pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Tρία πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή:Α,οι φόροι, Β, ο θάνατος, Γ,το διπλό της Ηλιούπολης
σήμερα στην Αγία Παρασκευή.
Που το δέχονται αυτό και σε τι απόδοση?Tρία πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή:Α,οι φόροι, Β, ο θάνατος, Γ,το διπλό της Ηλιούπολης
Ρε μεγάλε 1.15 δίνει το διπλό!Μας δουλεύεις?
[/quoteΜας πήρανε γραμμή σ'όλη την Ευρώπη,'αθάνατο'ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όσο για το στοίχημα φίλε gatto αυτό το διπλό το έχω δώσει από την Κυριακή στο link tης
Γ εθνικής το βρώμικο πρωτάθλημα.Επειδή είσαι έμπειρος παίκτης θα ξέρεις ότι στα καραμπινάτα στημένα η τα φράζουν η ρίχνουν στο ελάχιστο τις αποδόσεις.Το πρώτο στημένο
το διπλό της Ηλιούπολης στην Κερατέα όταν έπρεπε να πληρωθεί οι εταιρείες ΟΛΕΣ έκαναν τις
πληρωμές με σμαντικές καθυστερήσεις.Όποιος ενδιαφέρεται για Γ΄εθνική μπορούμε να τα λέμε
και με pm.
Θα την κοντράρουμε την ομαδούλα σου σήμερα?Τι λες?ελα ρε ηλιε απο το πρωτο λεπτο το εχει ανοιξει!!!
Πληρώνει καλά...ναι ρε ηδη το εχω ριξει στην διπλη ευκαιρια
αντε να "ρισκαρω" και να σας πω πως θα "κυλησει" το ματσακιελα ρε ηλιε απο το πρωτο λεπτο το εχει ανοιξει!!!
ουι!Πληρώνει καλά...
Γεια σου μπουλάκο!Σπέρα αλάνια...
Χ και άντερ σήμερις ο γαύρος...0-0,1-1για σκοράκια!!!
Καλά εσύ θα μας πεις στο τέλος ότι στήνονται παιχνίδια!αντε να "ρισκαρω" και να σας πω πως θα "κυλησει" το ματσακι
μεχρι το 65 θα ισοφαρισει η "σαντα"
και στη συνεχεια θα υπαρξει και το 1-2
εγω μια φυσιολογικη ροη του του ματς ανελυσα...Γεια σου μπουλάκο! Καλά εσύ θα μας πεις στο τέλος ότι στήνονται παιχνίδια!
Που είναι η αυθεντία ο Αλέξανδρος να μας κατατοπήσει...???Γεια σου μπουλάκο! Καλά εσύ θα μας πεις στο τέλος ότι στήνονται παιχνίδια!
εγω μια φυσιολογικη ροη του του ματς ανελυσα...
Αφού τον πήρατε από τα μούτρα τον άνθρωπο!Αυτός φταιέι που πήγε να μας ανοίξει τα μάτια....τώρα έρχεστε στα λόγια του!Που είναι η αυθεντία ο Αλέξανδρος να μας κατατοπήσει...???