναδουμε
στη τριαδα σου, τι αλλο ειχες παιξει περα απο οσφπ και γιουβε???
μα καλα πιστευε κανενας σοβαρα οτι μπορει ο παοκ να παρει εστω και Χ;Τύπε ο γέοπας παρεξηγήθηκε :S
η φιλη του χρησταραμα καλα πιστευε κανενας σοβαρα οτι μπορει ο παοκ να παρει εστω και Χ;
μα καλα πιστευε κανενας σοβαρα οτι μπορει ο παοκ να παρει εστω και Χ;
η φιλη του χρησταρα
και το αρπαξε
η μπαρτσα
τυπε με το γκολ γκολ, ανοιγει ο δρομος για το ταμειο
οκ σορρυ λαθοςΑπ' ό,τι φάνηκε πολλοί
Του πίπη ήταν η φίλη που μοιάζει με την πάολα
οκ σορρυ λαθος
μουναρα ειναι τουλαχιστον?
πες της να με παρει τηλΜουναρα...μιλησαμε στο τηλ και μου ειπε, θα τους γαμησουν στην Τουμπα
μπαρουλη ετσι οπως πας θα γαμας και τις σωληνες καλωδιων ρεπες της να με παρει τηλ
να της συνεχισω το γαμησι
μεχρι να παμε τουμπα βλεπουμε
το κανω μαν οταν δεν εχω μουφεςμπαρουλη ετσι οπως πας θα γαμας και τις σωληνες καλωδιων ρε
το κανω μαν οταν δεν εχω μουφες
τις μουφαρω εγω
ενταξει φιλε ολα..θα υπαρχουν εντασεις και εγω και με το γεοπα και με το Nipple λιγο εχω ψιλοπαρεξηγηθει με το γεοπα πιο πολλυ αλλα ολα οκ με εξηγησεις και των δυο ολα οκ.απλως καλο ειναι επειδη υπαρχουν χρηματα στη μεση να ειμαστε λιγο πιο ηπιοι...εξαλλου ολοι να κερδισουμε θελουμε.απλως μερικοι ξεφευγουν λιγο παραπανω και δε μιλαω για σενα ...καταλαβαινεις για ποιους.....Τύπε ο γέοπας παρεξηγήθηκε :S
ενταξει φιλε ολα..θα υπαρχουν εντασεις και εγω και με το γεοπα και με το Nipple λιγο εχω ψιλοπαρεξηγηθει με το γεοπα πιο πολλυ αλλα ολα οκ με εξηγησεις και των δυο ολα οκ.απλως καλο ειναι επειδη υπαρχουν χρηματα στη μεση να ειμαστε λιγο πιο ηπιοι...εξαλλου ολοι να κερδισουμε θελουμε.απλως μερικοι ξεφευγουν λιγο παραπανω και δε μιλαω για σενα ...καταλαβαινεις για ποιους.....