ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.397
- Πόντοι
- 5.006
και εγω...αντι να ερθει 5-5 ηρθε και αντερ....γκινια που ειχαμε....Δε περιμενα οτι θα πιασω τετοιο ματς αντερ..
και εγω...αντι να ερθει 5-5 ηρθε και αντερ....γκινια που ειχαμε....Δε περιμενα οτι θα πιασω τετοιο ματς αντερ..
πως σου ρθε αυτο τωρα?Τώρα αν σας πω ότι βλέπω όβερ τον Άγιαξ αλλά no goal?
Nα δούμε να γελάσουμε κανά 3-0!!!!
κατσε μην ερθουν κι αλλεςΤι πουτσα ηταν αυτη :S
κατσε μην ερθουν κι αλλες
μαρσειγ 0-1
ααααΓια αυτήν τη πουτσα μιλαγα τυπε
Χάνει τετ-α-τετ η Νάπολι...Για αυτήν τη πουτσα μιλαγα τυπε
Αν η Βασιλεία πάει Χ, τότε θα σπάσει και ο άσσος της Τσέλσι παίχτη!!!!εγω παντως βλεπω να μην γυρναει η βασιλεια μεχρι χ και ναπολι δεν ξερω εχω κακο προαισθημα!
βασιλεια την ειδα το σαββατο, με το ζορι στις καθυστερησεις 1-1 με τους τελευταιουςεγω παντως βλεπω να μην γυρναει η βασιλεια μεχρι χ και ναπολι δεν ξερω εχω κακο προαισθημα!
τυπε ο μπενιτεθ ειναι παραλιαςΠρώτα απ'όλα, από που και ως που ο Μπενίτεθ σκέφτηκε να παίξει με Πάντεφ-Ιγουαίν μαζί?
Έχει κοπεί στην μέση η Νάπολι και παρότι ισοφάρισε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.....
Δεν θυμάμαι να έχει ξαναπαίξει έτσι η Νάπολι φέτος μαζί αυτοί οι δύο....κάνω λάθος ρε παιδιά?
h tselsi den nomizv re sy na spasei, θα τους ξεκολιασει, παιζουν για την πρωτια, και ο ζοζε δεν αστειευεται μ αυταΑν η Βασιλεία πάει Χ, τότε θα σπάσει και ο άσσος της Τσέλσι παίχτη!!!!