Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
δινε κανα τιπ ρε μουνιιι
Εσυ τελικα τα καταφερες με το σμαρτφοουν ??
δινε κανα τιπ ρε μουνιιι
Εσυ τελικα τα καταφερες με το σμαρτφοουν ??
Φοβοῦ τούς Δαναούς καί δῶρα φέροντας!
Αυτό για να μην ξανυχτήτε αύριο....
Όσο εύκολα πέρασαν σχεδόν ΟΛΑ σήμερα, άλλο τόσο δύσκολα μας περιμένουν αύριο!!!
Στην γωνία είναι τα πουστράκια και περιμένουν.......
Y.G. Πέρασε και το όβερ της Μπάρτσα.....
Για να το χάσεις μίστερ, πρέπει να γίνουν πολλά τρελά αύριο!!!!
Αυτό φοβόμουν περισσότερο από όλα!!!!
Φοβοῦ τούς Δαναούς καί δῶρα φέροντας!
Αυτό για να μην ξανυχτήτε αύριο....
Όσο εύκολα πέρασαν σχεδόν ΟΛΑ σήμερα, άλλο τόσο δύσκολα μας περιμένουν αύριο!!!
Στην γωνία είναι τα πουστράκια και περιμένουν.......
Y.G. Πέρασε και το όβερ της Μπάρτσα.....
Για να το χάσεις μίστερ, πρέπει να γίνουν πολλά τρελά αύριο!!!!
Αυτό φοβόμουν περισσότερο από όλα!!!!
Μην λες τέτοια και πόνταρα στο γκολ της Θέλτα κάτι ψιλά....13 απόδοση είχε!!!Εντωμεταξυ να δεις θα μεινει εκει στο 0-3 δεν θα μπει αλλο γκολ
Μην λες τέτοια και πόνταρα στο γκολ της Θέλτα κάτι ψιλά....13 απόδοση είχε!!!
Αυριο θα παίξουμε γκολ τη Σιτι
Και ίσως νίκη με οβερ τον κουνουπι
Υπάρχει...να έρθει 1/2 !Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα να έχεις παίξει 1/Χ και να έρχεται Χ/1....
Καλές σκέψεις δεν ειναι εύκολα παιχνίδια ομως..Ξεκινάνε απο Χ τα πιο πολλα συμφωνω..Κάποιες σκέψεις για σήμερα...
Από Ιταλία βλέπω...Μίλαν 1 , Τζένοα όβερ , Νάπολι draw no bet , Τορίνο 2 (Χ)!Έχει πέσει αρκετά και το διπλό της Ουντινέζε αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι αυτό έχει και πολύ Χ!
Από τα υπόλοιπα μου αρέσουνε το διπλό της Μονπελιέ , ο άσσος της Γκοίας και το g/g της Ρεάλ στην οποία θα δοκιμάσω και κάνα πονηρό σκοράκι!
Αν δεν κερδίσει σημερα περιμέναμε τον Μιτσελ να μην κανει παρέλαση αλλα βλέπω τον Βαλβερδε τελικα..εξηγησου
Το Μίλαν 1 και Τζένοα όβερ και ειδικά το 2ο είναι πολύ πορφανή λόγω Πάρμας.....Κάποιες σκέψεις για σήμερα...
Από Ιταλία βλέπω...Μίλαν 1 , Τζένοα όβερ , Νάπολι draw no bet , Τορίνο 2 (Χ)!Έχει πέσει αρκετά και το διπλό της Ουντινέζε αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι αυτό έχει και πολύ Χ!
Από τα υπόλοιπα μου αρέσουνε το διπλό της Μονπελιέ , ο άσσος της Γκοίας και το g/g της Ρεάλ στην οποία θα δοκιμάσω και κάνα πονηρό σκοράκι!
Μίλαν-Λάτσιο γλυκοκοιτάζω το G/G(
Tζένοα, Λιβόρνο, Σασσουόλο, θα τα αφήσω στην ησυχία τους....ξανά το ΣΚ με αυτές!!!!
Φιορεντίνα-Νάπολι το G/G, λόγω ικανότητας στο σκοράρισμα....οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω!!!!