st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 366
το παιξες παιχταρα μου?εκπληκτικος
το παιξες παιχταρα μου?εκπληκτικος
περασε κι αυτο
το παιξες παιχταρα μου?
οντως, γυρισε η τυχη και το εκμεταλευομαι δεοντωςσε παει καλα σημερα παιχτη . μπραβο σου και παλι
σε παει καλα σημερα παιχτη . μπραβο σου και παλι
εσυ σημερα δε μας ειπες τιποτα ουτε φρυδι δε συγκινηθηκες
η καργιολα.αντε μιλαν νικη και γκολ γκολδεν εχω παιξει καθολου λαιβ σημερα , περιμενω την Μιλαν να δω τι θα γινει , εχω παιξει σιγουρακια αν τα βαλω εδω θα με δειρουν
Με την Μιλαν θα ρεφαρω και θα ειμαι στα ισα , με γαμησε η λεβερκουζεν , θα πηγαινα για καλο ταμειο σημερα , την ειχα σε 3αδα που μου την γαμησε
μιλαν ε? μαζι σου, ή σημερα ή ποτε...δεν εχω παιξει καθολου λαιβ σημερα , περιμενω την Μιλαν να δω τι θα γινει , εχω παιξει σιγουρακια αν τα βαλω εδω θα με δειρουν
Με την Μιλαν θα ρεφαρω και θα ειμαι στα ισα , με γαμησε η λεβερκουζεν , θα πηγαινα για καλο ταμειο σημερα , την ειχα σε 3αδα που μου την γαμησε
εσυ σημερα δε μας ειπες τιποτα ουτε φρυδι δε συγκινηθηκες
μιλαν ε? μαζι σου, ή σημερα ή ποτε...
θα ξηγηθει ο κακαςγια να δουμε φιλε μου
χαλαρα τωρα μην ειμαστε και απληστοι
θα παρακολουθησω λιγο την βασιλεια, ή για νικη ή για οβερ 1.5 (για καλο πονταρισμα)
και τα αλλα χαλαρα, βλεποντας και κανοντας
ετσι μπραβο, χαλαρα. το ζητουμενο ειναι να κλεισει η ...εργασιμη με θετικο προσημο. η πλεονεξια ζημιωνει.
δεν εχω παιξει καθολου λαιβ σημερα , περιμενω την Μιλαν να δω τι θα γινει , εχω παιξει σιγουρακια αν τα βαλω εδω θα με δειρουν
σπασμενα καλυπτω
Τα λες σωστα , αλλα βλεπω οτι χρεωνεται μεγαλο μεροκαματο μαγκες
Σε καλη μερια παντως ;)
μ αρεσεις ;)εγω θα δω χαλαρος την αγαπη μου τη ναπολι και θα εχω και μισο ματι για κανα πονηρο καταδρομικο στη μιλαν και κανα αλλο
σε εχουν φαει τα πολλαπλα και τα συστηματα εγω θα δω χαλαρος την αγαπη μου τη ναπολι και θα εχω και μισο ματι για κανα πονηρο καταδρομικο στη μιλαν και κανα αλλο
σπασμενα καλυπτω
να σε καλα και παλι
μ αρεσεις ;)
Τα λες σωστα , αλλα βλεπω οτι χρεωνεται μεγαλο μεροκαματο μαγκες