st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
το παιξες παιχταρα μου?εκπληκτικος![]()
![]()
![]()
το παιξες παιχταρα μου?εκπληκτικος![]()
![]()
![]()
περασε κι αυτο
το παιξες παιχταρα μου?
οντως, γυρισε η τυχη και το εκμεταλευομαι δεοντωςσε παει καλα σημερα παιχτη . μπραβο σου και παλι![]()
σε παει καλα σημερα παιχτη . μπραβο σου και παλι![]()
εσυ σημερα δε μας ειπες τιποτα ουτε φρυδι δε συγκινηθηκες
η καργιολα.αντε μιλαν νικη και γκολ γκολδεν εχω παιξει καθολου λαιβ σημερα , περιμενω την Μιλαν να δω τι θα γινει , εχω παιξει σιγουρακια αν τα βαλω εδω θα με δειρουν![]()
Με την Μιλαν θα ρεφαρω και θα ειμαι στα ισα , με γαμησε η λεβερκουζεν , θα πηγαινα για καλο ταμειο σημερα , την ειχα σε 3αδα που μου την γαμησε
μιλαν ε? μαζι σου, ή σημερα ή ποτε...δεν εχω παιξει καθολου λαιβ σημερα , περιμενω την Μιλαν να δω τι θα γινει , εχω παιξει σιγουρακια αν τα βαλω εδω θα με δειρουν![]()
Με την Μιλαν θα ρεφαρω και θα ειμαι στα ισα , με γαμησε η λεβερκουζεν , θα πηγαινα για καλο ταμειο σημερα , την ειχα σε 3αδα που μου την γαμησε
εσυ σημερα δε μας ειπες τιποτα ουτε φρυδι δε συγκινηθηκες
μιλαν ε? μαζι σου, ή σημερα ή ποτε...
θα ξηγηθει ο κακαςγια να δουμε φιλε μου![]()
χαλαρα τωρα μην ειμαστε και απληστοι
θα παρακολουθησω λιγο την βασιλεια, ή για νικη ή για οβερ 1.5 (για καλο πονταρισμα)
και τα αλλα χαλαρα, βλεποντας και κανοντας
ετσι μπραβο, χαλαρα. το ζητουμενο ειναι να κλεισει η ...εργασιμημε θετικο προσημο. η πλεονεξια ζημιωνει.
δεν εχω παιξει καθολου λαιβ σημερα , περιμενω την Μιλαν να δω τι θα γινει , εχω παιξει σιγουρακια αν τα βαλω εδω θα με δειρουν![]()
σπασμενα καλυπτω![]()
![]()
![]()
Τα λες σωστα , αλλα βλεπω οτι χρεωνεται μεγαλο μεροκαματο μαγκες
Σε καλη μερια παντως ;)
μ αρεσεις ;)εγω θα δω χαλαρος την αγαπη μου τη ναπολι και θα εχω και μισο ματι για κανα πονηρο καταδρομικο στη μιλαν και κανα αλλο![]()
σε εχουν φαει τα πολλαπλα και τα συστηματαεγω θα δω χαλαρος την αγαπη μου τη ναπολι και θα εχω και μισο ματι για κανα πονηρο καταδρομικο στη μιλαν και κανα αλλο
![]()
σπασμενα καλυπτω
να σε καλα και παλι
μ αρεσεις ;)
![]()
![]()
![]()
Τα λες σωστα , αλλα βλεπω οτι χρεωνεται μεγαλο μεροκαματο μαγκες![]()