Αυνάνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Παιζει να εχω χασει μονο εγω σημερα απο ολο το νημα εδω μεσα :S :S
καλα παω
Και εγώ...
Παιζει να εχω χασει μονο εγω σημερα απο ολο το νημα εδω μεσα :S :S
καλα παω
Over 2.5 @ 1,61
Μονό 1 × 109,00 € (id: 12083283)
23/10/13, 10:04 109,00 € 176,08 €
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Γαλατασαράι - Κοπεγχάγη
Champions League - Αγώνες 1,61 23/10, 21:45 Won
cg αύριο!!
ολοι μας ;)Ευχομαι να εχεις παντα επιτυχιες!!!
2 ειμαστε δηλαδη ?? ολοι οι αλλοι βγαλανε τα παλικαρια , σε καλη μερια σε ολους τους και καλοφαγωτα ..
Εμενα πονεσε ο κωλαρακος μου αρκετα σημερα ηταν γερο στραπατσο , αλλα πηγαινα και για χοντρη μπαζα αν ερχοντουσαν ...
2 ειμαστε δηλαδη ?? ολοι οι αλλοι βγαλανε τα παλικαρια , σε καλη μερια σε ολους τους και καλοφαγωτα ..
Εμενα πονεσε ο κωλαρακος μου αρκετα σημερα ηταν γερο στραπατσο , αλλα πηγαινα και για χοντρη μπαζα αν ερχοντουσαν ...
Η Μπενφίκα έσπασε ρε φίλε....το μοναδικό φαβορί με τόσο καλή απόδοση!!!!Τι σου έσπασε ?
Δεν πειράζει, πάμε δυνατά!Η Μπενφίκα έσπασε ρε φίλε....το μοναδικό φαβορί με τόσο καλή απόδοση!!!!
Όλα τα άλλα δεν άξιζαν!!!
Συν το γεγονός ότι έσπασαν τα G/G στα ΜΑνΓιου και Λεβερκούζεν!!!!!
Συν ότι όλοι σχεδόν έπαιζαν το Χ2 της Σαχτάρ.....
Πολλά έσπασαν αλλά εδώ μέσα κερδίσαμε!!!!!!
Το ξερω οτι θα φαω κραξιμο , αλλα ειχα κρεμασει σε πολλα δελτια την Μπενφικα , πολλα εννοω 4 , μια 500αρα εχασα περιπου , αν εβγαινε η Μπενφικα πηγαινα για μεγαλο συνολο κερδους
Το ξερω οτι θα φαω κραξιμο , αλλα ειχα κρεμασει σε πολλα δελτια την Μπενφικα , πολλα εννοω 4 , μια 500αρα εχασα περιπου , αν εβγαινε η Μπενφικα πηγαινα για μεγαλο συνολο κερδους
Εμ κι εσύ άκουσες τον γέοπα για τη μπενφίκα, δεν ξέρεις ότι είναι βάζελος;;;
Τι σχέση έχει αυτό?Εμ κι εσύ άκουσες τον γέοπα για τη μπενφίκα, δεν ξέρεις ότι είναι βάζελος;;;
Τι σχέση έχει αυτό?
Δηλ. αν έπαιζε ο βάζελος με την Μπενφίκα θα έπαιζα Χ2?
Εδώ στο πρωτάθλημα ο βάζελος από πέρσι μας έχει κάνει χαρούμενους στο στοίχημα!!!!
Δηλ. όλοι εχείς είχατε υπολογίσει την καταρακτώδη βροχή που έκανε το γήπεδο μπουρδέλο?
Δεν θυμάμαι να το έγραψε κανένας.....
Υ.Γ. Και με βάση τους τζίρους, το 80% της Ευρώπης είναι βάζελοι!!!!!
Στην πορτογαλία ρίχνει καρέκλες ή είναι η ιδέα μου; Ξέρετε για ποιον είναι καλό αυτό
Μιλάμε για μεγάλη ζημιά ρε τύπε... :-
Δεν είναι καιροί για τέτοια πονταρίσματα κατά τη γνώμη μου! εκτός αν τα έχεις οπότε πούτσα σου!
Εμ κι εσύ άκουσες τον γέοπα για τη μπενφίκα, δεν ξέρεις ότι είναι βάζελος;;;
Δεν ειναι προβλημα για μενα αυτα τα νουμερα τυπε , ειναι κανονικα.