ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.002
- Πόντοι
- 5.006
και εγω...αντι να ερθει 5-5 ηρθε και αντερ....γκινια που ειχαμε....Δε περιμενα οτι θα πιασω τετοιο ματς αντερ..![]()
και εγω...αντι να ερθει 5-5 ηρθε και αντερ....γκινια που ειχαμε....Δε περιμενα οτι θα πιασω τετοιο ματς αντερ..![]()
πως σου ρθε αυτο τωρα?Τώρα αν σας πω ότι βλέπω όβερ τον Άγιαξ αλλά no goal?
Nα δούμε να γελάσουμε κανά 3-0!!!!
κατσε μην ερθουν κι αλλεςΤι πουτσα ηταν αυτη :S
κατσε μην ερθουν κι αλλες
μαρσειγ 0-1
ααααΓια αυτήν τη πουτσα μιλαγα τυπε
Χάνει τετ-α-τετ η Νάπολι...Για αυτήν τη πουτσα μιλαγα τυπε
Αν η Βασιλεία πάει Χ, τότε θα σπάσει και ο άσσος της Τσέλσι παίχτη!!!!εγω παντως βλεπω να μην γυρναει η βασιλεια μεχρι χ και ναπολι δεν ξερω εχω κακο προαισθημα!
βασιλεια την ειδα το σαββατο, με το ζορι στις καθυστερησεις 1-1 με τους τελευταιουςεγω παντως βλεπω να μην γυρναει η βασιλεια μεχρι χ και ναπολι δεν ξερω εχω κακο προαισθημα!
τυπε ο μπενιτεθ ειναι παραλιαςΠρώτα απ'όλα, από που και ως που ο Μπενίτεθ σκέφτηκε να παίξει με Πάντεφ-Ιγουαίν μαζί?
Έχει κοπεί στην μέση η Νάπολι και παρότι ισοφάρισε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.....
Δεν θυμάμαι να έχει ξαναπαίξει έτσι η Νάπολι φέτος μαζί αυτοί οι δύο....κάνω λάθος ρε παιδιά?
h tselsi den nomizv re sy na spasei, θα τους ξεκολιασει, παιζουν για την πρωτια, και ο ζοζε δεν αστειευεται μ αυταΑν η Βασιλεία πάει Χ, τότε θα σπάσει και ο άσσος της Τσέλσι παίχτη!!!!