Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Λεο παω εχω εφορια αυριο παω να παρω νουμερακι τωρα να προλαβω
Μας ξελασπωσες ρε Νικ
Λεο παω εχω εφορια αυριο παω να παρω νουμερακι τωρα να προλαβω
για να μην λετε παντως και τα δυο διπλα μετς και λεβαντε με λιγη καλυψη στο χ για το δευτερο σας τα ειπα το πρωι.....
αρχισε και το αλλο το ντερπι....may the force be with viyareal
bilbao βιγιαρεαλ.....χεστο.....εγινε 2-0 καληνυχτα κι εφεξε η τριαδα με τις μπομπες.....Ποιο μαν ?
Μας ξελασπωσες ρε Νικ
Ασε με να κοιμηθω να μου ρθει η εμπνευση
πρεπι να προλαβω και χαρτακι στην εφορια
Τι σκατα παλι κοιμηθήκατε;
Λοιπόν αυριο εχει Τσουλου και μαλακιες
Δεν μ εμπνέει κανένα σημειο ουτε στη Βραζιλία οποτε ίσως κανω μια μελέτη στις μικρές Αγγλιες
Το θεμα ειναι ότι εχω παρακολουθήσει μονο τα τηλεοπτικά ματς οποτε δεν ξερω αν προκύψει κατι..
Τα μόνα που με κέντρισαν ειναι τα γκολ που χει φάει ο Αγιαξ στην Ολλανδία (οποτε προσφέρεται το αςςος και οβερ - με τη λογικη του 2-1 πχ) τα γκολ που χει βάλει η Ζενίτ(οποτε γκολ γκολ απόδοση 2.05) , και τα γκολ της Βελεζ (με τη λογικη του "πρωτη στα δυο γκολ")
Πιθανόν να μην παίξω κατι πάντως...
Πήγε πολυ καλα η σημερινή ημέρα με τα δίπλα έτσι κι αλλιώς..
Άλλωστε ο σύμμαχος μας ειναι η αποχή (και τα μόνα)
Γλυκάθηκες με τη Μετς και τη Λεβαντε;Δεν εισαι με τα καλα σου μου φαινεται , και τι θα κανουμε αυριο ρε τυπε ?? θα βλεπουμε τα γκολ να μπαινουν και εμεις θα χειροκροτούμε
Ελα παιξε μπαλιτσα Νικ ....
Γλυκάθηκες με τη Μετς και τη Λεβαντε;
Ρε είστε με τα καλά σας?
Τι κάνετε ξύπνιοι?
Να μελετάγατε τουλάχιστον να πω.....
Ρε είστε με τα καλά σας?
Τι κάνετε ξύπνιοι?
Να μελετάγατε τουλάχιστον να πω.....
Εχθές,από τα προγνωστικά τελικών σημείων που έδωσα εδώ έπιασα τα 5.Καλά ήταν αν αναλογιστεί κανείς ότι η Καισερισπορ έφαγε 2 κόκκινες κάρτες και το Χ μετατράπηκε σε 1,επίσης νίκησε μια "ομάδα" Πανιώνιος...
Για σήμερα θα κοιτάξω πάλι για Ημίχρονα/Τελικά.Τα οποία θα δημοσιευτούν www.stapan.eu]εδώ[/url]