Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παιδιά δεν ξέρω πόσο θα έρθει ο ΠΑΟΚ αλλά κάτι ψυχανεμίζομαι και δεν είναι για καλό!!!!
Αλλά όσο και να έρθει εγώ ΠΑΟΚ δεν ξαναπαίζω.....
Ομάδα που έχει "δημόσιους υπαλλήλους" για ποδοσφαιριστές δεν ξαναπαίζω!!!
Όσο μεγάλη ομάδα έκαναν το Βάζελο οι Αφράγκοβιτς, άλλο τόσο θα κάνει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν του κώλου!!!!
Με αρχηγό τον Κατσουράνη.......

Υ.Γ. Να χαίρονται την ομάδα τους οι Μπαοκτζήδες...το "σύστημα της Αθήνας" φταίει για το χτες, το σήμερα και το αύριο του ΠΑΟΚ!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πως τα καταφερε ο θεουλης και εχασε 2 πεναλτυ?

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
geopa συμφωνω μαζι σ και μην πει κανεισ οτι γινονται αυτα!4 γκοαλ στο πρωτο,ανατροπή και 2 πεναλτι!αν αυτό δνε είναι αλητεία τι να πω!τεσπα το μεράκι μας είναι και εκεί θα τα ακουμπάμε αλλά μη μας κοροιδεύουν κι όλας!και το αστείο είναι είδα το 1 ημίχρονο σε προπαντζίδικο και τ κάνει στημένο και μ λέει τι στημένο ρε ο παοκ είναι ομαδάρα θα το γυρίσει :headbang: :headbang: :headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
πως τα καταφερε ο θεουλης και εχασε 2 πεναλτυ?
Το σύστημα της Αθήνας φταίει....τοι να λέμε τώρα!!!!
Την ώρα που τα εκτελούσε, φύσαγε στην αντίθετη κατεύθυνση ο Βαγγέλας!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
geopa συμφωνω μαζι σ και μην πει κανεισ οτι γινονται αυτα!4 γκοαλ στο πρωτο,ανατροπή και 2 πεναλτι!αν αυτό δνε είναι αλητεία τι να πω!τεσπα το μεράκι μας είναι και εκεί θα τα ακουμπάμε αλλά μη μας κοροιδεύουν κι όλας!και το αστείο είναι είδα το 1 ημίχρονο σε προπαντζίδικο και τ κάνει στημένο και μ λέει τι στημένο ρε ο παοκ είναι ομαδάρα θα το γυρίσει :headbang: :headbang: :headbang:
Φίλε μου δεν μίλησα για στημένο.....και να είναι έπρεπε να το καταλάβουμε!!!!
Μίλησα ότι παίζει ο ΠΑΟΚ ο πολυδιαφημισμένος με μια ομάδα του κώλου μπροστά στον κόσμο του και ο Κατσούρ δεν σέβεται τίποτα ακόμα και τώρα, στο τέλος της καριέρας του!!!!!
Και βλέπεις 25 χιλ. κόσμου να χοροπηδάνε στην εξέδρα λες και ανετρεψαν το σκορ απέναντι στην Μπάρτσα!!!
Τι να πεις για τα παιδιά της αλληνής.....πόσο IQ υπάρχει αυτή την στιγμή στην Τούμπα?
Και ας μπήκε γκολ τώρα....είμαι φοβερά εκνευρισμένος!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παιδιά δεν ξέρω πόσο θα έρθει ο ΠΑΟΚ αλλά κάτι ψυχανεμίζομαι και δεν είναι για καλό!!!!
Αλλά όσο και να έρθει εγώ ΠΑΟΚ δεν ξαναπαίζω.....
Ομάδα που έχει "δημόσιους υπαλλήλους" για ποδοσφαιριστές δεν ξαναπαίζω!!!
Όσο μεγάλη ομάδα έκαναν το Βάζελο οι Αφράγκοβιτς, άλλο τόσο θα κάνει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν του κώλου!!!!
Με αρχηγό τον Κατσουράνη.......

Υ.Γ. Να χαίρονται την ομάδα τους οι Μπαοκτζήδες...το "σύστημα της Αθήνας" φταίει για το χτες, το σήμερα και το αύριο του ΠΑΟΚ!!!!!
3-2 ρε τυπε τι φαγωθηκες καλη ομαδα ο μπαοκ  :grin: εσυ τι ομαδα εισαι? νομιζα οτι ησουν παοκι :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
3-2 ρε τυπε τι φαγωθηκες καλη ομαδα ο μπαοκ  :grin: εσυ τι ομαδα εισαι? νομιζα οτι ησουν παοκι :rockon:
axaxaxaxaxaxaxaxa......ε όχι και Μπαόκι.....σκατοβάζελος είμαι!!!!
Προσκυνώ ΑλαΦούσκα!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Μίλησα ότι παίζει ο ΠΑΟΚ ο πολυδιαφημισμένος με μια ομάδα του κώλου μπροστά στον κόσμο του και ο Κατσούρ δεν σέβεται τίποτα ακόμα και τώρα, στο τέλος της καριέρας του!!!!!
Και βλέπεις 25 χιλ. κόσμου να χοροπηδάνε στην εξέδρα λες και ανετρεψαν το σκορ απέναντι στην Μπάρτσα!!!
Τι να πεις για τα παιδιά της αλληνής.....πόσο IQ υπάρχει αυτή την στιγμή στην Τούμπα?

Πάντως Εχω Την Αίσθηση Ότι Αν Κάποιοι Έπαιξαν 2 Ημίχρονο/ 1 Τελικό (Π.χ.Κατσούρ)
Πρέπει Να Το Έχασαν & Ίδιοι !! Τώρα Αν Είχαν Κάλυψη Στο Χ Δεν Το Ξέρω !  :dunno:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ο Τζιόλης πρέπει να είναι το μοναδικό αμυντικό χαφ παγκοσμίως ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ!!!!
Τους κόβει με τα μάτια.....
Και όσους δεν τους "ματιάζει", περνάνε από δίπλα του λες και δεν υπάρχει στο γήπεδο!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γιαυτο επρεπε να τον παιξεις οβερ τον παοκ

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΠΑΟΚ.... ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!!  :boobies: :boobies: :boobies:
Μπράβο ρε Πίπη.....έχεις στόχους και μ'αρέσεις!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Κάθε γνήσιος τζογαδόρος που σέβεται τον εαυτό του, είναι και γνήσιος μπουρδελιάρης!!!!
Συνέχισε έτσι, αλλά σπίτι δεν πρόκειται να ανοίξεις.....κανόνας ζωής!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Και αν ανοίξεις, τα κέρδη από το στοίχημα δεν θα στα τρώει η κάθε καθαρίστρια που έγινε ct, αλλά η διατροφή της πρώην!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μπράβο ρε Πίπη.....έχεις στόχους και μ'αρέσεις!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Κάθε γνήσιος τζογαδόρος που σέβεται τον εαυτό του, είναι και γνήσιος μπουρδελιάρης!!!!
Συνέχισε έτσι, αλλά σπίτι δεν πρόκειται να ανοίξεις.....κανόνας ζωής!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Και αν ανοίξεις, τα κέρδη από το στοίχημα δεν θα στα τρώει η κάθε καθαρίστρια που έγινε ct, αλλά η διατροφή της πρώην!!!!

Εχω παθος με το σεξ και τον τζογο... μια ζωη την εχουμε αν δεν την γλεντησουμε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom