lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ωραίος!! θα ακολουθήσω...μακάρι να μη είναι τυράκι...Καλημερα.
Μην αφησετε το δωρο στο στοιχιμαν.
Βατανιακος - Ηρακλης 2 1.7
ωραίος!! θα ακολουθήσω...μακάρι να μη είναι τυράκι...Καλημερα.
Μην αφησετε το δωρο στο στοιχιμαν.
Βατανιακος - Ηρακλης 2 1.7
άκυρο...έπεσε τρομερά η απόδοση...1.50...δε μπλέκω...ωραίος!! θα ακολουθήσω...μακάρι να μη είναι τυράκι...
Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ!!!Έριξα μια πρόχειρη ματιά στην Serie A!Υπάρχουν 3 διπλά με καλές πιθανότητες που θα παιχτούν αρκετά και αυτή την στιγμή πληρώνουν καλά...Μίλαν , Ρόμα και Φιορεντίνα!Απ' ότι ξέρω Ουντινέζε και Ρόμα έχουνε πολύ καλές σχέσεις...για να δούμε αν όντως η Ρόμα έχει βλέψεις για την υπέρβαση!
Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ!!!
Να σας υπενθυμίσω ότι οι Ισπανοί και οι Ιταλοί έχουν αγωνιστική και μεσοβδόμαδα!!
Άρα με βάση το ρόστερ, τους στόχους που έχουν θέση και τους αντιπάλους που έχουν, άλλοι θα πάνε για 6ποντο, άλλοι για 4ποντο και ούτο κάθεξης!!
Ο Γάτος το είπε μόνος του, η Ρόμα και η Ουντινέζε έχουν καλές σχέσεις, η Ρόμα έχει 8/8 και παίζει την Πέμπτη εντός με την Κιέβο, άμα είναι να πάρει το σκουντέτο αήττητη και μόνο με νίκες τότε οκ.....διαλέχτε και πάρτε που θα κάνει την γκέλα, γνώμη μου!!!!!
Ναντ ποσο;;;;
nipple εγώ βλέπω ξερό άσσο τη lazio και θα τη φορτώσω!κάποια στιγμή θα πάρει μπροστά!
πιες καφε ριξε και καναν υπνο γιατι σε χρειαζομαστε σημερα
Πέφτει μελέτη συνολική το draw βέβαια της Ναντ καταλαβαίνεις...Πού 'σαι αρχηγέ
Πέφτει μελέτη συνολική το draw βέβαια της Ναντ καταλαβαίνεις...
πολυ φαι ρε φιλε δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε το βραδυ.τυπε αν το βλεπεις ριχτο , αλλα το θεμα ειναι ποτε θα παρει μπρος , λογικα ειναι ασσος , αλλα η λογικη με την Λατζιο εχει τσακωθει εδω και καιρο
Για νίκη ; Το χω στα υπόψην μαζί με Τουρ...δε βλέπω και σκαμπανεβάσματα ρε πουστη μου και προβληματιζομαι.Όταν τελειώσεις με τη μελέτη κοίτα λίγο και το όβερ της νιμ να μου πεις πώς σου φαίνεται