ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
κοιμησου ο παοκ εβαλε γκολ ...και ο αλλος περιμενε τη πεσκαρα.
κοιμησου ο παοκ εβαλε γκολ ...και ο αλλος περιμενε τη πεσκαρα.
εσωτερική πληροφόρηση....και ο αλλος την περιμενε να κλεισει δυαδα με τη λανς... ονειρο ειδες
ωραιος. ;)εσωτερική πληροφόρηση....
εσωτερική πληροφόρηση....
νικ φιγκειρενσε αμπε σε ναταλ βλεπεις? η τα εχεις δει?Αμα εχεις και καμμια αλλη πες την δε μας ακουει κανεις
Η ανατροπή στο ημ. της Κάλιαρι είχε φτάσει στο 17 και μόλις πάω να ποντάρω βάζει η γαμημένη γκολ και ισοφαρίζει....
Δεν με θέλει σήμερα!!!!
Σήμερα έως τώρα έχω χάσει μόνο ΜανΓιου και αυτό στο 90!!!!Ελπίζω να μη σε θέλει και με την λιλ
Δείχνει 2 αλλά δεν αποκλείεται και το Χ!!!!
Αυτό που δείχνει να μην πιστεύουν οι μπούκηδες είναι ο άσσος!!!!
Αν έρθει με βάση τις αποδόσεις που δίνουν στον άσσο που πήρε την ανηφόρα και τον δίνουν σχεδόν στην τιμή του, θα χάσουν ανεξαρτήτως γκανιότας!!!!
Για να δούμε, έκανα σωστή ανάλυση τιμών!!!!
θα κερδισουμε. να κανουμε οικονομιες να παρουμε λαπτοπ.αντζελο ετσι θα αρχισω να τρεχω αν δεν βγει η Γιουβεντους 2πλο αυριο θα αφησω και μουσια και μαλια και θα παρω τα βουνα και τα ρυακια
αν βγει η βεκια σινιορα οι ζεβρες οι μπιακονερι η μεγαλη κυρια 2πλο μετα παμε σε μονο αποδεκτο το λαπτοπ κανει 250 ευρω που θελω (καινουργιο.. πιο φτηνο δεν βρηκα ) Αλλα ενταξει αυτο 3 χρονια το ξεζουμισα τα σηκωτια Ενταξει τωρα θα την βγαζω απο το προποτσηδικο(τζαμπανταν ) οπου δεν με αφηνει ο προποτζης αλλα καταλαβε οτι ειμαι αρωστακι (ενταξει ειμαι και 10 χρονια πιστος πελατης εχει διμιουργηθει μια φιλια κτλ καλη ) και κανει λιγη ανακοχη Τι να κανουμε υγεια πανω απο ολαθα κερδισουμε. να κανουμε οικονομιες να παρουμε λαπτοπ.
ναι ρε φιλε μην μασας θα τη βρουμε την ακρη..αν βγει η βεκια σινιορα οι ζεβρες οι μπιακονερι η μεγαλη κυρια 2πλο μετα παμε σε μονο αποδεκτο το λαπτοπ κανει 250 ευρω που θελω (καινουργιο.. πιο φτηνο δεν βρηκα ) Αλλα ενταξει αυτο 3 χρονια το ξεζουμισα τα σηκωτια Ενταξει τωρα θα την βγαζω απο το προποτσηδικο(τζαμπανταν ) οπου δεν με αφηνει ο προποτζης αλλα καταλαβε οτι ειμαι αρωστακι (ενταξει ειμαι και 10 χρονια πιστος πελατης εχει διμιουργηθει μια φιλια κτλ καλη ) και κανει λιγη ανακοχη Τι να κανουμε υγεια πανω απο ολα
Ελα φιλε μ.Ολα καλα?Mάγκες μακάρι να βγω ψεύτης γιατί και εγώ με Μίλαν κλείνω τριάδα, αλλά όπως φαίνεται ο άσσος σπάει για τα καλά!!!!
Αν κερδίσει τελικά η Μίλαν θα είναι απέναντι σε κάθε αριθμητικό προγνωστικό και μακάρι να γίνει!!!!