Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
διπλο ο παοκ,διπλο η γαλατα,διπλο η γουιγκαν,διπλο φιορεντινα,διπλο μιλαν,διπλο ρομα,διπλο νιουκαστλ,ασσο ναπολι,ασσο σουονσι,ασσο τοτεναμ,ασσο σοσιεδαδ,διπλο παρι

αργοτερα θα ανεβασω την τριαδα αυτα ειναι τα καλα σημεια για σημερα :rockon:

Αγοράζω παοκ γουίγκαν και μίλαν :rockon:
Την ρόμα άστην καλύτερα

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
και το παιχωιδι Αρη-Πλατανια θελει προσοχη!εγω θα το παιξω 2λπο η Χ!επειδη το εχει και live μπορει να βαλει ο Αρης γκολ πρωτος κ μετα να γινει ανατροπη!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αγοράζω παοκ γουίγκαν και μίλαν :rockon:
Την ρόμα άστην καλύτερα
η γουιγκαν ηταν απο τα φαβορι για ανοδο βαση ροστερ αλλα...ο παοκ σιγουρο διπλο και την νιουκαστλ βλεπω διπλο αλλα αμα δεν παρει και τωρα κανα ποντο η σαντερλαντ τωρα τοτε την βλεπω να τερματηζει με 1 ποντο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλημερα οπως ξερεται φιλαρακια μου παρακολουθω πολυ κοντα την κ20 του ΠΑΟΚ ο λογος ειναι οτι ειναι παοκ αφου ειμαι και εγω αλλα ο πιο συμαντικος ειναι οτι ειναι ομαδα σουπερ επιθετικια οσο δεν παει αλλο εκτος αυτου στην ασχημη στιγμη τις οπως στο ντερμπι με τον παναθηναικο εβγαλε παλι το οβερ οταν και εχασαν με 0-3 στην μοναδικη ηττα τις :grin: :grin: :grin: Εχθες και παλι νικησε μεσα στον πανθρακικο με 1-3 εδω ειχα πει την προηγουμενη φορα πως αν μπει γκολ νωρις θα πονταρω 100 ευρω οβερ μισο γκολ δηλαδη για οπουδηποτε εχθες λοιπον η μπαρτσελονα -παοκ αντερ 20 το εβαλαν στο 2 λεπτο του 1 ημιχρονου αλλα η αποδωση για επομενο γκολ οβερ για το 1 ημιχρονο ηταν 1,20 εδω μας πηρανε χαμπαρι οποτε να βαλω 100 ευρω σε αποδωση 1,20 ας ξερω λογο στατιστικων κτλ κτλ οτι υπαρχει δυνατοτητα να μπει ενα γκολ ακομα δεν το βαζω τεσπα.. Στο 1-1 στο 5 λεπτο δεν πονταρα να μπει ακομα 1 γιατι η επιθετικια ομαδα παοκ αντερ 20 θα τα εβρισκε μπαστουνια σε μια αμυντικια ομαδα οπως ειναι ο πανθρακικος οπως και εγινε ελειξε το ημιχρονο 1-1 αν ομως γινοταν ας πουμε το 1-2 στο 20-25 λεπτο θα εβαζα τα 100 ευρω για επομενο γκολ οβερ για το 1 ημιχρονο. δεν εγινε δεν τα εβαλα γιατι τοτε τα πανθρακικακια θα εβγαιναν παλι μπροστα οποτε η φουλ επιθετικια ομαδα ρεαλμαδριτης-παοκ θα το εβαζε τεσπα.. Παμε στο 2 ημιχρονο βλεποντας την βαθμολογια την προιστορια τις νικες και των 2 οτι ειναι τελευατια τα πανθρακιακακια και πρωτος ο παοκ αλλα πισω του καραδωκει ο ολυμπιακος αντερ 20 σκεφτηκα οτι λογο διαφορας δυναμικοτιτας ο παοκ θα κερδισει αλλα εχοντας συνηθισει να παιζω για το 1 ημιχρονο (να βαραω τα καταστορικα :grin: ) δεν μου πηγενε το χερι για νικη τον ανετ 20 του παοκ - μπαγερν μοναχου :grin: :grin: :grin: και εκει που το σκεφτομαι μπαμ το 1-2 εκει σκεφτηκα οτι αφου εγινε το 1-2 τα πανθρακικακια θα ανοιχτουν αμεσως και τα σουπερ αντερ 20 τα παοκτσακια θα το εκμεταλευτουν για να χωσουν το 3 γκολ και οπως και εγινε.. Τωρα και εκει δεν πονταρισα για επομενο μισο γκολ οβερ αφου εχω την εντυπωση οτι ειμαι μακακας :grin: :grin: :grin: αλλα και παλι νομιζω δεν προλαβενα γιατι εγινε στις καθυστερησεις του τελους του αγωνα οποτε ο στοιχηματισμος ηταν κλειστος αλλα και παλι εχωντας μαλλων μη παιζοντας καθαρη νικη του παοκ εχοντας το 1-2 ο πακ υπερ του ασχετος που ειναι στα γκολ μπαγερ μοναχου μπαρτσελονα και τσελσι μαζι :grin: δεν θα επρεπε να πονταρω και να μπορουσα :grin: :grin: :grin: Τωρα στο βιντεακι αυτο δειχνω αυτα που