ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 5.006
5 ευρω μπονους???? γαμηθηκαν παλι στα εξοδα
5 ευρω μπονους???? γαμηθηκαν παλι στα εξοδα
αρα παει το καλαμακι? νο καθοδος?πρεπει να τα κανω 2000 ευρω αυτα τα 5 ευρω μεχρι τις 25 δεκεμβριου το εβαλα στοχο
αν γινει το δοντι πρωτα ο θεος ακομα δεν εχω ξεμπλεξει οχι μωρε καμια σχεσι το καλαμακι με το μπονους που θα το χασω σε λιγα λεπτααρα παει το καλαμακι? νο καθοδος?
Δεν θέλουν να δείξουν τα μυστικά τους εν όψη Ολυμπιακού βρε και παίζουν χαλαρά!!!!!Δηλαδή αυτά τα παλικάρια εκεί στον Παναθηναικό δεν μπορούν να βάλουν ένα γκολ να κλειδώσουν το ματς και να πληρωθούμε και εμείς!
Για όνομα του θεού ρε πούστη μου ... για όνομα!
Δεν θέλουν να δείξουν τα μυστικά τους εν όψη Ολυμπιακού βρε και παίζουν χαλαρά!!!!!
Nipple εσενα σου εχουν στειλει κανενα βονυς? αλλα εσενα να μου πεις αργουνε να σε πληρωσουνε σιγα μην σου δωσουνε και βονυς
Γκκκκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ..............Εβιάν!!!!!
Πάμε, πάμε, πάμε!!!!!
Υ.Γ. Που στον πούτσο πέφτει το Εβιάν ρε παιδιά?
Υ.Γ.1 Τώρα έχω αγωνία!!!!
Ποτέ τα μουνια .... αλλα αν ειναι να στελνουν 5 ευρα καλυτερα να μην στειλουν γιατι θα τους γαμησω ...
Ειναι ενα χωριό χωριό δεν μπορω να σκεφτώ κάποιο αντίστοιχο εδω..και καθόλου τουριστικό..Γκκκκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ..............Εβιάν!!!!!
Πάμε, πάμε, πάμε!!!!!
Υ.Γ. Που στον πούτσο πέφτει το Εβιάν ρε παιδιά?
Υ.Γ.1 Τώρα έχω αγωνία!!!!
ποτε αρχισε και ποτε τελειωσε κιολας .Αγωνία μηδέν παλι σημερα