Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν υπάρχει ανατροπή...αν εννοείς 2/1 αλλα Χ/1...πάντως ο κόρακας σφυρίζει ότι να'ναι...και οντως εχει γινει η ανατροπη.
2-1 και σε λιγο ληγει
Δεν υπάρχει ανατροπή...αν εννοείς 2/1 αλλα Χ/1...πάντως ο κόρακας σφυρίζει ότι να'ναι...και οντως εχει γινει η ανατροπη.
2-1 και σε λιγο ληγει
Δεν υπάρχει ανατροπή...αν εννοείς 2/1 αλλα Χ/1...πάντως ο κόρακας σφυρίζει ότι να'ναι...
Δεν πιστεύω να το έδινε κανείς για live bet!δεν ειναι ανατροπη ημιχρονο-τελικο αλλα ειναι ανατροπη η ομαδα που προηγηθηκε να χασει(σε μερικες εταιρειες παιζει και αυτο το στοιχημα σαν επιλογη με μικροτερη βεβαια αποδοση απο το Η/Τ
Β' Εθνική δικη μας...δε νομίζω καλέ μου φίλε... ;)δεν ειναι ανατροπη ημιχρονο-τελικο αλλα ειναι ανατροπη η ομαδα που προηγηθηκε να χασει(σε μερικες εταιρειες παιζει και αυτο το στοιχημα σαν επιλογη με μικροτερη βεβαια αποδοση απο το Η/Τ
Β' Εθνική δικη μας...δε νομίζω καλέ μου φίλε... ;)
Τι πανηγυρίζεις ρε ταγάρι?Άσσο δεν το έπαιξες?ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 2-2
Ναι γμτ την τρέλα μου...Μεγάλο πιώμα με την Φιορεντίνα!
Γιατί τόση φασαρία?Η Κέρκυρα δεν το ξέρει ότι δεν ανεβαίνει φέτος?Ναι γμτ την τρέλα μου...
Στην κέρκυρα με το που έδωσε το πέναλτυ άρχισαν τα παγανέλια πάλι τον πετροπόλεμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα παλληκάρι και μια κοπέλα,ταυτόχρονα ο εκφωνητής του γηπέδου φώναξε "Παγουρά γ...ώ τη μ....α σου" με αποτέλεσμα να μπουκάρει όλη η κερκίδα μέσα και να αρχίζουν τα κλωτσομπουνίδια....
Εφαγαν το ξύλο της αρκούδας τα παγανέλια
Ανέκαθεν υπήρχε έχθρα και κόντρα με τα παγανέλια...έχασα γμτ σήμερα...να ρίξουμε τόσο ξύλο και να λείπω εγώΓιατί τόση φασαρία?Η Κέρκυρα δεν το ξέρει ότι δεν ανεβαίνει φέτος?
Καλημέρα. Απο τα ελληνικά βλέπω δύο σημεία και θα τα τιμήσω. Το διπλό του Εργοτέλη με τον Θρασύβουλο στο 2,10 και τον άσο της Ξάνθης με τον Πανθρακικό με 1,65 (αν και αυτό το φοβάμαι λίγο). Ψάχνω ακόμα για το τρίτο σημείο με απόδοση άνω του 1.60. Καμία πρόταση;
ΥΓ: Το ματς της Τούμπας για μένα είναι "no bet", όπως και αυτό τις ΑΕΚ στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός κουρασμένος από τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά καίγεται για τους βαθμούς απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...
Ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλο το φόρουμ για τις δύο μαλακίες που προέβλεψα. Τον ...καραστάνταρ 1 του ΟΦΗ και τον 1 του ΠΑΟΚ. Πριν με βρίσετε όσοι με ακούσατε και χάσατε σκεφτείτε ότι και εγώ έχασα 100 ευρώ ( 96 για την ακρίβεια). :'(
Απλά δεν υπολόγισα τα τεράστια αποθέματα ψυχής και το μεγαλείο του Ολυμπιακού
H μιση ελλαδα φιλε,οχι μονο εσυ.Ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλο το φόρουμ για τις δύο μαλακίες που προέβλεψα. Τον ...καραστάνταρ 1 του ΟΦΗ και τον 1 του ΠΑΟΚ. Πριν με βρίσετε όσοι με ακούσατε και χάσατε σκεφτείτε ότι και εγώ έχασα 100 ευρώ ( 96 για την ακρίβεια). :'(
Απλά δεν υπολόγισα τα τεράστια αποθέματα ψυχής και το μεγαλείο του Ολυμπιακού