Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Γεια σου ρε κρις με τα ωραια σου  :grin:
Το σκεπτικο μου δεν στηριζεται τοσο σε αγωνιστικους παραγοντες. Ομαδες απ το Ισραηλ, στο παρελθον εχουν κανει ουκ ολιγες κηδειες σε ελληνικες ομαδες (οσφπ και παο). Το άλλο που με ανησυχεί ειναι οτι εχει παιχτει πολυ και πολλα δελτια απο χθες και προχθες κλεινουν με την νικη του παοκ.
Οσον αφορα την αλκμααρ δυο φορες που την ειδα, με ατρομητο και με παοκ, δεν μου γεμισε το ματι.
Οποτε αν θα τα κοντραρω, θα το κανω με Χ2 διπλη ευκαιρια. Και οτι γινει  :dunno: ;)
ο μπουκ δεν φοβαται τιποτα εχει τον καλυτερο συμαχο υπερ του που ειναι η απλιστια του ανθρωπινου ειδους ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ αν κερδισει δεν τον ενδιαφερει δεν εχει να κανει με την ομαδα αφου η απλιστια η ανυπομονισια ο εγωισμος του ανθρωπου ειναι ο καλυτερος συμαχος του μπουκ.. 1000 φορες να κερδισει η μπαρτσελονα με 4 γκολ διαφορα και πανω παλι ο μπουκ θα ειναι κερδισμενος..  :grin: :grin: :grin: :grin: ο Ανθρωπος τον μεγαλυτερο εχθρο που εχει ειναι ο ιδιος του ο εαυτος και οχι ο μπουκ και οι αποδωσεις :grin: :grin: :grin: :grin: Παιξε αυτο που βλεπεις συμφωνω με την γνωμη σου για τους αγωνες :grin: οχι ομως οτι τα βλεπω και εγω :grin: :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ο μπουκ δεν φοβαται τιποτα εχει τον καλυτερο συμαχο υπερ του που ειναι η απλιστια του ανθρωπινου ειδους ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ αν κερδισει δεν τον ενδιαφερει δεν εχει να κανει με την ομαδα αφου η απλιστια η ανυπομονισια ο εγωισμος του ανθρωπου ειναι ο καλυτερος συμαχος του μπουκ.. 1000 φορες να κερδισει η μπαρτσελονα με 4 γκολ διαφορα και πανω παλι ο μπουκ θα ειναι κερδισμενος..  :grin: :grin: :grin: :grin: ο Ανθρωπος τον μεγαλυτερο εχθρο που εχει ειναι ο ιδιος του ο εαυτος και οχι ο μπουκ και οι αποδωσεις :grin: :grin: :grin: :grin: Παιξε αυτο που βλεπεις συμφωνω με την γνωμη σου για τους αγωνες :grin: οχι ομως οτι τα βλεπω και εγω :grin: :grin: :grin: :grin:
Αστα να πανε, μην μου λες για απληστια...εχω χασει πολλα χρηματα στο στοιχημα, περιουσια. Αν σταματαγα οταν επρεπε, θα ημουν αρχοντας. Η απληστια μου ομως με οδηγησε να ξαναπαιξω (χοντρα). Μιλαμε για πολλα χρηματα, οχι μαλακιες. Με πηρε ο κατηφορος και δεν σωζεται με τιποτα πλεον. Το πηγαδι δεν εχει πατο. Τωρα παιζω κανα "ψιλο" για την πλακα μου.
Ας προσεχα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Αστα να πανε, μην μου λες για απληστια...εχω χασει πολλα χρηματα στο στοιχημα, περιουσια. Αν σταματαγα οταν επρεπε, θα ημουν αρχοντας. Η απληστια μου ομως με οδηγησε να ξαναπαιξω (χοντρα). Μιλαμε για πολλα χρηματα, οχι μαλακιες. Με πηρε ο κατηφορος και δεν σωζεται με τιποτα πλεον. Το πηγαδι δεν εχει πατο. Τωρα παιζω κανα "ψιλο" για την πλακα μου.
Ας προσεχα...
υγεια :) τωρα παιξε ασσο τον ΠΑΟΚ να κερδισεις  :grin: και ασε τα τρελα σου  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πλακα κανω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: να παιζεις οτι βλεπεις και μονο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
χρηστο τον παοκ γκολ-γκολ και οβερ το βλεπεις;
ναι ειναι τελευτεο χαρτι για την μακαμπι και ο παοκ καθαριζει την μπουγαδα κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο στο μυαλο μου το εχω ενα σκορ 2-1 καπως ετσι ειναι δυσκολο ματς αλλα πιστευω μπορει να κερδισει ο παοκ εχει την εδρα η εδρα οσο και να το κανουμε μετραει πολυ και η αλλη ομαδα δεν ειναι η ρεαλ μαδριτης :grin: Δηλαδη ετσι οπως ειναι τα πραγματα και οι 2 το θελουν το ιδιο :grin: Οποτε ενα + λιγο στην εδρα και πιστευω οτι με τον αστερα ο παοκ για 70 λεπτα μου αρεσε πολυ αλλα και η μακαμπι κερδισε 3-0 στον τελευτεο τις αγωνα οποτε και αυτη το εχει το γκολ ειναι 8 στο ισραηλ πιστευω το ισραηλ ειναι χαμιλοτερης δυναμικης απο το ελληνικο πρωταθλημα κουτσα στραβα μπορει να κερδισει ο ΠΑΟΚ αν και η διαιτησηα ειναι 50αρισια.. :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Αλλα παιδια δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οποτε η ηρεμια ειναι δυναμη παιξτε ηρεμα :sunglasses: :sunglasses: σαν να εισασταν βουδιστης μοναχος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
ναι ειναι τελευτεο χαρτι για την μακαμπι και ο παοκ καθαριζει την μπουγαδα κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο στο μυαλο μου το εχω ενα σκορ 2-1 καπως ετσι ειναι δυσκολο ματς αλλα πιστευω μπορει να κερδισει ο παοκ εχει την εδρα η εδρα οσο και να το κανουμε μετραει πολυ και η αλλη ομαδα δεν ειναι η ρεαλ μαδριτης :grin: Δηλαδη ετσι οπως ειναι τα πραγματα και οι 2 το θελουν το ιδιο :grin: Οποτε ενα + λιγο στην εδρα και πιστευω οτι με τον αστερα ο παοκ για 70 λεπτα μου αρεσε πολυ αλλα και η μακαμπι κερδισε 3-0 στον τελευτεο τις αγωνα οποτε και αυτη το εχει το γκολ ειναι 8 στο ισραηλ πιστευω το ισραηλ ειναι χαμιλοτερης δυναμικης απο το ελληνικο πρωταθλημα κουτσα στραβα μπορει να κερδισει ο ΠΑΟΚ αν και η διαιτησηα ειναι 50αρισια.. :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Αλλα παιδια δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οποτε η ηρεμια ειναι δυναμη παιξτε ηρεμα :sunglasses: :sunglasses: σαν να εισασταν βουδιστης μοναχος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
καλημερα αδελφε καλα πηγαμε χθες