λεω στο 1-2 μπορειτε να δειτε πως ξεχινονται στην αντεπιθεση τα παοκτσακια του σερβου προπονιτη βλανταν ιβιτς :grin: :grin: Και ερχομαστε στο ρεζουμε για σημερα πιστευω οτι κατα καποιον τροπο λογο τα αντερακια κ20 συνδεονται κατα καποιο τροπο με την μεγαλη ομαδα σε ιδιοσυγρασια και οι μεγαλοι με τον στεφενς στον παγκο ειναι οσα πανε και οσα ερθουν βεβαια δεν ειναι τοσο επιθετικαι ομαδα οπως τον αντερ 20 αλλα ετσι οπως παιζουν παιζουν επιθετικα 4-4-2 τρωνε βαζου κτλ οποτε αν θα ηθελε καποιος να παιξει οπως παιζω πχ εγω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θα μπορουσε να παιξει επομενο γκολ οβερ μισο γκολ ακομα δηλαδη εφοσον προηγηθει ο παοκ γιατι ο πανθρακικος τοτε θα ανοιχτει αφοθ σαν πιο μικρη ομαδα δεν το συμφαιρει να παιξει με μια καλυτερη ομαδα επιθετικα απο την αρχη οπως τα μικρα του πανθρακικου μεχρι να γινει το 1-2 τα παοκστακια <υπεφεραν> φαγανε και κοκκινη τα πανθρακικακια κιολας :grin: :grin: :grin: Τεσπα πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ εχει στοχο επεηδη ειναι 3 βαθμους πισω απο την ολυμπιακαρα :grin: οποτε μεχρι να παιξει με τον ολυμπιακο εχει κινητρο και στοχο (ασχετος που ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και ξερω οτι θα το παρει το πρωταθλημα και παλι αερα :grin:)οποτε κινιτρο στοχος καλυτερη ομαδα απο τον πανθρακικο 2500 χιλιαδες οπαδους μαζι του προιστορια φενται για διπλο αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις στην ελλαδα για μενα ο στοιχηματισμος να μπει ενα γκολ αν το βαλει ο ΠΑΟΚ ομως νωρις αξιζει και θα αξιζει σαν αποδωση αν το βαλει ο παοκ νωρις για το 1 ημιχρονο οπου και εκει θα το παιξω.. Τωρα πρεπει να μαθω να παιζω και λιγο τελικα σημεια γιατι μπορουσα με τα παοκστακια να εβγαζα 100 ευρω εχθες αλλα ενταξει υγεια πανω απο ολα παιδια δειτε μια το βιντεακι μετα το 1-2 πως τα παοκστακια -μπαρτσελονακια αντερ 20 τρεχουν στην αντεπιθεση :grin: Και σκεφτητε το ματς για το λαιβ σε αντιπαραβολη με τους μεγαλους κτλ :grin: :grin: :grin: :grin: ΥΓ..εΧασαν και πεναλντι και τα παοκστακια αντερ 20 τυχαιο δεν νομιζω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ2.. Δεν θα επαιζα μισο γκολ οβερ επομενο γκολ αν προηγηθει νωρις ο πανθρακικος γιατι ειναι ελλαδα και η ελλαδα ειναι αντερ σφιχτη η μικρη ομαδα εναντι τις μεγαλης.. Αν οπως ειναι οι ομαδες το πρωταθλημα ηταν στην αγγλια και το εβαζε ο πανθρακικος τις αγγλιας θα επαιζα επομενο μισο γκολ οβερ αν εμπαινε απο τον πανθρακικο :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606

Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 2.5 @ 3.25
Over 2.5 @ 1.61
Διπλά: 0,8  @ €1 27/10/2013 09:37:14 0,80 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - RK3707028420F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  27/10/2013 09:37:14 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Atletico Baleares v Έλτσε Ιλιθιτάνο
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 27/10/2013 Κανένα 3.25 Ανοικτό
2 Over 2.5 Αντμίρα Πράγας v Κούνιτσε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 27/10/2013 Κανένα 1.61 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 0,80 0,80 4,20 :grin: :priest:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε 'σεις από 2,3 η βέροια 1,8; Τι σκοτεινό μυστικό κρύβεται από πίσω;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε 'σεις από 2,3 η βέροια 1,8; Τι σκοτεινό μυστικό κρύβεται από πίσω;
Κανένα μυστικό....
Επειδή το είχα δει από χτες, το έψαξα!!!!
Άκου τι υποστηρίζουν οι ειδικοί του κώλου (όπως με τον ΟΦΗ το προηγούμενο ΣΚ)....
Η Βέροια θέλει την νίκη για να ξεμπουκώσει και ήρθε η ώρα να πάρει θετικό αποτέλεσμα!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Να ξεμπουκώσει από τι ρε μαλάκες?
Μήπως έχει καμιά ομάδα της προκοπής και απλώς είναι ντεφορμέ?
Για Τον Πολύ Πούτσο Καβάλα είναι λέμε......
Πάμε στα Γιάννενα....."βράζουν" με τον Σάββα Παντελίδη που είναι υπ'ατμόν!!!
Και ακούγεται αυτό του Τσιώλη που είναι διακαής πόθος....σιγά τον Μουρίνιο ρε παγουράδες!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Εγώ έτσι όπως τα βλέπω, μάλλον θα έρθει 1 ή Χ, πιθανολογώ το Χ και κάποιοι προσπαθούν με το ζόρι να γίνει αλλαγή προπονητή στα Γιάννενα!!!!!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
www.stapan.eu]Εδώ[/u[/URL]] έχω προσθέσει κάποιους αγώνες για τελικά σημεία και under/over και αριθμό goals.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και τελευταία νέα για το Παναιτωλικός-Καλλονή.....
Απολύθηκε ο γυμναστής και το μισό επιτελείο της Καλλονής....
Ο λόγος?
Ρωτήστε τον Μανούσο, τον σέντερ-φορ....."τι σου έδωσαν παλικάρι μου και πέταγες φωτιές στις πρώτες αγωνιστικές και τώρα σέρνεσαι"?
Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους!!!!
Τώρα τα νέα από Αγρίνιο λένε ότι οι Αγρινιώτες δεν θα κάνουν καμία χάρη....και η πληροφορία έρχεται μέσα από την ομάδα!!!!
Θα το παίξουν στα ίσα, θα φάνε σίδερα και αν η Καλλονή αποδειχτεί καλύτερη, άντε να πάρει την ισοπαλία!!!!
Και επειδή η Καλλονή είναι για τον πούτσο, το διπλό που λέει ο Λιόνταρος θα είναι προϊόν "ομορφιάς", κάτι που το "Αγρίνιο" το αποκλείει, όταν μέσα στο "Ντας-Άντας" του Αγρινίου, αυτά απογορεύονται δια ροπάλου και καμιά φορά και διά αυτιών!!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606

Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 6.5 @ 3.25
Μονό: 3  @ €1 27/10/2013 10:18:58 3,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - QK9000671710F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  27/10/2013 10:18:58 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 6.5 Πρεβίσοφ v Σπάρτα Πράγας Β
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 27/10/2013 Κανένα 3.25 Ανοικτό
Σύνολο:  3 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  9,75  :priest: :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα οπως ξερεται φιλαρακια μου παρακολουθω πολυ κοντα την κ20 του ΠΑΟΚ ο λογος ειναι οτι ειναι παοκ αφου ειμαι και εγω αλλα ο πιο συμαντικος ειναι οτι ειναι ομαδα σουπερ επιθετικια οσο δεν παει αλλο εκτος αυτου στην ασχημη στιγμη τις οπως στο ντερμπι με τον παναθηναικο εβγαλε παλι το οβερ οταν και εχασαν με 0-3 στην μοναδικη ηττα τις :grin: :grin: :grin: Εχθες και παλι νικησε μεσα στον πανθρακικο με 1-3 εδω ειχα πει την προηγουμενη φορα πως αν μπει γκολ νωρις θα πονταρω 100 ευρω οβερ μισο γκολ δηλαδη για οπουδηποτε εχθες λοιπον η μπαρτσελονα -παοκ αντερ 20 το εβαλαν στο 2 λεπτο του 1 ημιχρονου αλλα η αποδωση για επομενο γκολ οβερ για το 1 ημιχρονο ηταν 1,20 εδω μας πηρανε χαμπαρι οποτε να βαλω 100 ευρω σε αποδωση 1,20 ας ξερω λογο στατιστικων κτλ κτλ οτι υπαρχει δυνατοτητα να μπει ενα γκολ ακομα δεν το βαζω τεσπα.. Στο 1-1 στο 5 λεπτο δεν πονταρα να μπει ακομα 1 γιατι η επιθετικια ομαδα παοκ αντερ 20 θα τα εβρισκε μπαστουνια σε μια αμυντικια ομαδα οπως ειναι ο πανθρακικος οπως και εγινε ελειξε το ημιχρονο 1-1 αν ομως γινοταν ας πουμε το 1-2 στο 20-25 λεπτο θα εβαζα τα 100 ευρω για επομενο γκολ οβερ για το 1 ημιχρονο. δεν εγινε δεν τα εβαλα γιατι τοτε τα πανθρακικακια θα εβγαιναν παλι μπροστα οποτε η φουλ επιθετικια ομαδα ρεαλμαδριτης-παοκ θα το εβαζε τεσπα.. Παμε στο 2 ημιχρονο βλεποντας την βαθμολογια την προιστορια τις νικες και των 2 οτι ειναι τελευατια τα πανθρακιακακια και πρωτος ο παοκ αλλα πισω του καραδωκει ο ολυμπιακος αντερ 20 σκεφτηκα οτι λογο διαφορας δυναμικοτιτας ο παοκ θα κερδισει αλλα εχοντας συνηθισει να παιζω για το 1 ημιχρονο (να βαραω τα καταστορικα :grin: ) δεν μου πηγενε το χερι για νικη τον ανετ 20 του παοκ - μπαγερν μοναχου :grin: :grin: :grin: και εκει που το σκεφτομαι μπαμ το 1-2 εκει σκεφτηκα οτι αφου εγινε το 1-2 τα πανθρακικακια θα ανοιχτουν αμεσως και τα σουπερ αντερ 20 τα παοκτσακια θα το εκμεταλευτουν για να χωσουν το 3 γκολ και οπως και εγινε.. Τωρα και εκει δεν πονταρισα για επομενο μισο γκολ οβερ αφου εχω την εντυπωση οτι ειμαι μακακας :grin: :grin: :grin: αλλα και παλι νομιζω δεν προλαβενα γιατι εγινε στις καθυστερησεις του τελους του αγωνα οποτε ο στοιχηματισμος ηταν κλειστος αλλα και παλι εχωντας μαλλων μη παιζοντας καθαρη νικη του παοκ εχοντας το 1-2 ο πακ υπερ του ασχετος που ειναι στα γκολ μπαγερ μοναχου μπαρτσελονα και τσελσι μαζι :grin: δεν θα επρεπε να πονταρω και να μπορουσα :grin: :grin: :grin: Τωρα στο βιντεακι αυτο δειχνω αυτα που λεω στο 1-2 μπορειτε να δειτε πως ξεχινονται στην αντεπιθεση τα παοκτσακια του σερβου προπονιτη βλανταν ιβιτς :grin: :grin: Και ερχομαστε στο ρεζουμε για σημερα πιστευω οτι κατα καποιον τροπο λογο τα αντερακια κ20 συνδεονται κατα καποιο τροπο με την μεγαλη ομαδα σε ιδιοσυγρασια και οι μεγαλοι με τον στεφενς στον παγκο ειναι οσα πανε και οσα ερθουν βεβαια δεν ειναι τοσο επιθετικαι ομαδα οπως τον αντερ 20 αλλα ετσι οπως παιζουν παιζουν επιθετικα 4-4-2 τρωνε βαζου κτλ οποτε αν θα ηθελε καποιος να παιξει οπως παιζω πχ εγω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θα μπορουσε να παιξει επομενο γκολ οβερ μισο γκολ ακομα δηλαδη εφοσον προηγηθει ο παοκ γιατι ο πανθρακικος τοτε θα ανοιχτει αφοθ σαν πιο μικρη ομαδα δεν το συμφαιρει να παιξει με μια καλυτερη ομαδα επιθετικα απο την αρχη οπως τα μικρα του πανθρακικου μεχρι να γινει το 1-2 τα παοκστακια <υπεφεραν> φαγανε και κοκκινη τα πανθρακικακια κιολας :grin: :grin: :grin: Τεσπα πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ εχει στοχο επεηδη ειναι 3 βαθμους πισω απο την ολυμπιακαρα :grin: οποτε μεχρι να παιξει με τον ολυμπιακο εχει κινητρο και