ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.156
- Πόντοι
- 5.006
οκ.εχεις καμια ψειρα σημερινη ? αν ειναι στειλε την στον Λιονταρο να μου την στειλει μετα ;)
οκ.εχεις καμια ψειρα σημερινη ? αν ειναι στειλε την στον Λιονταρο να μου την στειλει μετα ;)
δεν ανανεωνει πολλες φορες. πχ το πρωι προς μεσημερι ειχε τα χθεσινα τη φλαμεγκο τη γκοιας που παιζανε χθες.
αρχισαν τα πι εμια?εχεις καμια ψειρα σημερινη ? αν ειναι στειλε την στον Λιονταρο να μου την στειλει μετα ;)
Δεν είναι δικό μου απλώς γράφω εκεί..δικο σας το σαϊτ?
ευγε, καλη δουλεια
δεν το εθιξα...εκει βλεπω και εγω χρονια μαζι με το αλλο που αναφερα..οκ..Ενταξει αυτο δεν ειναι κατι σπουδαίο , οι τζιροι και οι αλλαγες αποδοσεων είναι πιο πολύ.
Μην ανησυχείς...ήδη πήγα σε μια κηδεία σήμερα!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΑ ΜΑΣ ΩΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!
Τελικά τι παίξατε?
Μόνο ο ΑΝΤΖΕΛΟ έχει πει τι έχει παίξει....
Προσπαθώ να βγάλω κανά σημείο να παίξω και διαβάζω 10 σελίδες τώρα και δεν βγάζω άκρη!!!!
Ο ένας ρωτάει τον άλλο....
Ρε Nipple_Lover τελικά έπαιξες ή τρολάρεις εδώ μέσα?
Ο Αντι ή αφεντικό να κάνει άρση απορρήτου στα ΠΜ του Nipple_Lover....
Τελικά τι παίξατε?
Προσπαθώ να βγάλω κανά σημείο να παίξω και διαβάζω 10 σελίδες τώρα και δεν βγάζω άκρη!!!!
επαιξα ρε παιχτη , γιατι μου την λές ??
εχω και ενα αλλο με τα under.απο τη δευτερα με παει με τα under και παω ταμειο..για να δουμε σημερα.Τελικά τι παίξατε?
ρε παιδες, αληθευει οτι ο βαγγελας εχει ταξει μεγαλο πριμ σε περιπτωση νικης με τον παοκ (σε συνεχεια ωων νικων με παο και μπενφικα)???
ακουσα για μεγαλο ποσο
Τελικά τι παίξατε?
Λοιπόν Επειδή Κανείς Δεν Σου Λέει Θα Σου Πω Εγώ Τις Δικές Μου "Ψείρες" Που Έπαιξα Σήμερα
149. Λέγκια - Τραμπζονσπόρ 2
154. Τότεναμ - Σεριφ Τ. 1
156. Τρομσο - Ανζί 2
Έτσι Για Να Βγάλω Λίγα Σπόρια Άμα ¨Ερθουν !!