ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.136
- Πόντοι
- 5.006
με μια μαργαριτα καργιολες..γαμησετα , καλυτερα παρε στον ΕΟΠΥ να κλεισεις ραντεβου
με μια μαργαριτα καργιολες..γαμησετα , καλυτερα παρε στον ΕΟΠΥ να κλεισεις ραντεβου
Εγώ θα παξω ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να σκοράρει πρώτη η τουν
και εγω αυτο κανω τωρα ταυτοποιηση στοιχειων και περιμενω στη σειρα.Ρε 'σεις τώρα που το 'πατε ανάληψη από την bet πώς κάνω, έχω βαρεθεί να κάνω συνέχεια καταθέσεις και λέω να κάνω καμιά ανάληψη
που εχεις κολλησει??και εγω αυτο κανω τωρα ταυτοποιηση στοιχειων και περιμενω στη σειρα.
περιμενω να μιλησω με τη καργιολα κατι να της πω μυστικοπου εχεις κολλησει??
εγω μυστικα δεχομαι μονο με πι εμιαπεριμενω να μιλησω με τη καργιολα κατι να της πω μυστικο
ο 9 ειμαι τωρα γαμω τον εοππυ.κατι με τον ταχυδρομικο κωδικο να τη ρωτησω τον εχασαεγω μυστικα δεχομαι μονο με πι εμια
αντε ρε καργιολια γαμω τη βετ μεσαη παναθα στο μπασκετ χανει 12 ποντους...
ξαναπατας και σου ξαναστελνουνε ταχυδρομικως, ή γινεται και τηλεφωνικωςο 9 ειμαι τωρα γαμω τον εοππυ.κατι με τον ταχυδρομικο κωδικο να τη ρωτησω τον εχασα
αυτο σκοπευωνα κανω οταν ανεβει κι αλλο...την εχω παιξει και σε σημειομαγκες παιχτε κατι ψιλα στην ανζι εχει 10 τελικεσ ηδη!πλερωνει καλα! ;)
αυτο εκανα κατσε να μιλησω και με την πουταναξαναπατας και σου ξαναστελνουνε ταχυδρομικως, ή γινεται και τηλεφωνικως
κακη στιγμη για να παρεις στην υποστηριξηαντε ρε καργιολια γαμω τη βετ μεσα
αυτο εκανα κατσε να μιλησω και με την πουτανα