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλημερα αδελφε καλα πηγαμε χθες
καλημερα φιλε μου εισαι ωραιος τα ειδα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. Συγχαρητηρια και στην ομαδα σου οταν ελληνικια ομαδα παιζει με ξενες ειμαι με την ελληνικια :grin: Παντα :grin: :grin: :grin: εκτος αν την εχω παιξει στο στοιχημα να χασει :grin: οχι απο αντιπαθεια αλλα επειδη το βλεπω αγωνιστικα ειπαμε στον τζογο δεν παμε με το συναισθημα αλλα με την λογικη στον τζογο πιανουμε ευκαιριες ειναι παιχνιδι και οχι πολεμος αν βλεπουμε την ομαδα μας να χασει το βλεπουμε γιατι ενα παραπανο που ξερουμε πιο καλα την ομαδα μας και το πως ειναι αλλα και απο την αλλη αν δεν θελουμε μιν κολαμε στο δεντρο και χανουμε εκατονταδες αλλα ματς δηλαδη χανουμε το δασος τι λεω παλι μεσημεριατικα και δεν εχω φορμα ακομα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Κάτω κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Χακόμπο, στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ και Λίνο. Αμυντικά χαφ ο Τζιόλης και ο Λάζαρ, με τον Νίνη και τον Στοχ να παίζουν στις πτέρυγες. Τέλος το επιθετικό δίδυμο θα το αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη, σε ένα 4-4-2.

Στην Τούμπα αναμένεται να βρεθούν σήμερα χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν επιτέλους την ομάδα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό. Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος έπαιξε με τον κόσμο στο πλευρό του ήταν το ματς με την Ραπίντ το καλοκαίρι του 2012 (πριν 14 μήνες δηλαδή)

Όσον αφορά τον αντίπαλο, στην αρχική 11άδα θα βρεθούν ο Σαράνοβ, Καμπάι, Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι, Τάβαθ, Γιαντίν, Ράγιος, Γκολάσα, Αμπουκαράτ, Εζρά και Εντλόβου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Εντρί, Μπόκολι, Ράιαν, Βερέντ, Τούρτσεμαν και Μεσουμάρ.

Την αναμέτρηση θα την σφυρίξει ο Ισπανός Φερνάντο Τεξέιρα, ενώ βοηθοί θα είναι οι επίσης Ισπανοί Βικτοριάνο Ντίαθ Κασάδο και Τεοντόρο Σομπρίνο. Οι επιπλέον διαιτητές που θα ελέγχουν τις δύο περιοχές θα είναι οι Αντόνιο Ματέου Λαχόζ και Κάρλος ντελ Θερο. :grin: Αυτα για τα παλικαρια που θελουν να δουν πως θα παιξει ο ΠΑΟΚ Και η Μακαμπι αλλα απο αυτους δεν ξερω ουτε εναν σαμπως αυτοι ξερουν τους παιχτες του ΠΑΟΚ :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΜΠΟΡΝΤΟ 1
σαχτιορ οβερ
τσερνομορετς under
αιντχοφεν 2

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τον Παοκ θα τον παιξω και εγω σημερα... ή θα παμε ολοι ταμειο ή θα παρουμε τον κουβα και θα φυγουμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γκολ γκολ η σεβιλλη
διπλο η ντνιεπρ
ασο ελφσμποργκ με ρισκο
και χ2 μπετις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν παιξεις τον ΠΑΟΚ πιες και μια ρετσινα τεριαζει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Retsina.jpg
URL]]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
"Ακόμη και η μικρή ανυπομονησία μπορεί να εμποδίζει στην πραγματοποίηση των μεγάλων στόχων." :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Τον Παοκ θα τον παιξω και εγω σημερα... ή θα παμε ολοι ταμειο ή θα παρουμε τον κουβα και θα φυγουμε

τον καδο θα παρουμε , μακαρι να ηταν κουβας , αλλα τον βλεπω πιο μεγαλο  :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Χρησταρα ριχνε κανα παπα για τον Παοκ σημερα  :grin: :grin: :grin: :grin:
μακαρι παιδια αλλα τον πραγματικο παπα θα τον ρηξω αν τον παιξω οποτε ξερεται οτι ειμαι παοκ αρα θελω και να μην εχω παιξει τον παοκ να κερδισει αλλα στοιχηματικα θα τον ρηξω αν τον παιξω τον παπα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Γιατι αν δεν τον παιξω το βλεπω σαν παιχνιδι αν τον παιξω το βλεπω σαν μπιζνα οποτε εκει λεω ας με βοηθεισει και ο θεος να παω καλα :grin: :grin: Τι ειπα παλι ρε παιδια και δεν εφαγα ακομα την σουπα με τα γιουβαρλακια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αλλα 14 λεπτα και τελειωνει ο χρονος στο ιντερνετ καφε :grin: :grin: :grin: αρε κολλητε :grin: :grin: :grin: αντε κανε το λαπτοπ να αραξω σπιτι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Εριξα εναν 50λεπτο αλλα ακομα 30 λεπτα ας φαω στις 2,00 :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom