Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.423
- Πόντοι
- 12.756
δυσκολα τα πραγματα , ειμαι μεταξυ στο να παιξω χαμηλα ποσοστα με λιγο ρισκο , η να βαλω το μισο ΑΕΠ στην Λανσιανο
Ελα μωρη Λανσιανο
δυσκολα τα πραγματα , ειμαι μεταξυ στο να παιξω χαμηλα ποσοστα με λιγο ρισκο , η να βαλω το μισο ΑΕΠ στην Λανσιανο
Σιγά μην το έπαιζα 1Χ...αυτά τα παιχνίδια είναι για όβερ....το ζήτημα είναι πόσο όβερ!!!!1X το έχεις;
kalhspera μολις ξηπνισα και ηρθα ιντερνετ καφε φιλε παιρνει 1,200000 ευρω τον χρονο σαν η πιο ακριβη μεταγραφη(δανεικος αλλα το συμβολαιο του τοσα ειναι που το πλοηρωνει ο παοκ ) κανει και οτι <θελει> αφου εχασε το 1 δεν επρεπε να βαρεσει το 2 τεσπα ολα καλαXρηστο... αυτον τον Stoch μην τον αφηνετε να βαραει πεναλντι ρε... ειναι επικινδυνος
Ελα μωρη Λανσιανο
ελα ρε αδελφε τι νεα?kalhspera μολις ξηπνισα και ηρθα ιντερνετ καφε φιλε παιρνει 1,200000 ευρω τον χρονο σαν η πιο ακριβη μεταγραφη(δανεικος αλλα το συμβολαιο του τοσα ειναι που το πλοηρωνει ο παοκ ) κανει και οτι <θελει> αφου εχασε το 1 δεν επρεπε να βαρεσει το 2 τεσπα ολα καλα
ολα καλα αδερφε σημερα ειδα τον κολλητο του λεω με εχεις γαμησει Το λαπτοπ το εκανες μου λεει οχι ακομα λεω ενταξει Εδω στο ιντερνετ καφε με τα 13χρονα πισω να φοναζουν λες και ειναι στην ζουγκλα αλλα το παν ειναι η εσωτερικη ηρεμια η ευτιχια ειναι μεσα μας οχι εξω απο εμας Εγραψα παλι το ξερω παιδιαελα ρε αδελφε τι νεα?
γαμησε τα και αφησε τα.Επειδή μαγείρευα, μπορεί κάποιος χριστιανός να μου πει ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ γίνεται στο Μάντσετσερ?
Γαμώ το λιμάνι του μέσα γαμώ?
Επειδή μαγείρευα, μπορεί κάποιος χριστιανός να μου πει ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ γίνεται στο Μάντσετσερ?
Γαμώ το λιμάνι του μέσα γαμώ?
καργιολες που ειναι.εχουν γαμηθει στις επιθεσεις οι κοκκινοι , και δεν μπορουν να βαλουν ενα γκολακι , βαλανε ενα , ισοφαριση , στην αντεπιθεση κερδιζουν φαουλ οι στοκανοι , παει στην Μπετ το 3 γκολ η Στοουκ στο 6 παω να βαλω 100 ευρω κανει η μπετ την μαλακια με τον χρονικο περιθωριο στο λαιβ , μπαινει το γκολ απ ευθειας και εμενα μου ακυρωνουν το στοιχημα ...
Καλά ρε ποντάρεις σε γκολ της Στόουκ?
Εγκεφαλικό θα πάθω!!!!!!
Καλά ρε ποντάρεις σε γκολ της Στόουκ?εχουν γαμηθει στις επιθεσεις οι κοκκινοι , και δεν μπορουν να βαλουν ενα γκολακι , βαλανε ενα , ισοφαριση , στην αντεπιθεση κερδιζουν φαουλ οι στοκανοι , παει στην Μπετ το 3 γκολ η Στοουκ στο 6 παω να βαλω 100 ευρω κανει η μπετ την μαλακια με τον χρονικο περιθωριο στο λαιβ , μπαινει το γκολ απ ευθειας και εμενα μου ακυρωνουν το στοιχημα ...
Καλά ρε ποντάρεις σε γκολ της Στόουκ?
Εγκεφαλικό θα πάθω!!!!!!
μας πειραζεις και εχουμε και πυρετοΚαλυτερα με εγκεφαλικο πλουσιος παρα φτωχος
Μαλάκααααααααααααααααααααααααααααα...........Καλυτερα με εγκεφαλικο πλουσιος παρα φτωχος