Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Ρε Σιταρα κανε καμμια μαλακια κι εσυ να παιξουμε γκολ γκολ
:grin: :grin: :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιος λάθος πρέπει να έχουν κάνει οι μπούκηδες στο διπλό της Ρόντα, το οποίο μου φαίνεται καραvalue!!!

H Βααλβαικ έχει στα τελευταία 6 μάτς 0-1-5 και έχει να κερδίσει απο τότε που πηγαίναμε παραλία...

Η Ρόντα 1-3-2 στα τελευταία 6 μάτς και εκτός έδρας έχει χάσει μόνο απο Άγιαξ και Φέγενορντ!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η ανατροπή στο ημ. της Κάλιαρι είχε φτάσει στο 17 και μόλις πάω να ποντάρω βάζει η γαμημένη γκολ και ισοφαρίζει....
Δεν με θέλει σήμερα!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η ανατροπή στο ημ. της Κάλιαρι είχε φτάσει στο 17 και μόλις πάω να ποντάρω βάζει η γαμημένη γκολ και ισοφαρίζει....
Δεν με θέλει σήμερα!!!!

Ελπίζω να μη σε θέλει και με την λιλ :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δείχνει 2 αλλά δεν αποκλείεται και το Χ!!!!
Αυτό που δείχνει να μην πιστεύουν οι μπούκηδες είναι ο άσσος!!!!
Αν έρθει με βάση τις αποδόσεις που δίνουν στον άσσο που πήρε την ανηφόρα και τον δίνουν σχεδόν στην τιμή του, θα χάσουν ανεξαρτήτως γκανιότας!!!!
Για να δούμε, έκανα σωστή ανάλυση τιμών!!!!

Προς Neymar : H Mπαρνέτ 2!!!
Προς Nik: H Γκέϊσχεντ 2!!!!
Και ως γνωστόν η Βαλένθια χάνει 0-2 άρα και αυτό 2!!!!

Συμπέρασμα: Οι αποδόσεις των μπούκηδων, αν τους αναλύσεις σωστά δεν λένε ψέμματα!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
αντζελο ετσι θα αρχισω να τρεχω αν δεν βγει η Γιουβεντους 2πλο αυριο θα αφησω και μουσια και μαλλια  και θα παρω τα βουνα και τα ρυακια :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
αντζελο ετσι θα αρχισω να τρεχω αν δεν βγει η Γιουβεντους 2πλο αυριο θα αφησω και μουσια και μαλια  και θα παρω τα βουνα και τα ρυακια :grin:
θα κερδισουμε. :grin: να κανουμε οικονομιες να παρουμε λαπτοπ. :grin: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
θα κερδισουμε. :grin: να κανουμε οικονομιες να παρουμε λαπτοπ. :grin: :cheesy:
αν βγει η βεκια σινιορα :grin: οι ζεβρες :grin: οι μπιακονερι :grin: η μεγαλη κυρια 2πλο :grin: μετα παμε σε μονο αποδεκτο :grin: το λαπτοπ κανει 250 ευρω που θελω (καινουργιο.. πιο φτηνο δεν βρηκα :cheesy: :grin:) Αλλα ενταξει αυτο 3 χρονια το ξεζουμισα τα σηκωτια :grin: :grin: :grin: Ενταξει τωρα θα την βγαζω απο το προποτσηδικο(τζαμπανταν :grin:) οπου δεν με αφηνει ο προποτζης :grin: αλλα καταλαβε οτι ειμαι αρωστακι :grin:(ενταξει ειμαι και 10 χρονια πιστος πελατης εχει διμιουργηθει μια φιλια κτλ καλη :grin:) και κανει λιγη ανακοχη :grin: :grin: Τι να κανουμε υγεια πανω απο ολα :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
αν βγει η βεκια σινιορα :grin: οι ζεβρες :grin: οι μπιακονερι :grin: η μεγαλη κυρια 2πλο :grin: μετα παμε σε μονο αποδεκτο :grin: το λαπτοπ κανει 250 ευρω που θελω (καινουργιο.. πιο φτηνο δεν βρηκα :cheesy: :grin:) Αλλα ενταξει αυτο 3 χρονια το ξεζουμισα τα σηκωτια :grin: :grin: :grin: Ενταξει τωρα θα την βγαζω απο το προποτσηδικο(τζαμπανταν :grin:) οπου δεν με αφηνει ο προποτζης :grin: αλλα καταλαβε οτι ειμαι αρωστακι :grin:(ενταξει ειμαι και 10 χρονια πιστος πελατης εχει διμιουργηθει μια φιλια κτλ καλη :grin:) και κανει λιγη ανακοχη :grin: :grin: Τι να κανουμε υγεια πανω απο ολα :grin: :grin:
ναι ρε φιλε μην μασας θα τη βρουμε την ακρη.. :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Mάγκες μακάρι να βγω ψεύτης γιατί και εγώ με Μίλαν κλείνω τριάδα, αλλά όπως φαίνεται ο άσσος σπάει για τα καλά!!!!
Αν κερδίσει τελικά η Μίλαν θα είναι απέναντι σε κάθε αριθμητικό προγνωστικό και μακάρι να γίνει!!!!

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Mάγκες μακάρι να βγω ψεύτης γιατί και εγώ με Μίλαν κλείνω τριάδα, αλλά όπως φαίνεται ο άσσος σπάει για τα καλά!!!!
Αν κερδίσει τελικά η Μίλαν θα είναι απέναντι σε κάθε αριθμητικό προγνωστικό και μακάρι να γίνει!!!!

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
Ελα φιλε μ.Ολα καλα?
Μας την εκανε η μαν γιου.Δε πειραζει.
Σε ενα κουπονι περιμενω Μιλαν και εγω και στο αλλο χ2 αγιαξ.
Για αγιαξ πως το βλεπεις?
Φορτσα Μιλαν :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom