ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πας για μεγαλο κουβα να ξερεις. δυο σερι καλες εμφανισεις δεν εχει κανει ποτε στο τσο λο.
τυπε αν σταματησει να δινει στανταρακια παμε για χρεωκοπια :SΤύπε από τότε που μπηκε το μπανερ με το stoiximan δεν έχει ξαναδώσει σημεία, λες να παίζει τίποτα σκοτεινό από πίσω;
θα σου δωσω εγω.με επιταγη εξαμηνη. οπως στο εμποριο.Να βαλω ενα χιλιαρικο στον γαυρο και αν το χασω να μου το δωσεις ?
ακαλυπτη?θα σου δωσω εγω.με επιταγη εξαμηνη. οπως στο εμποριο.
αυτος ετσι κανει ριχνει κατι υπνους.θα εμφανιστει τα χριστουγενα τωρα.ο Νικ γιατι χαθηκε ? τον εφαγε καμια αρκουδα στα βουνα που πηγε
θα σου δωσω εγω.με επιταγη εξαμηνη. οπως στο εμποριο.
Βάλτο στο 1χ της γουλφς
οχι με προσβαλεις. θα εβλεπες τον ακαλυπτο μαλλον. καραντι.ακαλυπτη?
Να βαλω ενα χιλιαρικο στον γαυρο και αν το χασω να μου το δωσεις ?
κυκλοφορουν κατι ακαλυπτες στην πιατσα τυπε
Ποιος εχει επιταγες ακομα ?
Αφου δεν δινουν μπλοκ , εχω εγω αν θες 2 συρταρια γεματα , τα εχω κανει σουπλα για το ποτο
τυπε η λουιζιδου ηταν πολυ μουναρα εκεινη την εποχηοχι με προσβαλεις. θα εβλεπες τον ακαλυπτο μαλλον. καραντι.
πας για μεγαλο κουβα να ξερεις. δυο σερι καλες εμφανισεις δεν εχει κανει ποτε στο τσο λο.
το ξερω με το τσουβαλι.σφραγισμα φουλ παει συννεφο.λογω της δουλειας μου το ξερω ενα παραπανω.κυκλοφορουν κατι ακαλυπτες στην πιατσα τυπε
γιατι η νονη πισω πηγαινε.τυπε η λουιζιδου ηταν πολυ μουναρα εκεινη την εποχη
κυκλοφορουν κατι ακαλυπτες στην πιατσα τυπε
Σφίξου λίγο να θυμιθείς καλύτερα τη χρονιά με τον λεμονή.
Εξάλου ούτε με την άντερλεχτ κάναμε καλη εμφάνιση
ασε τυπε μεχρι να παρουμε τα λεφτα μας θα εχει νεκραναστηθει ο μακαριτης :Sτο ξερω με το τσουβαλι.σφραγισμα φουλ παει συννεφο.λογω της δουλειας μου το ξερω ενα παραπανω.
δηλαδη δεν τον πιστευεις τον γαυρο ?
γαμα τα. > >ασε τυπε μεχρι να παρουμε τα λεφτα μας θα εχει νεκραναστηθει ο μακαριτης :S