gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι .....μαλλον θα επιλεξω τρια ή τεσσερα ή θα ριξω δυο δελτιακαλημερα ρε παιχτη , ξερο το επαιξες ?? σαν πολλα δεν ειναι ?
οχι .....μαλλον θα επιλεξω τρια ή τεσσερα ή θα ριξω δυο δελτιακαλημερα ρε παιχτη , ξερο το επαιξες ?? σαν πολλα δεν ειναι ?
12,30 exei αγωνες πακισταν εκει να επαιζες παιζαμε γιωργαρα οχι τωρα τεσπα υγεια μπορει να βγει
Tον άσσο της Άρσεναλ γιατί τον βλέπεις?δεν πειράζει φιλαράκο!δώσε και πακιστάν!δεν μασάμε geopa θέλω ανάλυση όποτε μπορείς για milan-lazio και arsenal-chelsea!βλέπω χ ξερό μίλαν και 1 αρσεναλ!
ενταξει οπος τα λες υγεια και καλη καρδιαχρηστάρα εγώ περίμενα χ χετάφε η χ πάκοσε σε σύστημα 2-3-4 στα 6 ματς και έπιασα 3 ματ΄σακια και πήρα πίσω τα λεφτά μ!το άλλπο π έχασα ήταν 1 bochum!!χαχαχ!αλλά το έπαιξα στην τύχη!δεν πειράζει!καλή καρδιά
γιωργαρα α δεν εχω δει ποτε ματς ζωντανο απλα οταν παιζω αν εχω μεσα λεφτα και θελω να παιξω ενα καλο ποσο διαβαζω τα στατιστικα και τα σκεφτομαι και μετα αναλογα πρατω Οταν τελειωνουν οι αγωνες βλεπω τις φασεις τα γκολ και διαβαζω τα ρεπορταζ πως εξελιχθικε ο αγωνας . Φευγω τωρα παω στο ιντερνετ καφε θα ερθει ο προποτζης σε λιγο και δεν αφηνει τα λεμε σε κανα 15 λεπτοχρηστάρα το βλέπεις χ2?το βλέπεις το ματς η απλά το επαιξες?
Δεν νομίζεις ή το ξέρεις?αρχικά 2 ντέρμπι μέσα σε λίγες μέρες!δεύτερον δεν νομίζω να ενδιαφέρεται τόσο πολύ ο μουρίνιο για το κύπελλο!σίγουρα η chelsea έχει βάθος απο πλευράς υλικού αλλά θεωρώ ότι τλχ δen θα χάσει η arsenal!είδα τη τσελσι με την σιτι καλή ομάδα αλλά στις αντεπιθέσεις είχε θέματα!
Δεν νομίζεις ή το ξέρεις?
Ψάξε την προϊστορία του Μουρίνιο σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία για να καταλάβεις αν παρατάει κάποιο τίτλο.....
Αν φέτος με τέτοιο ρόστερ 25 πρωτοκλασσάτων παίχτών, άλλαξε συνήθειες, τότε πάω πάσο!!!!
Που σαι ρε NippleΑνεβηκες Θιβετ δικε μου ??
Τσεπωσες τα λεφτα και πηρες τα βουνα ??
Ότι θα σκοράρει είναι σίγουρο....Την ίντερ τη μπουμπουνάμε;
Ότι θα σκοράρει είναι σίγουρο....
Θα το φάει όμως?
Γιατί αν το φάει θέλει 2 και στο Μπέργκαμο μόνο η Φιορεντίνα πέρασε με 0-2!!!!
Αλλά αυτό 1 μήνα πριν.....
Σε αυτον τον 1 μήνα, η Αταλάντα που Btw την είδα με την Λάτσιο, έχει σκλυρήνει εντός!!!!
Και έχει και φανατίλα κόσμο!!!!
Αλλά να μου πεις η Ίντερ έβαλε 3 στην Τορίνο που είναι ακόμα πιο φανατίλες!!!!
Προσωπικά το έπαιξα Χ2 γαι σιγουριά....
Αλλά μου έχει γυαλίσει και το G/G!!!!!