Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.009
- Πόντοι
- 12.756
no goal βαλτο
πλακα κανεις
no goal βαλτο
H προιστορια τα τελευταια 5 χρονια λεει 4 under 1 οβερ
Αυτό είναι σημαντικό πλεονέκτημα! ;)οχι ρε Kirona 3-2 ειναι η προιστορια , αλλα στην Αμορθωση πονταρω , που το εχει το γκολ πανω απο 2 βαζει συχνα
Να σου πω και εγω οβερ το βλεπω.οχι ρε Kirona 3-2 ειναι η προιστορια , αλλα στην Αμορθωση πονταρω , που το εχει το γκολ πανω απο 2 βαζει συχνα
δεν βαζουν γκολ οι αλλοιπλακα κανεις
Να σου πω και εγω οβερ το βλεπω.
Μπορει να εκανα λαθος με προιστορια.
Τα γράφεις όλα αυτά, φαίνεται ότι το ματς είναι ανοικτό από όλες τις πάντες, αλλά εσύ σκέφτεσαι να το παίξεις!!!Για τον Δωνη πρεπει να κερδισει , η Ανορθωσι ειναι στα αρχιδια της , στο προηγουμενο ματς φαγανε και χρηματικο προστιμο οι παιχτες για την αποδοση
ο Αλωνευτης παιζει η παιχτουρα , με την Μπορντο το μουνι επαιζε σαν να ηταν τελικος , το ειπε και ο Γεοπας να φανταστεις
Η θα το γαζωσει το ματς ο Δωνης , η που θα ανοιχτει και θα φαει τα γκολακια του παλι , παντως πιο πολυ καιγεται ο Δωνης παρα οι αλλοι ..
τι παιζουμε τελικα πουτσαρελι?Για τον Δωνη πρεπει να κερδισει , η Ανορθωσι ειναι στα αρχιδια της , στο προηγουμενο ματς φαγανε και χρηματικο προστιμο οι παιχτες για την αποδοση
ο Αλωνευτης παιζει η παιχτουρα , με την Μπορντο το μουνι επαιζε σαν να ηταν τελικος , το ειπε και ο Γεοπας να φανταστεις
Η θα το γαζωσει το ματς ο Δωνης , η που θα ανοιχτει και θα φαει τα γκολακια του παλι , παντως πιο πολυ καιγεται ο Δωνης παρα οι αλλοι ..
Τα γράφεις όλα αυτά, φαίνεται ότι το ματς είναι ανοικτό από όλες τις πάντες, αλλά εσύ σκέφτεσαι να το παίξεις!!!
Τζογαδόρος γεννήθηκες και τζογαδόρος θα πεθάνεις.....και μάλιστα θα το παίξεις κόντρα με τον χάρο!!!!
τι παιζουμε τελικα πουτσαρελι?
Παίδες καλησπερα ειμαι σε κατι βουνα με μηδέν σήμα
Φευγαλέα θα παίξω μονο γκολ γκολ τη Χεταφε
Μονο 2drawnobet Λανς
Και σύστημα δυάδες (κόντρα τα φαβορι) drawnobet τις νίκες Γκιμαραες Τσεζένα Λανς Γουτφορντ
Παρότι Τσεζένα-Γκιμαράες φαίνονται καλύτερες από τις Νοβάρα-Πάκος, οι μπούκηδες δίνουν ασυνίθηστο φαβοριτισμό στις γηπεδούχους!!!Παίδες καλησπερα ειμαι σε κατι βουνα με μηδέν σήμα
Μονο 2drawnobet Λανς
Και σύστημα δυάδες (κόντρα τα φαβορι) drawnobet τις νίκες Γκιμαραες Τσεζένα Λανς Γουτφορντ
Παίδες καλησπερα ειμαι σε κατι βουνα με μηδέν σήμα
Μονο 2drawnobet Λανς
και της καργιολας θα γινει αν δεν νικησει 1.50 το εχουν παειΣκεφτομαι τον ΑΠΟΕΛ ... αλλα εδω με κραζουν ο Γεο λεει να το αφησω , ο αλλος μου λεει Νο γκολ ...
Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα παιξουμε τιποτα σημερα
ευτυχως που εχω παιξει απο εχθες τον Παναιτωλικο Σε τριαδα , ετσι και δεν ερθει θα γινει της γαμιολας
και της καργιολας θα γινει αν δεν νικησει 1.50 το εχουν παει
Ε και?Στον οπάπα είναι 1,70 ακόμα
Ε και?
Μπορεις να παιξεις ΟΠΑΠ σημερα?