st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ΕΤΣΙ ;)φουλ πραμα για να δουμε.περιμενουν και τα κοριτσια.
ΕΤΣΙ ;)φουλ πραμα για να δουμε.περιμενουν και τα κοριτσια.
Το είδες το ματς?
Άστο.....τέτοια λάθη ούτε μαθητευόμενος προπονητής δεν κάνει!!!!
Αυτά περί Γουέστ Μπρόμιτς και Σαουθάμπτον, θα τα λέμε στον 2ο γύρο και θα γελάμε!!!!
Ρε Νευμάρ είσαι χρόνια στο κουρμπέτι....
Αν έχεις δει το ματς και το κρίνεις έτσι οκ!!!
Αν όχι το σκεπτικό σου δεν έχει βάση!!!!
Και προφανώς δεν το έχεις δει, γιατί το 2ο γκολ της Μπρόμιτς απλώς ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε τερματοφύλακες σαν τον Τσεχ....σόρρυ αλλά απλώς ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ!!!!
To βασικό σκεπτικό φίλε Geopa πρίν τον αγώνα είναι το εξής: Δεν φορτώνεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ την Τσέλσι του 1.3 απέναντι σε σκληροτράχηλες ομάδες όπως Γουέστ Μπρόμ,Σαουθάμπτον κλπ που σου έχουν αποδείξει (με Άρσεναλ και ΜανΓιου η Μπρόμιτς, με Λίβερπουλ και ΜανΓιου η Σαουθάμπτον) οτι μπορούν να κάνουν ΖΗΜΙΕΣ....
Δεν φόρτωσα, είμουν προσεκτικός και το διάβασα το ματς πάρα πολύ καλά...To βασικό σκεπτικό φίλε Geopa πρίν τον αγώνα είναι το εξής: Δεν φορτώνεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ την Τσέλσι του 1.3 απέναντι σε σκληροτράχηλες ομάδες όπως Γουέστ Μπρόμ,Σαουθάμπτον κλπ που σου έχουν αποδείξει (με Άρσεναλ και ΜανΓιου η Μπρόμιτς, με Λίβερπουλ και ΜανΓιου η Σαουθάμπτον) οτι μπορούν να κάνουν ΖΗΜΙΕΣ....
Έτσιιιιιι....Εχασε την προηγουμενη εβδομαδα και αν θελει πρωταθλημα θα επρεπε να κερδισει σημερα ειδικα ομαδες σαν την Γουεστ Μπρομ
Προφανως δεν θελουνε ή δεν μπορουνε
Ποια γουεστ Μπρομ τωρα και πουτσες μεντολες.... η μαλακια ειναι οτι μας εβαλε στον κουβα το 1.30 και με ανατροπη απο το ημιχρονο
που εισαι τυπεΚαριόλα βίρτους
Στον 2ο γύρο που Σαουθάμπτον και Μπρόμιτς θα σέρνονται, τότε τι θα λέμε?
που εισαι τυπε
άμα νικήσω θα κάνω πάρτυ κι είστε όλοι καλεσμένοι
Δεν φόρτωσα, είμουν προσεκτικός και το διάβασα το ματς πάρα πολύ καλά...
Αλλά πουθενά μα πουθενά δεν έβρισκες ότι θα ξεκινούσε τον Γουίλιαμς με μια σκρηλοτράχηλη ομάδα που κάνει ζημιές.....δηλ. εμείς που ΔΕΝ είμαστε προπονητές το σκεφτόμαστε και ο Μουρίνιο όχι?
Το 2ο είναι ότι αφού το κάνεις και βλέπεις στο ημ. ότι ο Όσκαρ είναι χώμα, κάνεις την απαραίτητη διόρθωση....και όμως όχι, ο Μουρίνιο συνεχίζει και τρώει 2 γκολ, όπου σημειωτεόν, η Τσέλσι παρότι κερδίζει ξεκινάει το 2ο ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ και από τα πόδια της Νο1 πορνοστάρ του κόσμου!!!!
Βάζει τον Μάτα στο 70' και όχι τον Σούρλε που είναι παίχτης περιοχής!!!
Να σου γράψω και άλλα.....εντάξει, προπονητής δεν είμαι, αλλά δεν είμαι ούτε πίθηκος να με κοροιδεύουν!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε Νευμαρ...το ματς ΦΩΝΑΖΕΙ ρε γαμώτο!!!!
Και σε ρωτάω...το 2ο γκολ που τρώει ο Τσεχ το έχεις δει?
Αν μου μιλούσες για "ομορφιές" θα σου έλεγα οκ, αλλά μου αναλύεις το ματς με όρους στατιστικής που απλώς δεν στέκουν.....σόρρυ αλλά στατιστικά μαθηματικά λόγο δουλειάς γνωρίζω καλά!!!!
παρτυ μασκε?Δω
Κουβά όπως πάντα, άμα νικήσω θα κάνω πάρτυ κι είστε όλοι καλεσμένοι
με κοριτσια, μπρε!παρτυ μασκε?
η αλλη καργιολα απο το μεσημερι αστακους τρωει και οταν ερθει θα πει εχουμε τιποτα.31 ατομα παρακολουθουν το θρεντ!!!!
παιδες μαλλον θ αργισουν να ανακοινωθουν τα σιγουρα
με κοριτσια, μπρε!