στοχο (ασχετος που ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και ξερω οτι θα το παρει το πρωταθλημα και παλι αερα :grin:)οποτε κινιτρο στοχος καλυτερη ομαδα απο τον πανθρακικο 2500 χιλιαδες οπαδους μαζι του προιστορια φενται για διπλο αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις στην ελλαδα για μενα ο στοιχηματισμος να μπει ενα γκολ αν το βαλει ο ΠΑΟΚ ομως νωρις αξιζει και θα αξιζει σαν αποδωση αν το βαλει ο παοκ νωρις για το 1 ημιχρονο οπου και εκει θα το παιξω.. Τωρα πρεπει να μαθω να παιζω και λιγο τελικα σημεια γιατι μπορουσα με τα παοκστακια να εβγαζα 100 ευρω εχθες αλλα ενταξει υγεια πανω απο ολα παιδια δειτε μια το βιντεακι μετα το 1-2 πως τα παοκστακια -μπαρτσελονακια αντερ 20 τρεχουν στην αντεπιθεση :grin: Και σκεφτητε το ματς για το λαιβ σε αντιπαραβολη με τους μεγαλους κτλ :grin: :grin: :grin: :grin: ΥΓ..εΧασαν και πεναλντι και τα παοκστακια αντερ 20 τυχαιο δεν νομιζω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ2.. Δεν θα επαιζα μισο γκολ οβερ επομενο γκολ αν προηγηθει νωρις ο πανθρακικος γιατι ειναι ελλαδα και η ελλαδα ειναι αντερ σφιχτη η μικρη ομαδα εναντι τις μεγαλης.. Αν οπως ειναι οι ομαδες το πρωταθλημα ηταν στην αγγλια και το εβαζε ο πανθρακικος τις αγγλιας θα επαιζα επομενο μισο γκολ οβερ αν εμπαινε απο τον πανθρακικο :grin: :grin: :grin: :grin:
Χρηστο ,Χρηστο.
Εχω ολη τη διαθεση να σε διαβασω ,αλλα αυτο δε διαβαζεται.
Ασε κανα Κ Ε Ν Ο- Π Α Ρ Α Γ Ρ Α Φ Ο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Χρηστο ,Χρηστο.
Εχω ολη τη διαθεση να σε διαβασω ,αλλα αυτο δε διαβαζεται.
Ασε κανα Κ Ε Ν Ο- Π Α Ρ Α Γ Ρ Α Φ Ο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ακουσε αυτο λιγο :) :) :) :grin: :grin: :grin: και παραλληλα φιλε μου :grin: διαβασε το αν θελεις :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η φιορεντίνα θα 'ρθει ή θα μας κάνει καμιά ομορφιά που λέει κι ο γέοπας :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπον,
Η δυαδα η δυνατη ειναι.
Σοσιεδαδ 1 και Γιουβε 1

Απο εκει και περα.
Τσλεση 1 (εχω και σκορ 2-1 :grin:)
Κατανια 1 ή οβερ.
Καρδιτσα 1Χ σιγουρο.Με Γαζωρο.
Πορτο γκολ - γκολ

Αργα ή γρηγορα περιμενω αυτη η μετρια πλεον ομαδα Λυων να τη κανει τη πατατια της.Μηπως σημερα στο Μονακο.?Ισως.

Καλη επιτυχια. :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Η φιορεντίνα θα 'ρθει ή θα μας κάνει καμιά ομορφιά που λέει κι ο γέοπας :grin:
εδω θα επαιζα αντι τις φιορεντινας αν επαιζα την Μιλαν αν το σκεφτομουν οπως και εσυ που το σκεφτηκα και εγω και αναρωτηθικα οτι κερδισε την γιουβεντους σε 4 λεπτα 3 γκολ κτλ αυτοπεποιθηση κτλ αλλα καπου κωλισα γιατι δεν ειναι μεγαλη ομαδα κτλ οποτε μετα σκεφτηκα κατευθειαν την μιλαν και ας μην το αξιζει οπως την φιορεντινα στην  συγκεκριμενη χρονικη περιπτωση στιγμη ωρα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
5αδα για σημερα με νικες για ΝΑΠΟΛΙ, ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ... ελπιζω σε ταμειο !!!!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom