Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
nickpie έλειψαν τα προγνωστικα ς!δώσε κανένα ματσάκι από τα καλά!ξέρεις πάνω απο 3 απόδοση :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
με πολύ ρίσκο έπαιξα το Χ στο Νάντ-Λιλ....φορμαρισμένες ομάδες, ίσως δε τους χαλαάσει ο βαθμός... :priest:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έριξα μια πρόχειρη ματιά στην Serie A!Υπάρχουν 3 διπλά με καλές πιθανότητες που θα παιχτούν αρκετά και αυτή την στιγμή πληρώνουν καλά...Μίλαν , Ρόμα και Φιορεντίνα!Απ' ότι ξέρω Ουντινέζε και Ρόμα έχουνε πολύ καλές σχέσεις...για να δούμε αν όντως η Ρόμα έχει βλέψεις για την υπέρβαση!
Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ!!!
Να σας υπενθυμίσω ότι οι Ισπανοί και οι Ιταλοί έχουν αγωνιστική και μεσοβδόμαδα!!
Άρα με βάση το ρόστερ, τους στόχους που έχουν θέση και τους αντιπάλους που έχουν, άλλοι θα πάνε για 6ποντο, άλλοι για 4ποντο και ούτο κάθεξης!!
Ο Γάτος το είπε μόνος του, η Ρόμα και η Ουντινέζε έχουν καλές σχέσεις, η Ρόμα έχει 8/8 και παίζει την Πέμπτη εντός με την Κιέβο, άμα είναι να πάρει το σκουντέτο αήττητη και μόνο με νίκες τότε οκ.....διαλέχτε και πάρτε που θα κάνει την γκέλα, γνώμη μου!!!!!

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το ρεντζίνα πεσκάρα πως το βλέπετε?με νέο τεχνικό η ρετζίνα  σήμερα!διπλό δεν έχει σίγουρα απλά μ φαινόταν καλός άσσος τώρα που το διάβασα το ματσάκι αλλά οι ιταλοί είναι απρόβλεπτοι ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ!!!
Να σας υπενθυμίσω ότι οι Ισπανοί και οι Ιταλοί έχουν αγωνιστική και μεσοβδόμαδα!!
Άρα με βάση το ρόστερ, τους στόχους που έχουν θέση και τους αντιπάλους που έχουν, άλλοι θα πάνε για 6ποντο, άλλοι για 4ποντο και ούτο κάθεξης!!
Ο Γάτος το είπε μόνος του, η Ρόμα και η Ουντινέζε έχουν καλές σχέσεις, η Ρόμα έχει 8/8 και παίζει την Πέμπτη εντός με την Κιέβο, άμα είναι να πάρει το σκουντέτο αήττητη και μόνο με νίκες τότε οκ.....διαλέχτε και πάρτε που θα κάνει την γκέλα, γνώμη μου!!!!!

Σωστα , αλλα η Ρομα δεν θα κατσει να κανει χαρη τωρα που ειναι αηττητη , θα βουηξει ολος ο ντουνιας ...πολυ δυσκολο το κοβω ...οι σχεσεις αναθερμαίνονται και μπαινουν σε εφαρμογη κατω απο συνθηκες ιδιαιτερες ... και δεν κρινω οτι αυτη ειναι ...γνωμη μου παντα μαγκες , μπορει να πεφτω και εξω  :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
πως θα μαθουμε ρε πουστη μου αν θα ειναι ο ντε λα βαλε στην Κιεβο ,  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: 2 συντελεστη και ερχετε και απο φορα ....τα σαλια μου τρεχουν με αυτο το 2

η Μπολονια παλι να τρωει πουτσο την βλεπω , αντε κανα χ επειδη παιζει στο Ντα λαρα , αν και πια εχει ξεφτυλιστει εντελως .... εχουν γαμηθει στα τορτελινια και στις μορταδελες οι μαλακες ..

Κατανια 1,83 με την Σασουολο ... :grin: :grin: :grin:

τι γινεται ρε με τα διπλα στην ιταλια , απο ποτε καβαλανε το 2 για πλακα .... :think:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
nipple εγώ βλέπω ξερό άσσο τη lazio και θα τη φορτώσω!κάποια στιγμή θα πάρει μπροστά!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
nipple εγώ βλέπω ξερό άσσο τη lazio και θα τη φορτώσω!κάποια στιγμή θα πάρει μπροστά!

τυπε αν το βλεπεις ριχτο , αλλα το θεμα ειναι ποτε θα παρει μπρος , λογικα ειναι ασσος , αλλα η λογικη με την Λατζιο εχει τσακωθει εδω και καιρο

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
από μπάσκετ ακολουθώ την ομάδα μου, την Πανάθα, με οριακό χάντικαπ -10.5 πόντους στον άσσο...δε νομίζω να τους πάρουμε αέρα πατέρα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΦΚ Αιτχόβεν άσσος σε καλη απόδοση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
τυπε αν το βλεπεις ριχτο , αλλα το θεμα ειναι ποτε θα παρει μπρος , λογικα ειναι ασσος , αλλα η λογικη με την Λατζιο εχει τσακωθει εδω και καιρο
πολυ φαι ρε φιλε δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε το βραδυ. :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Όταν τελειώσεις με τη μελέτη κοίτα λίγο και το όβερ της νιμ να μου πεις πώς σου φαίνεται
Για νίκη ; Το χω στα υπόψην μαζί με Τουρ...δε βλέπω και σκαμπανεβάσματα ρε πουστη μου και προβληματιζομαι.
Εχω δει και τη Νιμ ειναι λιγο κουκουρουκου ομάδα αλλα η άλλη εκτός εχει το φανταστικό 0-1-4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom