Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.466
- Πόντοι
- 12.756
μια χαρα....αντερ η βελεζ βγηκε το χιουστον 1 βγηκε η λιμπερταδ.....ενα γαμησι το βγαλα για αποψε
μια χαρα....αντερ η βελεζ βγηκε το χιουστον 1 βγηκε η λιμπερταδ.....ενα γαμησι το βγαλα για αποψε
Αντουριζ και μπενατ γιατί τους έχει έξω γαμώ τη μύτη του;
βγαζεις τπτ η το κανεις για την καβλα και καλα?Πλάκα πλάκα στο β ημίχρονο τους έβαλε κι ο ένας έβαλε γκολ με ασίστ του άλλου, προπονητής έπρεπε να γίνω
Παλι καλα Παναγιά μου που βγηκε αυτο
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - FR3336751220I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 31/10/2013 16:49:01 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ρόμα Ρόμα v Κιέβο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 31/10/2013 Κανένα 1.25 Κερδισμένο
2 Ατλέτικο Μαδρίτης Γρανάδα v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Τελικό Αποτέλεσμα) 31/10/2013 Κανένα 1.44 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά
πρεπει σιγα σιγα να βγαλουμε τα σπασμενα απο την πουτανα την Βαλενθια
Την τσεζένα τη βλέπεις;
ΥΓ. Καλησπέρα
τα ιδια επαιξα με αποδοσεις 1.9 και 3.5 αντιστοιχα λαιβ μπετ αξια ανεκτιμητη
καλημερα ο μαρουλονγκο παιζει?Καλησπερα Λιονταρε
την επαιξα 1Χ την Τσεζενα , συντηρητικά γιατι την εχω βαλει σε ακριβο δελτιο .. δεν δινει πολλα στο 1Χ , αλλα εκει πιστευω θα ερθει
καλημερα ο μαρουλονγκο παιζει?
βγαζεις τπτ η το κανεις για την καβλα και καλα?
τυπε μου θυμιζει το χρηματιστηριο .μονο 1 στους 1000 να βγαλει κανα φραγκο της προκοπης. αμα βγαζεις για κανα καφε παντως εισαι οκΆμα δε γαμιέται ο δίας όπως χτες κάτι γίνεται
τυπε μου θυμιζει το χρηματιστηριο .μονο 1 στους 1000 να βγαλει κανα φραγκο της προκοπης. αμα βγαζεις για κανα καφε παντως εισαι οκ
Ηθελα να το παιξω και εγω στο λαιβ , αλλα μας φαγανε τα εξω και κατι αεροσυνοδοι
τυπε μου θυμιζει το χρηματιστηριο .μονο 1 στους 1000 να βγαλει κανα φραγκο της προκοπης. αμα βγαζεις για κανα καφε παντως εισαι οκ
δεν θα γινεις αντρας ποτεφυγε εσυ βρε μαλακα απο εδω , ειναι αντρικο νημα αυτο , αν θες ανοιξε θεμα για το μπαλέτο
καλο πολλαπλο και αυτο. τι αποδοση δινανε οι αεροσυνοδοι?